Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Maddi Durumunu Düzenlemek İstiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 40%

Beklenmedik şeyler bir anda ortaya çıkmaya başladıkça, duygularınız bugün sizi şaşırtabilir. Etrafınızdaki dünyayla etkileşimd olmak için geliştirdiğiniz mevcut stratejinizdeki pürüzleri gidermeye zaman ayırın. Kendinizi merkeze alan bir yaklaşım, sizinle daha yakın olmak isteyenlerle aranıza sınırlar koyar. Hareketlerinizin sevdiğiniz insanları nasıl etkilediğini düşünün ve bu yaklaşımınızdaki gerekli düzeltmeleri yapın.

Heyecanlanın, çünkü bu harika bir gün olacak! Her şey yolunda gidecek; sanki yenilmez gibisiniz. İşte, ekip üyeleri sizi lider olarak görecek. Evde, aile üyeleri şükran ve şefkatini size gösterecek. Bir insan daha ne isteyebilir ki? Bu şansı kumarhanede değerlendirmek konusunda cezbedilirseniz, işin heyecanından etkilenmeyin. Siz zaten kazandınız. Gerçekten her şeye sahipsiniz. Tadını çıkarın! Bu parlayan anı kazandınız.

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Denge sağlamak konusunda bugün büyük zorluklar yaşayabilirsin. Günün enerjisine büyük miktarda bir baskı binecek. Kendini iki zıt ve kuvvetli kamplaşmanın ortasında bulabilirsin. Önemli olan bu gerilimi ilerleme kaydedebilmek adına bir ilham kaynağı olarak görebilmendir. Önemli meseleler yüzeye çıkmak zorunda kalacak ve bunlara kafa yoracaksın.Bugün ajandanızda temiz bir sayfa bulacaksınız, dolayısıyla bugün yalnızca kendinizi düşünmeye çalışmalısınız. Hayatınıza şöyle bir bakmak için kendinize müsaade edebilir ve huzurlu hissedebilirsiniz. Hayat bugün size çok daha basit görünebilir. Eğer isterseniz bazı kişisel problemlerinizi çözmek için uygun bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ısrarcı ve agresif kişilerden kaçınmaya çalışın. Gezegen etkileri nedeniyle insanların sinirleri biraz gergin olabilir. Eğer bir “A Tipi” kişisini tanıyorsanız, gerçekten gergin olacaklar! An itibariyla huysuz aile üyesinden veya aksi komşudan uzak durmak isteyebilirsiniz. Daha neşeli enerjilerin olduğu ortamlara girin. Bir parka gidip ağaçlarla iletişim kurabilirsiniz. Akşam ise bir müzik konserine giderek biraz rahatlayabilirsiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün itibariyle aşk hayatında şans sizden yana. Bolca flört, görüşme, yeni tanışmalar, cinsellik olabilir. Çabucak kapılıp gidebilirsiniz, dikkat. Sizi mutlu edecek konulara, hobilerinize odaklanmak isteyeceksiniz. Çocuklarınız var ise ılımlı enerjiler ilişkilerinizi güzelleştirecek.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarına dikkat etmen gerekiyor. Bu konuda ailen sana uyarılarda bulunabilir. İşi olmayan bir Akrep burcuysan sana ortak teklif eden kişiye olumlu yanıt verebilirsin. Sağlık konusunda eklem ağrıların konusunda dikkat etmen gerekebilir. Gün içinde bir arya geleceğin arkadaşların ile fikir alışverişinde bulunabilirsin.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde duygusal olabileceğiniz bir gün içerisindesiniz. Tutkularınızı yaşamak isterken sınırı korumayı unutmamalısınız. Karşınızdaki kişinin duygu durumunu ve olaylara bakış açısını hesap katmadan bir adım atmamaya dikkat edin.

25 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için çok çalışacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. İlişkilerinizi gelecek yönünde planlamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda hırslı davranabilirsiniz. İletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde daha derin düşünceler içinde olabilirsiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Stresli ve zorlayıcı bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Daha akil hareket etmeniz bir çok sorunu önleyecektir.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs’ün burç değiştirmesiyle birlikte aşk hayatınızda heyecan verici gelişmelere hazır olmalısınız. Önümüzdeki bir ayda kendinizi hayatınızı renklendirecek, canlandıracak yepyeni bir aşkta bulabilirsiniz. İlgi duyduğunuz uğraş ve aktiviteler bu dönemde keyfinize keyif katarken eğlenmeye daha çok zaman ayırabilirsiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizin bugüne kadar nasıl gittiğine bakılmaksızın, değişim şimdi sıfırdan başlıyor. Hedeflerinizi bir kenara yazın ve bunları nasıl gerçekleştirebileceğinizi detaylıca düşünün.

25 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Her alanda kendinizi göstermek isteseniz de yaşadığınız olaylar sizi zorluyor. Çevrenizin kuşatılmış gibi olması kimsenin suçu değil. Yaşadığınız her duyguda ödün vermek zorunda kalıyorsunuz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem dış dünyada, hem de iç dünyada olan bitenlerin farkında olacaksınız. Gerçekçi bakış açınız ve dengeli yaklaşımlarınız da, bu durumdan destek alacaklardır. Bugün yapacağınız planlar sağlam, alacağınız kararlar etkin olacaktır.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi tam anlamıyla bir ilişkiye adamak için hazır hissetmiyorsunuz. İş yerinizdeki arkadaşlarınızdan zorlandığınız zamanlarda destek isteyin. Hayattan ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Problem yaşadığınız sevgiliniz, aranızdaki buzları eritmek için size bir jest yapabilir. Ona bağlılığınız ileri boyutlarda, fakat karşılık verip vermemek de kararsız kalacaksınız. Rekabet halinde olduğunuz biri var. Bu kişi bencil, düşünmeden karar veren, tartışmacı hükmeden, kıskanç, baskı yapan, sert birisi. Sizinle daima rekabet halinde. Ona karşı dikkatli ve temkinli olmalısınız. Çünkü sizin hareketleriniz karşısında, bencilce öfkeleniyor. Parasal açıdan şanslı bir dönem, değerlendirin!

25 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 26' 39" R
Ay
Koç
08° 51' 06"
Merkür
Koç
19° 46' 18"
Venüs
Boğa
07° 22' 24"
Mars
Koç
03° 42' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 06"
Satürn
Balık
17° 01' 00"
Uranüs
Boğa
22° 38' 40"
Neptün
Balık
29° 03' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 49"
Lilith
Başak
23° 54' 42"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>