Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İletişim Kopukluklarına Dikkat! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2023, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün sevdiğin kişi ile keyifli bir gün geçirmek isteyebilirsin. Bu güzel ve keyifli aktiviteyi senin hazırlaman karşındaki insanı daha da mutlu edebilir. Aşk konusunda güzel etkilere açık olacağın bir gündesin.

İş hayatınızda bir türlü istediğiniz mevkiye gelemediniz. Bu durumun baskısını sürekli üzerinizde hissediyorsunuz. Bugünlerde hırsınız ve çalışma temponuz oldukça yüksek. Sabırlı olun.

Harcamaları kontrol altına alacağın ve daha fazla para kazanabileceğin bir gün. Bugün yeni fikirler geliştirebilir ve para kazanmak için yeni yollar bulabilirsin.

Meditasyon ve yoga gibi egzersizler sana çok daha iyi etkiler sağlayabilir. Hayatında sahip olduklarına şükretmek, neler başardığının farkına varmak duygusal anlamda yaşadığın gerilimi azaltacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeylere kafayı takabilirsin bugün. Ancak bu durumun sana fayda sağlamadığını görmen gerekecek. Bazı konuları takıntı haline getirmen sana kötü bir etki olarak yansıyabilir bugün.

23 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları,son zamanda sosyal anlamda aktif olmak durumlardan sıkılmanıza neden olmaya başladı. Sürekli olarak aynı ortamlarda bulunmak kendinizi yenileme konusunda kısır döngünün içinde kalmanıza yol açabilir. Kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Profesyonel hayatınızda bazı değişiklikler düşünerek bunları hayatınıza katabilirsiniz.

23 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Söylediklerine alınganlık gösteren isimler seni bugün bir hayli şaşırtacak. Uzaklaşmak istediğin her kim varsa adeta seni sarıp sarmaladıklarını düşünebilirsin. Ancak yine de etrafındaki insanlarla iletişim kopuklukları yaşayabilirsin. Kendini yeterince anlatamadığın hissine kapılabilirsin. Sevdiğin insanlarla daha çok vakit geçireceksin. Onlarla daha çok zaman geçirmen ekstra durumları da beraberinde getirebilir. Aile büyüklerine ait ortak bir konunun bekçiliğini yapmak zorunda kalabilirsin. Aşk konusunda seni zorlayacak süreçler gelişebilir.

23 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne istediğini bilen insanlarla yolunuza devam etmek hayat kalitenizi yükseltmenize yardımcı olacaktır. Destekli ve ortaklı girişimler açısından şanslı bir gün olabilir. Para kazanmak veyapmaktan önce rahatınızı, huzurunuzu bozmayacak şekilde bir düzen kurmak isteyebilirsiniz.

23 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizi başarılı biçimde ortaya koyabilirsiniz. Yeni konulara olan ilginiz ve araştırmacı yanlarınızla eğitsel çalışmalara öncelik vermeyi tercih etmenizde fayda var. Olumlu haberlerin eşliğinde kendinizi geliştirmek adına yol alabilirsiniz. İşle ilgili bağlantılar kurma dönemindesiniz. Bu arada aşk hayatı ve yaratıcı konularda son derece akıcı paylaşımlar içindesiniz.

23 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Akrep burcu, dengeyi bulmak için kendinizi objektif bir şekilde değerlendirin ve yeni bakış açıları edinin. Kararsızlık hayatınızı bloke edip yavaşlatıyor. Sağlıklı, huzurlu, dengeli ve sağduyulu olmalısınız. Bugün zihnen özgür olmalısınız.

23 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hedeflerinin peşinden gitmeye karar vermen olası! Kendine güvenini tazeleyerek ileriye doğru gitmek, hayatının her evresinde olumlu gelişmelere sebebiyet verip seni daha memnun edebilir. Daha aktif olabilirsin.

23 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir ilişki aradığınız yönü sağlayabilir. Kendinizi biraz temelsiz hissediyor ve kişisel olarak neyi tatmin edici bulacağınızdan emin olamıyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan gelen bazı teklifler bu konuda size yol gösterici olabilir. Tekliflerinden memnun değilseniz bu da sizin için son derece yararlı bir bilgidir. Bazen onun yerine neyi tercih edeceğinizi öğrenmek için istemediğinizi duymanız gerekir. Kendinizle ilgili yeni keşifler yaparken, normlara uymayan konuları ifade etmekte bazı sorunlarınız olduğunu fark ettiniz mi? Güçlü iradeniz ve takdir edilme arzunuz önünüze çıkıyor. Başkaları üzerinde bir izlenim bırakmaya çalışırken kendinizi özgün bir şekilde ifade etmek mümkün olmayabilir.

23 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öfkelerinizi de görsel yaşamaktan yanasınız. Yaşamı kendi yöntemlerinize göre sorguluyor, olayları içinizde saklamaktan hoşlanmıyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınız çok yoğun.

23 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

23 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burcundaki Ay ile Uranüs arasındaki etkileşim sayesinde kendinizi seveceğiniz, kendi değerinizin farkına varacağınız bir gün olabilir. Ancak dengeyi iyi kurmakta fayda var. Sizin kendinize verdiğiniz değer, başkaları tarafından şımarıklık olarak algılanabilir.

23 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum çevre ilişkilerinizi etkiliyor. Kız kardeşlerle veya yakın dostlarınızla iletişim içinde olacağınız bir gün. Merkür'ün Balık burcundaki geri hareketi, bilinçaltınızın karışmasına neden olacak. Eski sorunlarınız öne çıkacak.

23 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 00' 10" R
Ay
Koç
17° 19' 26" R
Merkür
Koç
20° 11' 57"
Venüs
Boğa
08° 04' 60"
Mars
Koç
04° 09' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 13"
Satürn
Balık
17° 03' 50"
Uranüs
Boğa
22° 40' 39"
Neptün
Balık
29° 04' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 43"
Lilith
Başak
23° 58' 32"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>