Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Birikimlerine Güveniyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün ilginç bir iletişim kurabilirsiniz. Belki eski bir patronunuzdan haber alabilirsiniz. Bu kişi sizi düşünüyor ve nasıl olduğunuzu merak ediyor olabilir. Ya da size yeni birteklifinde bile bulunabilir. Günün enerjisiyle, geçmişinizdeki insanlar karşınıza çıkabilir. Markette eski sevgilinize rastalayabilirsiniz. Romantik ilişkiniz hakkında beklenmedik bir geriye dönüş yaşayabilirsiniz.

Bugün hareketli bir modda olabilirsiniz. Çocuklarınızla güreşerek, onları güldürerek biraz eğlenebilirsiniz! Belki de sert bir egzersiz yapmak ve biraz ter atmak istersiniz. Aklınızdaki bazı ipe sapa gelmez düşünceleri atmak isteyeceksiniz. Dışarı çıkıp dolaşarak bedeninizdeki enerjiyi atın. Bir yürüyüşün veya doğada bir bisiklet sürüşünün tadını çıkarabilirsiniz.

Bugün sizin için duygusal olarak zor bir gün olabilir. İlginiz çeken bir konu hakkında araştırma yaparken içinizdeki çok eski duyguların tekrardan canınızı sıktığını görmek sizi şaşırtabilir. Bu duygularla başa çıkmak zor olabilir. Hepsini bir mantık çerçevesine dayandırmaya çalışmayın. Aynı zamanda, sizin için duygusal bir fırtınayı tetikleyen durumlar konusunda temkinli olun. Bazı sözler söylendiğinde çok kırıcı olabilir. Ne pahasına olursa olsun bunda kaçınmaya çalışın.

Aile üyelerinle güzel vakit geçirebilirsin. Kökenlerinle, geçmişinle bağ kurmak isteyeceksin. Uzakta yaşayan akrabalarını ara. Hayatında olup bitenlerden biraz bahsettiğinde iyi hissedeceksindir. Onları ne kadar önemsediğini de dillendirmeyi unutma. Belki de yakınlarda yaşayan aile bireylerini görmek üzere bir tatile çıkarsın.Bugün bilinçaltınız muhtemelen geçmiş travmaları azad ettiğinden son derece aktif. Uzun zaman öncesinin hatıraları baraj kapıları açılmışçasına zihninize dolabilir. Pek çoğu hoş olmayan hatıralar olacaktır. Her şeye rağmen bu iyi bir şey, bu hatıraların meydana getirdiği engelleri bir bir yok ediyorsunuz. Gün sonuna dek kendinizi öyle hafif hissedeceksiniz ki ayda yürüdüğünüzü bile sanabilirsiniz! Keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü özetleyen iki kelime var: "Hazır değilsin." En azından, henüz hazır değilsin. Harekete geçmek için endişeli olduğun sürece bir şeyler seni geri çekecek. Neyden korkuyorsun? Hayatın buharlı bir gemi gibi. Yön değiştirmesi mümkün ama bunun için uzun hazırlıklar yapması gerekiyor. Ayrıca, en az bunun kadar önemli bir başka detay da, hangi yöne döneceğini bilmesi!

17 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve ortaklıklar gündemde. Yoğun ve sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Evinizle ilgili düzenlemeler, ev içinde tadilatlar gündeme gelebilir. Aile üyelerinizin sağlığıyla ilgili destekler alınabilir.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün beklemediğin kişilerden aldığın telefon ilgin. Bilgiler edinmeni sağlayabilir. Evli bir Akrep burcuysan tüm aile üyelerinin bir arda olacağı bir akşam yemeği düzenlemek istiyorsun. Bilgi ve yeteneğine güveniyorsun. Arkadaşların sık sık deneyimlerinden yararlanmak isteyebilir.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı içinizde yaşamaya karar verebilirsiniz. Sorumluluklarınızdan kaçtığınızı düşünseler bile aldığınız bu kararı uygulamakta oldukça eminsiniz. Ama yalnızlığı sevmeniz yalnız olmanızı gerektirmiyor.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizdeki karşıtlıklarla ilgilenebilirsiniz. Yaşayacağınız olaylarla ilgili denge de kalmak zor olabilir. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerinizde paylaşım içinde olabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri de organizasyona katmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde eşinizle zaman geçirmek iyi fikir olabilir.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Müdahale beklemeden kendi kendinizi dinginleştirdiğiniz taktirde duygularınızın kontrolünü elinize alarak enerjinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde ve görüşmelerinizdeki iletişiminizde, duygularınızı daha fazla ön planda tutarak, soğuk ve mesafeli davranışlar yerine, sevginizi göstermeniz ve sıcakkanlı davranmanızın faydalı olacağı bugün, yakın çevre ilişkileri ve trafikte gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bitmemiş tüm görevlerinizi bugün tamamlamaya karar verebilirsiniz. Çoğunu gün sonuna kadar halledebilirsiniz. Eğlenmek için zaman ayırmayı da unutmayın. Yeni bulduğunuz gücünüzden en iyi şekilde yararlanmak istiyor olmalısınız.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Mesleki anlamda kendinize disiplin kazandırma çabası içindesiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgili düşünceleriniz günün konuları olacaktır. Bu konuları başka bir güne bırakabilirsiniz, çünkü bazı noktalara takılıp kalma geçerli çözümler üretmekten uzak olma ihtimaliniz bulunuyor. Bunları bir düşünün.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizle kavgalıysanız, durumun üstünde kalmak için elinizden geleni yapın. Yeni birarayışındaysanız, bugün size olumlu cevaplarla dönüş yapabilirler. Sağlığınıza ve kendinize iyi bakmaya özen gösterin.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zaman zaman sevdiğiniz kişiyle yeterince dost olup olmadığınızı sorguluyorsunuz. Peki acaba siz bunun için gereken çabayı gösterebiliyor musunuz? İş yaşantınızda göz önünde bulunmak için çaba sarf edebileceğiniz ve bu amaçla güç kullanabileceğiniz bir gün. Yeniliğe açık yapınız çalışmalarınıza hız kazandıracak. Fakat hırslı yaklaşımlarınız çevrenizde gerginlik yaratabilir. Elinizdeki bir mülkün paraya dönüşebilme olasılığı oldukça kuvvetli. Endişe edilecek bir sağlık probleminiz bulunmuyor.

17 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 16' 46"
Ay
Kova
21° 43' 13"
Merkür
Koç
17° 44' 41"
Venüs
Boğa
03° 21' 11"
Mars
Koç
01° 11' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 12"
Satürn
Balık
16° 44' 31"
Uranüs
Boğa
22° 27' 23"
Neptün
Balık
28° 57' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 58"
Lilith
Başak
23° 32' 59"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>