Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Birtakım Sıkıntıları Arkanda Bırakıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, sizin için özel birine daha da yakınlaşmak için iyi bir gün olabilir. Şu an hayatınızda kimse yoksa da, gözünüze albenili birini kestirmiş olabilirsiniz. Onu öğle yemeğine davet etmenin tam zamanı, ya da bir kahve için buluşup çılgınca flört etmenin! Bu kişiyi çekiciliğiniz ve karizmanızla etkileyeceğiniz kesin. Utangaçlığınızın sizi geride tutmasına izin vermeyin, çünkü bugün harika bir izlenim bırakabilirsiniz!

Değişime direnmek ne işe yarıyor? Herkes, etrafınızdaki dünyanın sürekli değişikliklere uyum sağlamanın zor olduğunu biliyor. Ne yazık ki, hayat böyle ve bu konuda fazla bir şey yapamazsınız; ancak, güçsüz değilsiniz! Hayatın size yaptıklarıyla başa çıkmayı öğrendiğinizde, her şey çok da stabil olacak. Değişime sarılın ve her zaman ona direnmekten ziyade sizin için çalışmasını sağlayın.

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Bir yerden bir yere seyahat etmen mümkün. Günün enerjisi, hareket için sana birçok fırsat getiriyor olacak. Şehir dışında gerçekleşecek bir toplantıya katılabilirsin. Ya da komşu bir şehre bir eğlence için gidebilirsin. Muhtemelen masanda tüm gün oturmayacaksın. Ayrıca akşam da evde oturuo duvarları seyretmeyeceksin. Hareket halindesin!Bugün genel olarak senin için güzel bir gün olacak, ne kadar muhteşem bir insan olduğunun farkına varacaksın. Krallığının etrafında dolaşan bir prenses gibi ve en asil elbiselerini giymek için kendini özgür hissedeceksin. Kaleni nasıl yöneteceğin hakkında sorular sorulduğunda bağımsız bir bakış açısı takın. Yaratıcı, onurlu ve hoşgörülü kurallar benimse.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün canınız ev sahibi rolü oynamak isteyebilir. İnsanları bir araya getirmekte her zaman iyi olmuşsunuzdur ve bu aralar bu yeteneğiniz ön plana çıkabilir. Kafa dengi insanları bir araya getirecek bir çeşit toplantı düzenliyor olabilirsiniz. Evde ise, birkaç arkadaşınızı evinizde ağırlayabilir ve doğaçlama bir akşam yemeği partisi yapabilirsiniz. Bu akşam diğerleriyle eğlenceli vakit geçirme fırsatınız varken kendinizi eve kapatmayın!

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Düşünceleriniz bugün sabit ve saklı. Zihniniz egonuzla mükemmel senkronize durumda ve içeride olanları doğru bir şekilde sözlü olarak ifade edebileceksiniz. Tabii ki, diğer insanlara ne kadar açıklamak istediğiniz konusunda kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Sizden de bilgileri saklıyor olabilirler. Dikkatli olun ancak tüm işlerinizde tamamen dürüst olun.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenle bazı sorunları aştığın bir güne uyanıyorsun. Önceden sizi oldukça sıkıştıran ve üzen bazı durumları arkanızda bırakmak rahat bir nefes almanızı sağlıyor. İlişkisi olan Akrep burcuysan karşı tarafın işlerine çok fazla karışmasını istemiyorsun. Bu konuda karşı taraf sana saygı gösteriyor. İş yerinde ofisinde bir düzenleme yapmak istiyorsun. Ufak tefek alışverişler yapabilirsin. Bu harcamalarını karşılamak için uzun zamandır kenara attığın birikimlerinden faydalanıyorsun.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aşka ve hayata olan inancınızı, bakış açınızı değiştirecek pozitif olaylar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra alacağınız yeni bir haber sizin havanızı değiştirebilir.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akademik konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Sabah saatlerinde ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Akıcı enerjiler sayesinde tüm gün işlerinizin kolayca ilerleyebilir. Sevdikleriniz için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Yaptığınız planlarda erteleme olabilir.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu akşam bazı konuklarınız olacak. Sizi pek sevindirmeyecek konular açılabilir. Size yakınlaşmak istedikçe, sizin onun önünü kestiğiniz bir ilişkiniz, bu davranışınıza bir anlam veremiyor. Bu ilişkiyi iyi değerlendiremiyorsunuz. Sadece, size cazip gelen insanlarla dostluk geliştirmek gibi bir yanlışınız var. Bu akşam bazı konuklarınız olacak.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün espritüel kişiliğiniz sayesinde tanıştığınız yeni insanları kendinize hayran bırakacaksınız. Sosyal çevrenizi genişletmeye ilerleyen günlerde de devam edeceksiniz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati din, inançlar ve felsefe konularını ön plana çıkarıyor. Uzun süredir görmediğiniz akrabalarınızdan haber alabilirsiniz.Hukuk ve eğitim konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Online müzeler gezebilir, salgın bittikten sonra seyahat etmek istediğiniz yerlerin listesini çıkarabilirsiniz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkiye yeni başlamış olan Akrepler kendilerini dünyanın tepesindeymiş gibi hissedeceklerdir. Venüs, tüm Akrep burçlarına güçlü, gizemli bir enerji gönderiyor. Kariyeriniz harika gidiyor. Yöneticiniz sizinle daha iyi ücretli bir pozisyon konusunda konuşmak isteyebilir.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yönetici gezegeniniz Merkür size unuttuğunuz idealleri hatırlatabilir. Uzun zamandır beklediğiniz paraların gecikmesi canınızı sıkabilir. Bugün, her şeyden kuşku duyuyor ve olaylara temkinli yaklaşıyorsunuz. Midenizin hassas olduğu bir gün.

25 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 17' 26" R
Ay
İkizler
21° 00' 19" R
Merkür
Koç
24° 06' 39"
Venüs
Boğa
13° 32' 20"
Mars
Koç
07° 33' 01"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 46"
Satürn
Balık
17° 24' 51"
Uranüs
Boğa
22° 56' 04"
Neptün
Balık
29° 11' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 05"
Lilith
Başak
24° 28' 01"
True Node
Koç
15° 09' 53"
Son Güncelleme : 10/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>