Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Beklemediğin Kişiler İle İletişime Geçebilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün özellikle güzel görünüyorsunuz ve dışadönük ve çekici hissediyorsunuz. Arkadaşlarınız, komşularınız ve hatta yabancılar ne kadar iyi göründüğünüzü söyleyebilir. İnsani iletişimleriniz sıcak, bilgilendirici ve destekleyici, bugün kurulan her türlü ilişki de güçlü bir kimlikte olacak. Sevgilinizle bu gece için bir buluşma planlayabilirseniz, ondan özellikle istekli ve tatmin edici geri dönüşler alabilirsiniz. İyi günler.

Bugünü dinlenmeyi çok hakettiğiniz bir gün olarak düşünün. Genelde insanların teselli edilmek ve rahatlatılmak için ihtiyaç duyduklarında aradıkları kişi sizsiniz. Ancak bugün, havadaki gerginliğe rağmen, sözleriniz etkisiz kalacak görünüyor. İyi! Bir değişiklik yapıp bu sefer kendileriyle ilgilenmelerine izin verin. Boş zamanlarınızı sessizce iyi bir kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Kurgu kitaplardaki dramalara dahil olmak, kurgu olmayan kitaplardakilerden çok daha rahatlatıcıdır.

Abiniz, ablanız veya komuşunuz uzak bir yerlere taşınmak zorunda kalabilir. Bu sizin için duygusal anlamda bir burkulma olabilir ve bu kişiyle duygusal bir konuşma yapabilirsiniz. Sevdiğiniz birinin gidiyor olması kolay değil fakat bu durum yalnızlık konusunda size değerli bir ders verebilir. Ancak bugünden sonra, hoşunuza gitmese de muhtemelen bu fikre alışmaya başlayacaksınız. Sabırlı olun!

Bugün partilemeye hazırsın! Gündelik bir arkadaş toplantısı söz konusu olabilir. Biralarınızı alın ve hep beraber şakalaşın, gülün, rahatlayın. Bazen gerçekten çok ciddi olabiliyorsun! İşte şimdi bütün o stresli düşünceleri kafandan atma zamanı. Arkadaşlarına başından geçenleri anlat. Aklından geçenleri bütünüyle dışa yansıt ki negatif enerjiden kurtul!Bazen insanlar siz #burç adı# burçlarını, ilişkilerde nezaketten yoksun taraf olmakla itham edebiliyor ama yine de gezegenlerin mevcut konumu, bugün daha hassas olmanızı sağlayacak. Birden çevrenizdekilere kulak vermek için daha fazla vaktiniz ve sabrınız olduğunu fark edeceksiniz. Bu doğru olsun ya da olmasın, artık o kadar da benmerkezli olmadığınızı hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün olmanız gereken noktaya varmak için izlenmesi gereken en iyi yolu ararken biraz gerilebilirsiniz. Bir yandan mutlu ve neşeli bir ses sizi işleri oluruna bırakıp cesur olmaya, sizin için en önemli şeylerin kararlı bir biçimde üzerine atılmaya çağırıyor. Öte yandan, görev duygusu ve kısıtlamalar sizi temkinli olmaya zorluyor. İki tarafın da iyi yönlerini seçip kendinize özgü bir saldırı planı yapın.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda hatalara karşı dikkat etmeli, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Ev kazalarına karşı dikkat etmelisiniz. İlişkilerde sorunları görmezden gelmekten kaçınmalı, çözümcü olmalısınız.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklemediğin kişilerden telefon almak seni afallatabilir. Uzun zamandır onlarla konuşmamış olmanın verdiği birikim bir anda akıp gidiyor. Motivasyonunu yüksek tutuyorsun. Bu davranışın gününü iyi geçmesi için seni güçlü tutuyor. Ailen ile akşam yemeğinde bir araya gelebilir ve bir takım övgüler alabilirsin.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Paylaşmak istemediğiniz kaynaklarınız olabilir. Bu konudaki kararsızlığınız gizli kalan bazı konular olduğunu düşündürebilir. Açık olmalı ve bu isteksizliğin nedenlerini konuşmalısınız.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha sakin düşünmek ve endişelerden uzak durmak gerekiyor. Psikolojik açıdan kendinizi daha fazla stres altında hissedebilirsiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla yeme hallerini fark ederek durdurmanız ve sağlıklı tercihler yapmayı istemeniz bile hayatınızda büyük enerjisel farkındalık getirecektir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler ve yakın dostluklarınızda kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz, sizin için uyumlu ve sevgi dolu görünümler var. Aşk ve sevgi ihtiyacınız artarken, varolan koşulları iyileştirebilmek için enerjinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz günlerden birindesiniz. Para konusunda yeni ilerlemeler sağlayabilirsiniz. 19.00 sonrası gruplarla hareket etmek, arkadaş çevrenizle keyifli vakit geçirmek ve organizasyonlarda yer almak için harika bir zaman, eğlenmeye bakın

20 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün partnerinizle daha çok yakınlaşabilir ve yeni ortak bir geleceğe başlama planları yapabilirsiniz. Bu olumlu duyguların tadını çıkarın ve birlikte harika bir gün geçirin.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Disiplin size yakışıyor. Finans konularınızın gündem kazanmasıyla, sert fakat akıcı planlar yapıyorsunuz. Bugün değişim için uygun bir gün. Gizli anlaşmaların faydasını göreceksiniz. Kendinizi daha iyi anlayacaksınız.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir üstünüz veya otorite konumundaki bir kişi, sorumluluklarınızı herşeyin önüne koymanızı sağlayabilir. Bu durum nedeniyle yorulmanız mümkünse de, ihmal ettiğiniz veya erteleyip durduğunuz işleri halledip sırtınızdaki yüklerden kurtulacaksınız.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun arayışlar sonrasında hayallerinizdeki gibi bir partner adayıyla karşılaştınız. Bugünyerinizde karşınıza harika fırsatlar çıkacak ve en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaksınız. Biraz yalnız vakit geçirmeye ihtiyacınız olabilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden ılımlı ve sıcak tepkiler alabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal anlamda bir sorununuz yok fakathayatında gergin saatler geçirmeniz mümkün. Olaylara sakin ve sağduyulu yaklaşmaya çalışın. Tuttuğunu kopartan ve mücadeleden zevk alan yönünüzü uyandırın. Başka insanların sizi etkilemesine de izin vermemelisiniz. Para konularında sorunsuz, rahat bir gün geçireceksiniz. Günün stresini yok etmek için, doğada yürüyüşler yapın.

20 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 40' 54" R
Ay
Başak
07° 53' 05"
Merkür
Koç
17° 36' 04"
Venüs
Koç
17° 23' 51"
Mars
Balık
21° 11' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 29"
Satürn
Balık
15° 32' 28"
Uranüs
Boğa
21° 43' 44"
Neptün
Balık
28° 33' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 26"
Lilith
Başak
22° 06' 49"
True Node
Koç
15° 36' 27"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>