Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Durgunluk Sona Eriyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Hoşlandığın ama açılamadığın birisi varsa bu konuda daha net davranabileceksin. Kalbini daha rahat açabilirsin. Bir şeyleri yoluna koyma arzun daha baskın gelebilir ve bunun için ilk adımı sen atabilirsin.

İşine pek güven duymadığınız birinin bir konuda gösterdiği çaba, onunla ilgili görüşlerinizi değiştirecek. Çözümsüz görüp gözünüzü korkutan problemler bir bir çözülüyor. Rahatlayacaksınız.

İş planında bazı değişimler yapman gerekebilir. Gereksizyükünü kısabilirsin. Sana fazla bir katkısı olmayan ama çok fazla vaktini çalan şeyleri azaltabilirsin. Parasal olarak bundan olabildiğince az etkileneceksin bugün.

Bugün stresi azaltabilmek için günlük rutininde bazı değişimler yapmak isteyebilirsin. Bazı şeyleri daha dikkatlice değerlendirebileceksin. Stresten uzaklaşabilmek için kendine zaman yaratman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık konularına zaman ve özen göstermen senin için daha iyi olabilir. Eğer bir iyileşme sürecindeysen kendini daha iyi hissetmek adına bazı değişimler yapabilirsin. Sağlığa odaklanman boşa gitmeyecek bugün.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatta zekanızı sergilemekten daha çok zevk aldığınız çok az şey var ve önümüzdeki birkaç gün içinde her şeyi bildiğini sananlara, seninle karşılaştırıldığında yarısını bile bilmediklerini gösterme şansına sahip olacaksın.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşılaşacağın olaylar mantığını zorlayabilir. Sen olan biteni anlamlandırmaya çalışırken, diğer detaylar gözünden kaçabilir. Çevrenin desteğini daha fazla hissetmen, kendine olan güvenini tazeleyecek. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, uzun zamandır konuşamadığın konuları konuşma fırsatı bulabilirsin. İlişkindeki durgunluğu sona erdireceksin.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonunu ikiye bölüp bugünü ev halkına ve ev işlerine ayıracağınız bir planlama yapabilirsiniz. Ev içi düzenlemeler, ihtiyaçlar tüm vaktinizi alabilir. Ama bu birbirinize vakit ayırmamak anlamına gelmiyor. Günün belli bir zamanını ailenizle geçirmek, aranızdaki bazı konuların da çözüme kavuşmasını sağlayabilir.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük şeylerin içindeki iyiliği görebileceğiniz kişisel gelişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatleri evde dinlenmeyi tercih edebilirsiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, bazı şeyleri olduğu gibi, görmeyi istediğiniz şekilde değil görmeniz için size avantaj sağlayabilir. İşler dilediğiniz gibi gitmediğinde inkar etmek kolay gelebilir. Ama gerçekler sel gibi üzerinize gelmeden çok önce bunun bedelini ödeyebilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmeniz gereken zaman gelecek. Her an bunu yapmak için uygun olabilir. Zamanınızı değerlendirin ve kendinize güvenin.

25 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer insanlarla birlikte yaşamanın kolay olduğunu kim söyledi? Her zaman her istediğinizi yapamazsınız. Elbette, deneyebilirsiniz fakat kendinizi aniden bir başınıza bulma ihtimaliniz yüksek. Çok uzun zamandır kendi geminizin dümeni sizde. Neden diğerlerini de aynı gemiye davet edip bir süre dümeni idare etmelerine izin vermeyesiniz ki? Artık başkalarıyla yakın ilişkiler kurmanın zamanı geldi.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dağınık çalışan insanlardan nefret ediyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Akşam saatlerinde, kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün. Duygularınızı içinizde hapsetmeyin.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel bir denge ve istikrar dönemindesiniz. Zihin açıklığınız ve vücut zindeliğinizle işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Ayrıca canlı ve hareketli bir günün de tadını çıkarabileceksiniz. Ancak her şeyin hep böyle sorunsuz devam edeceği hayaline kapılmayın. Başarılarınızı şimdiden sağlama alın ki ileride sıkıntı çekmeyesiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün partner ya da ortakla ani iniş çıkışlar ve çatışmalar yaşayabilirsiniz ama aşk, çocuk konularından dolayı olumlu bir sürece de girebilirsiniz. Aile içindeki sorumluluklar sorunlara yol açabilir. Ya da aile büyüklerinden dolayı bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Partnerle ya da ortakla güçlü kararlar alabilirsiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönlerinizle ön plana çıkmak istemeyebilir ve düşüncelerinizi saklama gereği duyabilirsiniz. Bugün, politik yönleriniz sizi daha da cazip kılacaktır. Ay'ın konumu; sevdiğiniz kişi ile ilişkilerinize daha gerçekçi bakmanızı sağlıyor.

25 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 07' 06" R
Ay
Balık
18° 51' 45"
Merkür
Koç
18° 50' 18"
Venüs
Boğa
05° 41' 18"
Mars
Koç
02° 39' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 50"
Satürn
Balık
16° 54' 11"
Uranüs
Boğa
22° 33' 56"
Neptün
Balık
29° 01' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 18"
Lilith
Başak
23° 45' 35"
True Node
Koç
15° 23' 11"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>