Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sorumluluk Baskısını Ortadan Kaldırmalısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 20%

Aşk hayatınızda bugün sizin için her şey oldukça iyi gidecek, şimdi artık isteklerinize göre hareket etme zamanı. Ancak, eylemlerinizde tamamen gerçekçi olmadığınızın farkına varın. Şu an bu alanda biraz disipline ihtiyacınız olabilir. Çalışabileceğiniz sağlıklı bir yapı sürdürün.

Bugün gününüz çok çabuk geçebilir. Gezegenlerin enerjisi, zamanı hızlanmış gibi gösterebilir. Önünüzdeki tüm görevleri tamamlamanın zor olduğunu görebilirsiniz. Her şeyi halledebildiğinizden emin olmak için bir programa bağlı kalmaya çalışın. Günün teması hızlı iletişim olabilir. Gün boyunca yazışmalar ve telefon görüşmeleri yapabilir, müşterilerden veyaarkadaşlarınızdan sorular alabilirsiniz.

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

Günün enerjisi dünyanın zirvesinde hissettirecek! Kuvvet, hırs ve güdülenme konusunda hiçbir eksiğin olmadığı gibi fazlan da yok. Bitirilmemiş işleri tamamlamak üzere bu enerjiden faydalanabilirsin. Dahası, bekleyen projeler ve ödevler varsa, bunların da üstesinden rahatlıkla gelebilirsin. Yapabildiğin kadar şey yap! Sonra başarını kutlarsın.Arkadaşlardan gelen ilginç mesajlar ya da telefon çağrıları olası dünya gelişmeleri ya da belki de tanıdığınız insanlar hakkında bazı merak uyandırıcı dedikodular çevresinde dönebilir. Söyledikleri şeyleri dinleyin ve keyfini çıkarın ancak duyduğunuz her şeyi de doğru olarak kabul etmeyin. Duyduklarınızın çoğu gerçeklikten ziyade birisinin yaratıcı hayal gücünün ürünleri olabilir. Yakın çevrenize yapacağınız kısa yolculuklar sayesinde cemiyetinizde yaşanacak değişiklikler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Beklenmedik şeylere hazır olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özellikle bugün içsel fantezi dünyanız çok aktif. Hayal gücünüzün derinlerine yapabildiğiniz kadar dalmak konusunda kendinizi özgür hissedin, ama ayrılabilmeniz içi ambarın kapısını açık bıraktığınızdan da emin olun. Her türlü uyuşturucu konusunda aşırı düşkünlük göstermek konusunda dikkatli olun, buna alkol de dahil. Bu, zihninizi olduğundan çok daha puslu bir hale getirebilir. İnsanlar oldukça inatçı olabilirler, duygularınıza karşı da umarsız, bu sebeple hazırlıklı olun.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayal kırıklığına rağmen, sizi neyin geride bıraktığını belirlemek bugün çözmek için eğlenceli bir gizem olabilir. HayatıN Sorunu biraz daha zorlaştırırsa, neyin yanlış olduğunu belirlemek yeterince basittir. Dürüstlük her zaman en iyi taktiktir. Kendinizi sağlıksız veya verimsiz bir ilişkiden kurtarmanız gerekiyorsa, bunu olduğu gibi söyleyin. Kimsenin zamanını boşa harcamayın.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ilk dakikalarından itibaren bugün yapman gereken sorumlulukların getirdiği baskı ile uğraşabilirsin. Kararlı olduğun takdirde bu sorumlulukları yerine getirmek senin için zor olmasa gerek. Potansiyelinin farkına vararak işe koyulmalısın. İlişkisi yeni bitmiş bir Akrep burcuysan içindeki duyguları tamamen bitirmeden yeni birine umut vermemelisin. Ailen bu konuda dikkatli olman için seninle konuşabilir.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hislerinize güvenin ve iyice düşündüğünüz konularda yeni adımlar belirleyin. İyice tanımadığınız insanları hayatınıza hemen alan kişiler değilsiniz ama bugün bir boşluk anıyla karşılaşmamaya özen gösterin. Sırlarınızı paylaşmayın.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha hassas davranabilirsiniz. İlgilendiğiniz konular içinde göremediğiniz noktalar olabilir. Uğraşmanız gereken konular meydana gelebilir. Gün içinde işlerinizde en iyisini yapmaya çalışmak için mücadele edebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerde fikir ayrılıklarını çok büyütmemeye özen gösterin.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusur veya eksiklerinizin başkaları tarafından dile getirilmesi sizi rahatsız edebilir. Hayatınızda demotive edici eleştiriler ile bugünlerde uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte ortak maddi konularla ilgilive girişimlerde istekli ve motive hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. Vergi ve miras gibi işlerle daha çok ilgilenebilirsiniz. Psikolojik, psişik konulara merak salabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olayların nasıl ilerleyeceğini öngörememek sizi biraz geriyor olabilir. Bazı şeyleri akışına bırakmanızda fayda olacaktır.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in İkizler burcuna girişi ile finansal konuların ön planda olacağı bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki bir aylık dönemde finansal destek arayışına girebilir, kredi başvurusu yapabilirsiniz.Ay'ın Boğa burcunda seyahat edeceği bugün ikili ilişkileriniz ön planda olacaktır. Akşam saatlerine partnerinizden sürpriz haberler alabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk gezegeni olan Venüs sizi çok etkiliyor ve duygularınız değişkenlik gösteriyor. Her gün geçtikçe daha fazla duygusallaşıyorsunuz. Mali açıdan, iniş ve çıkışlarınız olacak. Özellikle kredi almanızı gerektirecek büyük şeylere yatırım yapmayın.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı mantığınızla birleştirmek isteyecek ve bu konuda da başarılı olacaksınız. Güçlü düşünmek ve büyük oynamak istiyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, içsel derinliğinizin artışına neden olacak. Bugün, bazı konuları gizleme gereği duyabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 45' 52" R
Ay
Balık
28° 34' 26"
Merkür
Koç
19° 16' 43"
Venüs
Boğa
06° 30' 34"
Mars
Koç
03° 10' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 13"
Satürn
Balık
16° 57' 31"
Uranüs
Boğa
22° 36' 14"
Neptün
Balık
29° 02' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 30"
Lilith
Başak
23° 50' 02"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>