Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Keskin Konuşmaların Var Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Eski aşklar tekrar gündeme gelebilir bugün. Daha önceden yaşadığın aşk dolu günler aklında canlanabilir ve eski konuları tekrar içinde yaşayabilirsin. Ancak günün sonunda gerçek dünyaya dönmen ve bazı şeylerin neden 'eski'diğini düşünmen gerekecek.

İş hayatında tersliklerin, tümüyle disiplin ve beceri sorunu olduğunu savunurken biraz mekanik değerlendiriyor gibisiniz. Gittikçe sıklaşan irade dışı çözümsüzlükler, sizi olumsuzlukları daha engin bir bakışla değerlendirmeye yöneltebilir.

Bugün kendine bir bütçe oluşturmak ve bunu aşmamak senin için çok iyi olacak. Harcamalarda abartıya kaçmamak ve kendine hakim olmak ileride parasal konularda sana daha iyi etkiler sunabilir.

Bugün kendini daha sağlıklı ve enerji dolu hissedebilirsin. Kişisel bakımına zaman ayırmak ve içinde bulunduğun ortamı temizlemek sana çok iyi gelecek. Zihnini boşaltmak için temizlik ve bakım konularına özen gösterebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafında olan biten her şeyi kontrol etmek isteyebilirsin. Özellikle insan ilişkilerinde karşındaki insanların nasıl hissetmesi gerektiğini düşünerek ona göre hareket edebilirsin. Ancak bazı şeyleri oluruna bırakman daha iyi olabilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün, ev ve aileyle ilgili konular ön planda olabilir. Evde düzenlemeler yapmak veya aile üyeleriyle daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda destekleyici bir atmosfer olabilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında hala olduğu yerde sayan insanları görmek bugün tahammülünü tüketebilir. Kime ihtiyacın olmadığını özellikle bugün daha net görebilirsin. Güven duymadığın bazı konularda insanların açıklamalarına şahit olabilirsin. Bu açıklamalar içine bir nebze de olsa su serpecek. Eğer yaşadığın derin bir özlem hikâyen varsa, işlerin neden aslında istediğin gibi gitmediğini öğrenebilirsin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerdeki anlaşmazlıkları çözmeye başlayabilirsiniz. Her şeyin daha net göründüğü bir günde, artık sorunları değil bunları yaşamamak için gerekenleri konuşmalısınız. Ortaklı ya da bireysel işlerinizdeki maddi geri dönüşlerden haberler alabilirsiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yaşadığınız olayları sonuçlandırmakta zorlanabilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Gün içinde yaşanan olaylara olduğundan daha farklı bakış açısıyla bakabilirsiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalpten istediğiniz dileklerinizle ilgili yeni gelişmelerin olacağı günlerdesiniz. Kazançlarınızı dile getirmeden önce nazar ihtimalini göz önünde bulundurun.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrolün dışında hızlanan hayata karşı biraz yavaşlatıp dinlenmek senin için faydalı olabilir bugün. Hayat seni nereye götürürse oraya gitmek isteyebilirsin hatta. Bunu iç huzuru bulmak ve kendinle barışmak için fırsat olarak düşünmen çok iyi gelecek sana.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iç sesiniz, ön görüleriniz ve tüm sezgileriniz son derece keskin. Somut kanıtlardan ziyade daha içsel bir bilgelikle hareket ediyorsunuz ve bu konuda kesinlikle haklısınız. Stres, size zamanınız tükeniyormuş gibi hissettiriyor olabilir ancak hayatınızın aksiyon dolu bir film gibi ortaya çıkacağına ve her şeyin tam doruk noktasında yerine oturduğuna güvenin. Gerçekten çok zorladığınızı hissediyor olabilirsiniz hatta bu durum doğru da olabilir ancak belki de yanlış kapıyı zorluyorsunuz. Cesaretinizi toplayın ve şimdi sizin için açılan kapılardan geçin. Bugünün sizi hayallerinizin gerçeğiniz olduğu yarınlara götürmesine izin verin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam kalitenizi artıracak projeler peşindesiniz. Birlikte olduğunuz kişileri duygusal anlamda zorlayabilir, küçük nedenlere dayalı sorunları büyütebilirsiniz. Bir konuda bazı kişileri ikna etmek için olağanüstü bir çaba göstereceksiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Partner veya ortakla beraber hareket edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. Bugün, görüşeceğiniz kişilerle duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız.

22 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 37' 53" R
Ay
Boğa
26° 55' 16" R
Merkür
Koç
22° 28' 15"
Venüs
Boğa
11° 25' 37"
Mars
Koç
06° 14' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 32"
Satürn
Balık
17° 16' 53"
Uranüs
Boğa
22° 50' 05"
Neptün
Balık
29° 09' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 34"
Lilith
Başak
24° 16' 36"
True Node
Koç
15° 18' 40"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>