Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Araştırmacı Yönün Kendini Gösteriyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün bağışlayıcı bir ruh halinde olabilirsiniz. Biri eskiden duygularınızı incitmiş ya da sevdiğiniz biri size karşı zalimce veya eleştirel davranmış olabilir. Bu kişi ile ilişkinizi sona erdirmek isteseniz de, bugün aklınızda başka şeyler olabilir. Sizi inciten insanla konuşmayı deneyin. Duygularınızı net bir şekilde ifade edin ve karşılıklı anlaşmayı sağlamaya çalışın. İlişkiniz bu süreçte daha da güçlenebilir.

Adımınızı başarı merdivenine atma zamanı. Ancak, önemli olan başka şeylere de konsantre olmalısınız. Başarı merdiveni sadece parayla ilgili değil. Bu yaptığınız her işe kendinizi gerçekten verdiğiniz ve her bir yeni projede yeni şeyler öğrendiğiniz anlamına da gelir. Ortaya çıkan açgözlülüğün kendin için koyduğun hedefleri etkilemesine izin verme.

Eğer bir avukatsanız, bugün sizin için harika bir gün. Özellikle de para konularında başkalarının çıkarlarını savunmak için daha iyi bir gün olamazdı. İnsanlar sizi görüşmelere davet edecek çünkü en zorlu anlaşmazlıklarda bile bir ara yol bulabiliyorsunuz. Kendi kendini savunan insan aptal görünür, bu doğru fakat bugün kendi hayatınızda ara buluculuk becerilerinizi kullanmak için harika bir gün!

İşleri karıştırabilirsin çünkü göksel enerjiler sana meydan okuma gücü aşılıyor! Normalde çatışmalardan kaçınırsın ama bugün kendin için daha savunucu olacaksın. Ezilen birini de savunabilirsin. Cesaretini topla ve bir şeyleri değiştirebileceğini düşündüğün durumlara el at.Gerçek dünya ve eğlence dünyası arasında bocalayabilirsiniz. Yüksek ihtimalle, kazanan hayal dünyanız olacak fakat bu gerçeklikle ilişiğinizi tamamen koparacağınız anlamına da gelmiyor. Eğer biri bu iki dünyayı birbirine bağlamayı başarabiliyorsa, o kişi sizsiniz. Muhtemelen bu iki dünyayı en iyi biçimde birleştiren ifade yöntemine, sanata yöneleceksiniz. Yaratıcı fikirleriniz şelale olmuş akıyor!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen insanlar siz #burç adı# burçlarını, ilişkilerde nezaketten yoksun taraf olmakla itham edebiliyor ama yine de gezegenlerin mevcut konumu, bugün daha hassas olmanızı sağlayacak. Birden çevrenizdekilere kulak vermek için daha fazla vaktiniz ve sabrınız olduğunu fark edeceksiniz. Bu doğru olsun ya da olmasın, artık o kadar da benmerkezli olmadığınızı hissedeceksiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün korkular ve negatif duygularla zorlu deneyimleri ve karmaşaları kendinize çekebilirsiniz. Koşulları olduğu gibi kabullenmeye, rahatlamaya odaklanmalısınız. Ev içerisinde yakınlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hâkim olmakta zorlandığına şahit olduğun konuların üzerine giderek araştırmacı yönünü kullanabilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan sosyal medya üzerinde iletişime geçtiğin kişi ile muhabbetiniz derinleşebilir. Geçmişten ders çıkarıyorsun. Tedbirli davranışlarından bu durum seziliyor.

21 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korkularınızı yenerek yeni bir başlangıç yapma kararı alabilirsiniz. Geçmişi bırakmak adına harika bir gündesiniz. Sıyrıldığınız her duygu sizi daha da özgür hale getireceği için, hayalleriniz için çabalamak daha kolay olacaktır.

21 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraşmanız ve zihinsel açıdan meşgul olmanız gereken durumlar olabilir. Düşüncelerinizde daha iyimser olmaya bakın.

21 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızın çoğunu aşk hayatınızı düzenlemeye ve harcasanız da yine de irade eksikliği kısa sürede başa dönmenize sebebiyet verebiliyor.

21 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

21 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınız bugün özellikle sakin ve sabittir, size kendinizi tarafsız bir bakış açısıyla gözlemleme ve değerlendirme fırsatı verir. Bu fırsatı her zaman elde edemeyeceğiniz için iyi değerlendirmelisiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın, onların size olan ilgileri oldukça yüksek. para durumunuz olumlu gelişiyor.

21 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz sürekli maddiyat ile meşgul olacaktır. Özellikle de düzenli geliriniz ve taşınmazlarınız ile ilgili bazı düşüncelere sahip olabilirsiniz. Bunlar ve ilgili konuları, yakın çevrenizle paylaşmaya ihtiyaç duymanız da mümkündür.

21 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin her daim yanındasınız ve onu hiç yalnız bırakmıyorsunuz. Hayallerinize ulaşabilmek için çıktığınız yolda birçok engelle karşılaşacaksınız, fakat hepsinin üstesinden başarıyla geleceksiniz. Dengeli ve sağlıklı beslenmeye başlayın.

21 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiden uzaklaştığınızı fark etmenize rağmen, onu kırmaktan çekindiğiniz için durumu idare etmeye çalışmanız anlamsız. O sizdeki değişikliğin farkında. Bir an önce konuşun! Gözden kaçırdığınız bazı sorumluluklarınız, birlikte çalıştığınız kişileri şaşırtıyor. Çok övülen duyarlılığınızı hak etmediği sorgulamalara sokmamalısınız. Size beklemediğiniz bir yolculuk görünüyor, sizin için bu olumlu sonuçlar verecek. Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu olabilir.

21 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 04' 54" R
Ay
Başak
12° 43' 12"
Merkür
Koç
17° 24' 04"
Venüs
Koç
17° 54' 11"
Mars
Balık
21° 30' 49"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 06"
Satürn
Balık
15° 34' 54"
Uranüs
Boğa
21° 45' 05"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
20° 02' 52"
Lilith
Başak
22° 09' 33"
True Node
Koç
15° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>