Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Teklifleri Değerlendireceksin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiyle daha keyifli bir gün geçirmen gerekecek bugün. Birbirinize öncelik verebilirsiniz. Birlikte eğlenmek size çok iyi gelecek. Aşka güzel ve keyifli bir biçimde odaklanabileceksin.

İş yaşamınızda başarılarınızı çevrenizdekilere ispatlamanız için yeterice fırsatınız olacak. Bu bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabilir. Yaşadığınız doyumdan memnunsunuz.

İş konularında biraz kendini geri çekmen olası. Bu aralar bir şeylerin kendi halinde yoluna girmesi seni daha fazla memnun edebilir. Ekstra çabalarla bir şeyleri zorlamak yerine, daha önceki emeklerinin karşılığını almak isteyebilirsin.

Eğleneceğin bir gün planlamak sana iyi gelebilir. Aktif olabilirsin, sevdiğin insanlara zaman ayırabilirsin. Keyifli bir güne öncelik vermek sana çok iyi gelecek, enerji tazeleyebileceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilere öncelik verebilirsin bugün ve bunun da sonucunu daha erkenden görmen olası. İkili ilişkilere zaman ayırman, sevdiğin kişiyle bir şeylerin yoluna girmesine vesile olabilir. O yüzden bu konuyu öncelik almalısın.

24 Haziran 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Her şeyin bir nedeni var ve şimdi göreviniz kozmik güçlerin sizi neden belirli bir yöne yönlendirdiğini bulmak. Belki de son aylarda yeterince maceracı olmadığın içindir. Şimdi bunu telafi etme şansın var.

24 Haziran 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Proje bazlı bir işte çalışıyorsan, ortaya çıkaracağıçok beğenilecek. Hatta ve hatta bu çalışma yenitekliflerini de beraberinde getirecek. Yolunda gitmediğini düşündüğün birçok şeyde olumlu geri dönüş almak seni şaşırtacak. Ödemelerinle ilgili koşuşturmaca bugün seni zorlayabilir. Eve dönüş yolu gözünde büyüyecek.

24 Haziran 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızdaki buzların eridiğini görebilirsiniz. Hem evle hem de işle ilgili düşüncelerinizi paylaşıyorsunuz. Fikirlerinize ve isteklerinize değer verildiğini görmek motivasyonunuzu arttıracaktır. Burayla ilgili alacağınız destekler ya da karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmekten geri durmayın.

24 Haziran 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizin gündeminizde başrolü alacağı bir gündesiniz. İlişkinizde güven ve istikrar arayışı içinde olabilirsiniz. Bazı olaylara karşı inatçı ve kuşkucu tavrınızı sergileyebilirsiniz. Gün içinde daha toleranslı davranmanız gereken olaylar yaşanabilir. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Akşama doğru enerjinizi atmak için spor yapabilirsiniz.

24 Haziran 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İç dünyanızda kendinize yükleniyorsunuz. Kendinize bu haksızlığı yapmayın. Çünkü dışardan bakıldığında mükemmel bir insan gibi görünüyorsunuz.

24 Haziran 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gezegenlerin bugünkü enerjisi yüzünden kimsenin sağı solu belli olmayabilir. Çocuklarınız şekerleme yapmaya hevesli görünür, köpeğiniz size hiç ilgi göstermez ya da eşiniz öğlene kadar yataktan çıkmazsa şaşırmayın. Partneriniz bir konuyla ilgili beklediğinizin tam tersi bir tutum sergileyebilir. Esnek olmaya çalışın ve her şeyi olduğu gibi kabul edin!

24 Haziran 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi belirli sorunlardan uzaklaştırmak iyi hissettirse de, bugünün enerjileri daha hassas. Aile üyeleri veya eve karşı sorumluluklar, özellikle ilişkileriniz ve sosyal hayatınız ile karşılaştırıldığında, size külfetli veya kısıtlayıcı gelebilir. Büyük olasılıkla, içgüdüleriniz yavaşlamanız ve uyum sağlamanız gerektiğinin sinyalini verebilir. Aynı zamanda yaratmak, sanat yapmak ya da sanatı takdir etmek için mükemmel bir zaman.

24 Haziran 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü bir kişi olarak tanınıyorsunuz. İçe kapanık, ölçülü yapınızı bilenler, her konuda düşüncelerinize büyük değer veriyorlar. Bugün içgüdülerinizi denetlemek zorunda kalabilirsiniz. Sosyal aktivitelerinizi daha da arttırmalısınız.

24 Haziran 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

24 Haziran 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün ilişki, ortaklık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Birebir ilişkilerde ben-sen dengesini kurarak güzel bir gün geçirebilirsiniz.

24 Haziran 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yapmanız gereken birçoksizi bekliyor ve kişisel sorumluluğunuz arttıkça, kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade edecek konularda emin adımlarla ilerlerken, çevrenizden gelen sitemlere aldırmayın. İlginç fikirlere açıksınız.

24 Haziran 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 14' 46" R
Ay
Balık
20° 46' 44"
Merkür
Koç
18° 55' 24"
Venüs
Boğa
05° 51' 03"
Mars
Koç
02° 45' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 42"
Satürn
Balık
16° 54' 51"
Uranüs
Boğa
22° 34' 23"
Neptün
Balık
29° 01' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 44"
Lilith
Başak
23° 46' 28"
True Node
Koç
15° 23' 23"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>