Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İlişkilerini Güçlendiriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile keyifli vakitler geçirebilirsin. Ancak bu güzel vakitlerde karşındaki insana kurduğun cümlelere dikkat etmen gerekecek. Sevdiğin kişi ona sürekli emir verdiğini düşünebilir bugün.

Yakında umutlarınızı şaha kaldıracak yepyeni gelişmeler olabilir. Ödemelerin gecikmesi, işin yürümesini sekteye uğratıyor. Ama bunun,yaşamının artık kurallaşmış aksamaları olduğunu bilecek kadar deneyimlisiniz

Bugün maddi konularda hızlı karar alman gerekebilir. Eğer bir masraf yapılacaksa senin öncelikli olarak bir karar alman herkes için daha iyi bir adım olabilir. Bugün parasal konularda alacağın kararlara güvenmelisin.

Sevdiklerinle güzel bir iletişim kuracağın ve seni geren mevzular hakkında onların desteğini alabileceğin bir gündesin. Bugün stresi üstünden atmak için yapman gereken en önemli şey, sıkıntılarını çevrendekilerle paylaşman olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eylemlerinde cesur olmalısın. Attığın adımlar sağlam olmalı ve insanlar karşısında dik durmalısın. Senin fikirlerini veya kararlarını eleştirmek isteyen insanlara karşı sağlam duruşun ile daha güzel sonuçlar elde edebilirsin.

23 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün sizin için sıradan bir gün değil. Bazı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu karar verme aşamasında hissettiğiniz gerginlik karar verme sürecinizi doğrudan etkileyebilir. Bu nedenle daha sakin bir ruh haliyle olaylara yaklaşmayı deneyebilirsiniz. Geçmişin sorunlarını bir kenara bırakın ve geleceğe odaklanın.

23 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kapalı kapılar ardında yaşanan sırları, gizli saklı konuları öğrenebilirsin. Büyük konuşmak istemeyecek, olayların ardındaki duygusal zaafları, travmaları, beklentileri anlamaya çalışacaksın. Özel hayatında bazı karmaşık dönemlerden geçtiğini hissediyorsan, sana yakın kişilerden manevi destek görmek kendini çok iyi hissetmeni sağlıyor. İlişkilerini güçlendiriyorsun.

23 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hobi ve destek amaçlı bile olsa bazı etkinliklere ara vererek kendinizle, sevdiklerinizle vakit geçirmek iyi gelecektir. Günübirlik planlar, sizin öncelikli bulduğunuz konular bugünü daha kaliteli bir şekilde geçirmenizi sağlayabilir. Ertelemek kelimesini hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

23 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı bir konuda ya da eşinizden gelebilecek bir fırsat sayesinde destek göreceksiniz. İlişkilerinizde biraz daha dengeli düşünmelisiniz.

23 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanlar eğer siz biraz olsun kendinizi rahat hissedip yavaşlarsanız çok mutlu olacaklar. Sürekli orada burada koşuşturup duruyor gibi görünüyorsunuz, aslına bakarsanız size yakın olan insanları bu yüzden ihmal ediyorsunuz, özellikle de ailenizi. Ama size gerçekten ihtiyaçları olduğunda size güvenip güvenmeyecekleri konusunda sorun yaşıyorlar. Kollarınızda rahatlama ihtiyacı hissediyorlar. Kollarınızın öncelikli olarak onlara açık olması gerek…

23 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla buluşup keyifli zamanlar geçirmek için iyi bir gün olacak bugün. Arkadaşlarınla güzel bir buluşma ayarlayabilirsin. Sevdiğin kişilere öncelik vermek senin de enerjini artıracak.

23 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınıza yardım etmek zamanın daha hızlı geçmesini sağlayabilir. Çok iyi tanımadığınız biri sizden yardım isteyebilir ve siz onların engellerini aşmalarına veya yapılacaklar listelerini tamamlamalarına yardımcı olmak için birlikte çalışırken, birlikte konuşabilir ve birlikte gülebilirsiniz. Sıradan şeyler yaparken bile bu eğlenceli atmosferi yaratmak, hem moralinizi yükseltecek hem de saatlerin birbiri ardına akıp gitmesini sağlayacak. Sizin için aile gibi olan arkadaşlar,yükünü hafifletebilir. Bir süredir çekildiğiniz inzivadan sonra hayatın insanlarla daha güzel olduğunu fark ediyorsunuz.

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öfkelerinizi de dışa vurmaktan yanasınız. Yaşamı kendi yöntemlerinize göre sorguluyor, olayları içinizde saklamaktan hoşlanmıyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Detaylar engel olmamalı.

23 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Azminiz övgüyü hak ediyor, ancak hayatta sadece başarıdan fazlası olduğunu unutmuş görünüyorsunuz. Israrla çabalıyorsunuz ancak hayatta yenilgilerin de olduğunu kabul etmelisiniz. Hedeflerinize daha rahat ulaşmak için kendinize biraz daha zaman ayırın. Sadece bu şekilde başarınızın tadını çıkarabileceksiniz. Kendinizi biraz da hayatın akışına bırakın; yoksa hayat sizi pas geçecek.

23 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önemli bir proje üzerinde bir grupla beraber çalışıyor olabilirsiniz. Bugün çabalarınızın karşılığını almanıza yardımcı olacak fikirler üretebilirsiniz.

23 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğiniz hala canlı olmasını iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu. İşinizle ilgili sorunların üzerine gidip, onları çözmeye çalışmaktansa, kendinizi dinleyip depresyona girmeyi tercih ediyorsunuz. Bu da sizi kontrol altına alıp etkisiz hale getirmeye çalışan insanların ekmeğine yağ sürüyor. Maddi konularla ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açıyor. Gevşetici egzersizlere ihtiyacınız var.

23 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 08' 01" R
Ay
Aslan
12° 31' 30" R
Merkür
Koç
28° 28' 10"
Venüs
Boğa
18° 26' 10"
Mars
Koç
10° 35' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 05"
Satürn
Balık
17° 42' 28"
Uranüs
Boğa
23° 09' 56"
Neptün
Balık
29° 17' 58"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 38"
Lilith
Başak
24° 54' 29"
True Node
Koç
14° 53' 11"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>