Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ailene Sürpriz Yapabilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bir şey size geçmişi düşündürmeye başlayabilir. Okul günlerinizi ve eski arkadaşları hatırlayabilirsiniz. Şu anki hayatınızla geçmişteki hayatınızı karşılaştırabilirsiniz. Çok uzaklara gittiniz ve o zamandan beri çok büyüdünüz. Ama eski günleri özlüyorsanız, belki de bazı okul arkadaşlarınızla bir araya gelmelisiniz.

Bugün, tam olarak anlamadığınız ve sizi üzen bazı şeyler olabilir. Bir şekilde, sorumluluklarınız ağır olabilir, bu da bir sonraki adımı atma konusunu normalden daha zor kılıyor. Enerjinizi sabitleyin ve durağan bir şeye yeniden odaklayın. Yeni bir sayfa açın. Duvarları inşa etmeden evin çatısını yapamayacağınızı unutmayın. Aceleci davranmayın. Temel hususlara dikkat edin.

Hissettiğiniz sıradışı duygulara veya gördüğünüz hayallere dikkat edin, onlarda sizin için önemli şeyler olabilir. Size ilginç gelen şeyleri not etmeye çalışın. Bir şeyleri anlamanız ve açıkca kavramız için günler geçebilir. Sonrasında, aldığınız notlarınıza şükredeceksiniz. Bir terapiste veya yakın bir arkadaşınıza içinizi dökün. Objektif bir ikinci taraf, bu bilgilerin hayatınızı doğrudan nasıl etkileyeceğini analiz etmenizde yardımcı olacaktır.

Hırslarının seni ne ölçüde yıprattığını ve bunların ne noktada miadını doldurmuş olacağını şimdiye kadar kendi içinde analiz yapıp çözmüşsündür. Eğer hırs dolu bir hayat yaşamaya can atıyorsan, fakat biraz daha hafif ve sakini olmak üzere, göksel enerjiler bu isteğin doğrultusunda önemli kararlar almanın zamanının geldiğini vurguluyor.Bugün canınız ev sahibi rolü oynamak isteyebilir. İnsanları bir araya getirmekte her zaman iyi olmuşsunuzdur ve bu aralar bu yeteneğiniz ön plana çıkabilir. Kafa dengi insanları bir araya getirecek bir çeşit toplantı düzenliyor olabilirsiniz. Evde ise, birkaç arkadaşınızı evinizde ağırlayabilir ve doğaçlama bir akşam yemeği partisi yapabilirsiniz. Bu akşam diğerleriyle eğlenceli vakit geçirme fırsatınız varken kendinizi eve kapatmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir barıştırma görevi üstlenmeniz gerekebilir. Arabuluculuk yapılması gereken bir durumun ortasında kalabilirsiniz. Her iki tarafın da meseleleri sakin ve mantıklı bir şekilde masaya yatırmasını sağlayın. Grupları saldırgan bir tavır takınmak yerine müşterek noktalar bulmaya teşvik edin. Renkli kişiliğiniz ve cesur ifade tarzınız bu noktada galip gelmenizi kolaylaştırabilir. Bu yüzden devreye girip politikacı rolünü oynayın.

24 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İyi kalma hakkında sorularınız varsa veya fiziksel varlığınız için güvenceye ihtiyacınız varsa mutlaka bir hekime görünmelisiniz. Sağduyulu olun. Biraz dinlen, iyi bir kahvaltı yap, tempolu bir yürüyüş yap ve güneşe dön.

24 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini kurmak isteyen bir Akrep burcuysan maddi sıkıntılar buna engel teşkil edebilir. Mental olarak sende bu konuya hazır olamadığını hissediyorsun. Aile bireylerine sürpriz hazırlamak ve bu sayende aranızdaki iletişimi tekrar canlandırmak isteyebilirsin. Evinde uzun zamandır okumayı bıraktığın bir kitaba tekrar başlayabilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan sevgilin ile yeni bir diziye başlayabilirsin.

24 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem toplum önündeki duruşunuza hem de sağlığınıza önem gösterdiğiniz bir gün olabilir. Kendinize olan güveninizi ve inancınızı arttırdığınız takdirde her şeyi daha da rahat yapabilir bir konuma gelebilirsiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kardeşlerle ilgili uğraşlar ya da sizi yakın çevrenizde meşgul eden konular yüzünden kendinizi yıpratmamalısınız. Olaylara daha objektif bakmaya gayret etmelisiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

bugün ilişkilerde tutku ve heyecan dozu yüksek. Çekim gücü süper.

24 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay İkizler burcunda ilerlemesini sürdürürken güçlü kişiler karşısında mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Gündeminizde ortak işler, paralar, vergi ve mirasla ilgili konular olabilir. Dikkat ve konsantrasyon gücünüzü iyi kullanmalısınız.

24 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çevrenizdeki insanların söylediği sinir bozucu şeylere kulak asmamaya çalışmalısınız. Onların söylediklerinin hiçbir gerçeklik payı olmadığını unutmamalısınız.

24 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın krizler evinizde seyahat ettiği bugün çözülmesi gereken problemler gündeminizi meşgul edecektir. Finansal destek arayışına girebilir, kredi başvurusu yapabilirsiniz.Gelir paylaşımıyla ilgili konular ön planda olacaktır. Miras, nafaka, burs gibi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Olağan işler bugün fazlasıyla zamanınızı alacak. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşılaşacağınız küçük detaylara aldırmazlık etmeyin. Çünkü ileride karşınıza çıkan sorunların kaynağı onlar olabilir. Hayatınız çok monoton.

24 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrepler nasıl hissettiğiniz ve ne istediğiniz hakkında çok net bir şekilde iletişim kurduğunuzda, eşinizle aranızdaki problemler ortadan kalkacaktır. Çok uzun süredir rahat bir tutum sergiliyorsunuz ve tüm sorunlarınızın kendiliğinden çözüleceğini umuyorsunuz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sosyal yaşantınızla ilgili çalışmalar çok önemli olacak. Bugün, gücünüzü aşan konularda sistemli bir uğraş verebilir ve bazı yeteneklerinizi amaçlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Büyük rakamların peşinde koşacaksınız.

24 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 36' 46" R
Ay
İkizler
25° 33' 31" R
Merkür
Koç
24° 26' 49"
Venüs
Boğa
13° 56' 57"
Mars
Koç
07° 48' 20"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 29"
Satürn
Balık
17° 26' 22"
Uranüs
Boğa
22° 57' 14"
Neptün
Balık
29° 12' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 09"
Lilith
Başak
24° 30' 14"
True Node
Koç
15° 08' 01"
Son Güncelleme : 10/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>