Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çözüm Üretiyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Şartlar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelmeniz gerekiyor. Odaklanmaya çalışın.

Düşünceleriniz doğrultusunda hareket ederken biraz daha temkinli olun. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte.

Maddi durumunuzla ilgili bazı problemler yaşanabilir. Gelişmeleri yakından takip etmeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeye yetişmeye çalışırken bazı konulara geç kaldığınızı, yetişemediğinizi ve arayı açtığınızı görebilirsiniz. Burada bir öncelik sıralaması yapmanızda fayda var. Hayatınıza bir şeyler katmak isterken başka şeylerin hayatınızdan çıktığını sonradan fark ederseniz üzüleceğinizi, pişman olacağınızı bilmelisiniz.

24 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızın derinliklerine inebilirsiniz. İçsel yolculuklar yapabilir, kendinizi daha iyi anlayabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha açık ve anlayışlı olmaya gayret edin. Duygusal bir dengeye kavuşmak için iç sesinizi dinlemekte fayda var. Bugün kendinize zaman ayırarak ruhunuzu besleyebilirsiniz.

24 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendini ifade etmeye çalışmak seni biraz yorabilir. Öyle ki keskin kararlar alıp kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgiline karşı istemeden baskı kurabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Akrep burcuysan, aile büyüklerinin yönlendirmesiyle önemli çözümler üretebilirsin.

24 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeye yetişmeye çalışırken bazı konulara geç kaldığınızı, yetişemediğinizi ve arayı açtığınızı görebilirsiniz. Burada bir öncelik sıralaması yapmanızda fayda var. Hayatınıza bir şeyler katmak isterken başka şeylerin hayatınızdan çıktığını sonradan fark ederseniz üzüleceğinizi, pişman olacağınızı bilmelisiniz.

24 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bir grup çalışması ya da arkadaşlıklar içinde daha hareketli olabilirsiniz. Gelecek yönünde hayaller kurmak çekici olabilir.

24 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar sıkıntılı durumlarda kendinizi daha net ifade edin ve partnerinize karşı dürüst olun. Anlaşmazlıklar olsa dahi sonunda sevgi galip gelecektir.

24 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük işlerini bitirmek sana zor gelebilir. Ancak bazı şeyleri zorunda olduğun için değil, gerçekten istediğin için yapman gerekebilir. Bugün senin için önemli olan konulara odaklanmalı ve günün geri kalanında rahat etmek için erkenden bu işleri bitirmelisin.

24 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün iletişimlerinize daha fazla özen göstermenin tadını çıkarabilir ve bunu yaptığınız için iyi tepkiler veya ilgi görebilirsiniz. Bugün özel ve benzersiz bakış açınız ile öne çıkıyorsunuz. Ayrıca ev içi uyuma odaklanmak ve işlerinizi düzene sokmak için de iyi bir zaman. Ev yaşamınızın, günlük rutinlerinizin ve aile ilişkilerinizin iyileştirilmesi resmin bir parçası olabilir. Amacını aşan şeyleri daha kolay görebildiğiniz için, şimdi dağınıklığı ortadan kaldırmak bir çaba olabilir. Her şeyi daha iyiye doğru dönüştürmeye hazır ve isteklisiniz.

24 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinden çıkılmaz bir hal alan sorunlarınız siz kafanızda büyüttükçe daha da çözümsüz oluyor. Güven duygunuzun sarsılacağı gelişmeler yaşayabilirsiniz ama çözüm basit; çözemiyorsanız vazgeçin. Sizi ilerletmeyen ve enerjinizi aşağıya çeken ne varsa kopabildiğiniz takdirde yepyeni bir dünyaya adım atacaksınız.

24 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

24 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kapana kısılmışlık yanılgısı ile özgüven eksikliği gösterip harekete geçmekten sakın korkma. Bir dönemin ya da durumun sonu geliyor. Ruhsal dönüşüm yaşasan bile hayatına kaldığı yerden devam et.

24 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatının tartışmaları, inatlaşmaları ilişkinizi yıpratıyor. İlişkinize heyecan gerekiyor, her ikiniz de değişime olumlu bakarsanız beraberliğiniz tekrar canlanabilir. Birtakım kişilerle girdiğiniz para ortaklıkları size kazanç getirmek üzere. Mesleğinizde takdir toplamayı seviyorsunuz, fakat çok yorulup sağlığınızı bozmamak için enerjinizi dikkatli kullanmanız gerekebilir. Kendinize sağlık açısından biraz daha itina etmeniz önemli. Şu anda bir sorun yok ama, ilerleyen yaşlara da hazır olmalısınız.

24 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 19' 57" R
Ay
Terazi
16° 48' 55" R
Merkür
Boğa
05° 29' 35"
Venüs
Boğa
25° 04' 24"
Mars
Koç
14° 42' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 28"
Satürn
Balık
18° 04' 22"
Uranüs
Boğa
23° 28' 43"
Neptün
Balık
29° 25' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 59"
Lilith
Başak
25° 30' 23"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>