Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kabuğuna Çekiliyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 70%

Gezegen enerjileri sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza olan sevgiyi ön plana çıkardığından, bugün çok sevecen hissedebilirsiniz. Bu sıcak yürek, iltifatlar ederek, motivasyonları yükselterek ya da ilginizi çeken biriyle flört ederek kendini kendini ifade edebilir. Gözlerinizde kesinlikle bir ışıltı olacak. Eğer zaten evli veya bir ilişki içindeyseniz, onun da tüm bu eğlenceye katılmasına izin verin!

Bugün sizi saran akışa yumuşak ve nazik bir hareketle dalın. Son zamanlarda beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan endişeleriniz hakkında kendinizi rahatlatın. Bilinçaltınız yolu biliyor. Günün anahtar kelimeleri duyarlılık ve sezgidir. Bunlar sizin uzmanlık alanlarınız. Bir şey için endişelenmenize gerek yok. Her şey yoluna girecek. Bu yüzden, kendinizi yeterince hazırlamadığınız için endişelenmeyin. Bir mola verin ve rahatlayın.

Zihniniz bugün tıpkı bir sünger gibi, her türden bilgiyi almaya açık. Ancak, aldığınız bilgilerin doğru olmasına dikkat edin. Duyduğunuz büyüleci haberlerin çoğunun kurgu ve düzmece olma ihtimali çok yüksek. Bir bilgiyi almadan önce kaynağına gidin ve gerçeğini öğrenin. Eğer gerekirse, kütüphanede biraz araştırma yapın. Biliyorsunuz ki, kütüphaneler tarafsızdır.

Hayatın bir film gibi. Dramatikleşme söz konusu çünkü hayatındaki kilit elementler şu an çok duygusal hareket ediyor. Aile üyelerin bazı sorunlarla boğuşuyor olabilir. Kaos her yeri sarmış gibi duruyor. Rahatla. Bunlar daha çok sadece bugünün enerjisi. Sakinleşip esnek kalmak en iyisi olacaktır. Bu şekilde karşına çıkan her güçlüğün bir şekilde üstesinden gelebilirsin.Bu gece biraz tuhaf rüyalar görebilirsiniz. Çok uzun zamandır aklınıza bile gelmeyen kişilerle ve eşyalarla birer sembol biçiminde karşılaşabilirsiniz. Ne olursa olsun, şu an sizin için bir anlam ifade ediyorlar. Rüyanızdaki semboller ve olayları not alın ve size ne ifade ettiklerini analiz etmeye çalışın. Rüyanız size önemli bir mesaj vermeye çalışıyor. Onu bulun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir azınlığın sözcüsüyseniz, bugün herkes size kulak verecek. Söyleyecekleriniz bazı yerleşik kanıları değiştirebilir. Bunu kendiniz için ya da başkası için yapmanızdan bağımsız olarak bugün sarf ettiğiniz sözler sizin için son derece faydalı olacak. Bu deneyimin meyvelerini yakın zamanda toplayacaksınız. Bu yüzden korkusuzca konuşun! Gelişiminizi engelleyen eski prensipleriden kurtulmanın tam zamanı!

22 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni teknolojilere olan ilginizi artırın. Bir zamanlar neredeyse imkansız fütüristik olarak düşündüğünüz şey şimdi gerçeğe çok daha yakın görünüyor. Bağlantıda kalmayı, çalışmayı, alışveriş yapmayı ve uzaktan sosyalleşmeyi mümkün kılan teknolojiyi tamamen benimsemekten çekinmeyin.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Akrep burcuysan ilişkinin duygusal olarak kopmuş olması ilişkinin bitmesine yol açabilir. Dostların ile bu konuda fikir ayrılıkları yaşıyorsun. Her şeyin üst üste geldiğini hissedebilirsin. Bütün bu olanlar karşısında kendi kabuğuna çekilebilirsin. Çalan telefonlara ve atılan mesajlara aldırış etmeden evde kendi kendine vakit geçiriyorsun. Kimseye yetişemeyecek kadar yorgun hissedebilirsin. Yeni hobiler edinmek iyi gelebilir.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişimsel konularda daha aktif ve güçlü olabilirsiniz. Geçmişte yarım kalan projelerinizi yeniden tamamlamak üzere harekete geçmeniz bugünü daha verimli kılacaktır.

22 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha hayalci olacağınız bir gündesiniz. Bazı konuları netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde akıcı koşullar söz konusu. Keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı konularda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken karşınızdakinin durumunu da düşünmelisiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda projeleriniziarkadaşlarınız veverenlerinizle paylaşmak için uygun bir gün. Aşk konusunda da söylemek istediklerinizi dile getirebilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün İkizler burcunda meydana gelen yeni ay hedeflerinize, amaçlarınıza yönelik dönüştürücü etkileri beraberinde getirebilir. Ortak maddi konularda,ve alım satım konularında yeni adımlar atabilir, eşiniz veya ortağınızla paranızı daha iyi değerlendirmenin yeni yollarını arayabilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gizli bir olayın çözülmesine yardımcı olacaksınız. Bu olayın sonuçları sizi ve çevrenizdekileri bir hayli şaşırtacak.

22 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay finansal konuları ön plana çıkarıyor. Kredi ve borç başvurusunda bulunabilir, finansal destek arayışına girebilirsiniz.Gelir paylaşımıyla ilgili konuşmalar yapmak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Hayatın derin yönlerine daha fazla ilgi duyarsınız.

22 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün sonunda bir miktar mali kayıp yaşayabilirsiniz. O yüzden finansal kayıplara karşı hazırlıklı olun. Bugün işte çok dikkatli olmalısınız, çünkü birisi sizi veya yaptığınız işi sabote etmeye çalışabilir.

22 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum çevre ilişkilerinizi etkiliyor. Kız kardeşlerle veya yakın dostlarınızla iletişim içinde olacağınız bir gün. Merkür'ün Balık burcundaki geri hareketi, bilinçaltınızın karışmasına neden olacak. Eski sorunlarınız öne çıkacak.

22 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 47' 15" R
Ay
Koç
14° 03' 22"
Merkür
Koç
20° 01' 55"
Venüs
Boğa
07° 48' 35"
Mars
Koç
03° 58' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 05"
Satürn
Balık
17° 02' 45"
Uranüs
Boğa
22° 39' 53"
Neptün
Balık
29° 04' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 59"
Lilith
Başak
23° 57' 03"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>