Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sınırlarını Belli Ediyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 80%

Birine karşı güçlü bir tutku hissi duyabilirsiniz. Belki de sizinle neredeyse aynı ilgi alanlarına sahip yeni bir arkadaşla tanıştınız. Güçlü bir zihin toplantısı yapabilirsiniz. Bu şekilde sizinle bağlantı kuran birini keşfetmek heyecan verici. Bu, ister güçlü bir arkadaşlık isterse de romantik bir birliktelik olsun, sonuç olumlu olacak. Bu ilişkiyi keşfetmekten korkmayın. Bu kişi sizin için harika bir ruh eşi olabilir.

Şu anda biraz spor yapmaya ve fiziksel aktiviteler içinde olmaya hazır olabilirsin. Muhtemelen bugün çok fazla enerjiniz var. Yoğun bir egzersiz yapmak için spor salonuna gitmek isteyebilirsiniz. Ya da arkadaşlarınızla bir tur basketbol oynayabilirsiniz. Vücudunuza iyi bakarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz. Biraz ter atın ve bu sinir bozucu hayal kırıklıklarının bir kısmını serbest bırakın!

İçinizdeki Ram yüzünden, hepimizin yolculuk yaptığı büyük nehre katılmak sizin için oldukça zor hale geliyor. Küçük akıntılar sizi götürürken tek başınıza yolculuk etmek istiyorsunuz. Ancak, bu günler diğerlerine katılmaya çalışmanız için uygun zamanlar. Bazı olaylar, topluluk halinde hareket etmenin faydalarını size hatırlatabilir.

Odan dışına çok da çıkmak istemeyeceğin bir gün. Böylece evle ilgili işler yapabilir ve evcil aktivitelerle uğraşabilirsin. Yeni resimler as, makaleler oku ve mizah dergiler oku; yaratıcı, mizah yönünü öne çıkar. Eylemlerin ve kelimelerinde yumuşak ol.Bugünü ağırdan al!Bugün hukuki meseleleri inceliyor olabilirsiniz. Belki eski bir krediye ait borçları kapatmaya çalışıyorsunuz. Ya da belki devam eden bir hukuk davasının içindesiniz. Hızlı bir çözüm bekliyor olabilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bugün biraz araştırma yapmanın tam zamanı. Bu meseleyle ilgili daha fazla bilgi toplayın. Gerçeklerle, rakamlarla ve raporlarla iyi bir şekilde donanmış olduğunuzdan emin olun. Böylece gelecekte meydana gelebilecek hataları önleyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hangi yöne gideceğinizi bilmezken yola çıkmak zordur. Günün üzerine bir tül gibi örtülen belirsizliklerden kurtulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Duygularınızdan kaçmayın, onları besleyin. Aslında derinde bir yerde, hangi yöne gideceğinizi biliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey kendinize ve seçtiğiniz yola inanmak.

14 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç dünyanızda hassas olabilir fakat her duygunuzu dile getirmek ve açmak istemeyebilirsiniz. Yaşamdan keyif alma, mutlu olma ve sevme, sevilme ihtiyacı artabilir. Çocuklarınızla ilişkilerinizi geliştirmek huzuru getirebilir.

14 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev hayatına önem vermek istesen deyerindeki yoğunluk buna engel olabilir. İnsanların hayatın hakkında yorun ve eleştiri yapmasına tahammülün azalabilir. Kırmızı çizgilerini belirginleştiriyorsun. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan ilişkini duygusal anlamda tazelemek istiyorsun.

14 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek için duygularınızı kullanıyor olabilirsiniz. Hisleriniz hassaslığınızı artırarak alınganlığınızı abartabilirsiniz. Konuları içselleştirmeden değerlendirmeye çalışmalısınız.

14 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebileceğiniz akıcı bir gündesiniz. Aşkta da mutlu olmak daha kolay olacak.

14 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün etrafınıza dikkatli bakarsanız kişisel gelişim ve gücünüze büyük katkı sağlayacaksınız ancak bu bazen vazgeçiş gerektirebilir.

14 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal işlerinizde başarı görünürken, ilişkilerinizde romantik ve ruhsal etkiler altında, sevdiğiniz kişi ile bağlarınızı güçlendirebilir, ilişkinizi geliştirebilir ve birbirinize daha fazla zaman ayırma ihtiyacınızı paylaşabilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Belki de bugün konu kalp meselelerine geldiğinde biraz huzursuz hissediyorsunuz. Bu size harekete geçmenizi söyleyen bir işaret aslında. Aklınıza ne geliyorsa bunu yapmak için hemen harekete geçin!

14 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikteyaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça, önemli işler ayağınıza gelecek. İş arayanlar isetekliflerini değerlendirebilirler. Koç’taki Venüs sizi olumlu etkiliyor.  

14 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenize karşı beslediğiniz derin duygular, bugün su yüzüne çıkıp sizi oldukça duygusal hale getirebilirler. Ailenize koşmanız, vaktinizi onlara ayırmanız ve sorunlarına çözüm getirmek için çabalamanız, günün ana temaları olabilir.

14 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile yaşadığınız problemleri çözeceksiniz ve çok tutkulu bir gün geçireceksiniz. Doğası gereği çok becerikli ve azimli bir insansınız. Hayatınızdaki olumsuzluklardan kurtulmaya çalışın ve yeniliklere açık olun.

14 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka bakış açınız, partneriniz kadar sizi de yormaya başladı. Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz. Sizi acele bir karara, ya da bir işe zorlayan kimseler var. Bu kişileri hiç görmemezlikten, duymamazlıktan gelin, onlar kendi menfaatlerini düşünüyorlar. Yapacağınız bir fedakarlık yok! Para sıkışıklığınız, bu konulara biraz fazla iyi niyetli yaklaşımınızdan kaynaklanıyor. Sevgi duyduğunuz birinin ciddi hastalık haberi sizi üzecek.

14 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 20' 49"
Ay
Kova
22° 41' 60"
Merkür
Koç
17° 46' 49"
Venüs
Boğa
03° 26' 19"
Mars
Koç
01° 15' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 11"
Satürn
Balık
16° 44' 52"
Uranüs
Boğa
22° 27' 38"
Neptün
Balık
28° 58' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 12"
Lilith
Başak
23° 33' 26"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>