Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Beklentilerinin Karşılığını Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2021, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Büyük dönüşümler sırasında (Tıpkı şu an yaşadığınız gibi), nereye gittiğinizi tam olarak görmek her zaman kolay değildir. Kariyeriniz ya da aşk hayatınız için gelecek planlarını tartışmak konusunda biraz tereddütlü olabilirsiniz. Bugün, umutlarınızın size yol göstermesi oldukça muhtemel. İnsanlara hislerinizi anlatmanızın hiç bir mahsuru yok.

Saldırgan tavrınızın, bu zamanda çözülmesi zor olabilecek bir kavga başlatması muhtemeldir. İş yerinde aşırı inatçı güçler olabilir ve hiç kimsenin kendi pozisyonunu korumaya istekli olmadığını fark edebilirsiniz. Bu durumu daha da zorlaştıracak olan şey, insanların bulmacanın belirli bir parçasını yanlış yorumlayabilecek olmalarıdır. Daha fazla saldırgan olmak yerine durumu anlamaya çalışın.

Ne zamandır bir yazar olarak bir şeyler yapmak istiyordunuz, şu an tam da zamanı! Kesinlikle hayal gücünüz çok geniş. Ciddi bir şekilde yazı yazmaya çalışırken biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Yazar olmayı bu kadar ciddiye almayın. Yazın gitsin! Ve her şeyden önce, Yazdıklarınızı insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Kabuğunuzdan çıkmanız için bir yazar grubuna danışabilirsiniz.

Huzursuzluk gün boyu seninle olabilir; fiziksel enerjin fazla gelmiş olsa da bu enerjiyi boşaltamayabilirsin. Hareketi kesip; önemli bir şeyin ortaya çıkmasını beklemek zorunda kalabilirsin. Beklerken Richard Simmons'un aerobik videolarını aç ve spor yap! Yeni projelere başlamak için ise hiç iyi bir gün değil. Bugünkü sosyal etkileşimlerini de spor salonundakilerle sınırlamakta fayda var.Bugünü özetleyen iki kelime var: "Hazır değilsin." En azından, henüz hazır değilsin. Harekete geçmek için endişeli olduğun sürece bir şeyler seni geri çekecek. Neyden korkuyorsun? Hayatın buharlı bir gemi gibi. Yön değiştirmesi mümkün ama bunun için uzun hazırlıklar yapması gerekiyor. Ayrıca, en az bunun kadar önemli bir başka detay da, hangi yöne döneceğini bilmesi!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapınız gereği sosyal bir insansınız ve bugün muhteşem mesleklere sahip heyecan verici insanlarla bir arada bulunma şansını yakalamak sizi normalde olduğundan daha dışadönük ve sokulgan bir ruh haline itebilir. Bugün tanıştığınız herkes sizden etkilenebilir. Görünüşünüzden, zekanızdan ya da tavırlanızdan. Bugün bazı kıymetli etkileşimlerde bulunabilirsiniz, mutlaka bunlardan faydalanın. Kartvizit alışverişi yapmayı unutmayın.

16 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yapılacaklar ve görevlerle ilgilenebilirsiniz. Ev içinde tadilatlar yaptırabilir, ev aletlerinde arızalanmaları yaptırmakla ilgilenebilirsiniz. İş ve özel hayatınız arasında denge kurma zamanı. Hareketli bir gün.

16 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini dingin hissediyorsun. Üretken ve konsantre yanın işinde başarılı olmanı sağlıyor. Maddi açıdan beklentilerin karşılanabilir. Geleceğe dair planlarını hızlandırırken kendine daha çok vakit ayırabilirsin. Hobilerini düzene oturtuyor ve planlamalarını gerçekleştiriyorsun.

16 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı ihmal ediyor olabilirsiniz. Yoğun temponuzda uyarı veren bedeninize karşı dikkatli olmalısınız. Vitamin desteği ve yorucu olmayan sporlarla hem fizikken hem de zihnen rahatlamanız mümkün.

16 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde çalışma ortamızda bazı değişiklikler olabilir. Sizi sıkıntıya düşürmesine izin vermemelisiniz. İş arkadaşlarınızla organize olmanız gereken bir gündesiniz. İşlerinizi tamamlamak için ilişkiler önem kazanabilir. Bazı konuları gözden geçirebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Akşam için yeni planlar yapabilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev işleri, dizayn ve arkadaş ziyaretleri için uygun bir gün olacak. Hayatın zorluklarını bir süre de olsa görmezden gelmeniz için evren sizi destekleyecek.

16 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik yaşamınızda hızlı ve pratik yaklaşımlarınızla pek çok işi kolaylıkla halledebileceğiniz bir gün olabilir. İletişim becerilerinizden, parlak zekanızdan yararlanabilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alışılmadık bir şeyler denemeye ne dersiniz? Bu en basitinden daha önce hiç tatmadığınız bir yemeği ilk kez yemek olabilir! Bugün kendi sınırlarınızı zorlamalısınız. Yeni bir ben keşfedin.

16 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her anlamda güçlü bir tablo çiziyor olmanız, çevresel faktörlerinizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Seçimleriniz konusunda yapacağınız tercihler için, yardım almak istemiyorsunuz. Maddi konularla ilgili yeni fikirlere açıksınız. 

16 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşkunuz ve yerinde duramamanız, sizi olduğunuz yere çivileyen rutin işlerden çok sıkılmanıza neden olabilir. Çareyi, kendinizi dışarıya atmakta, yakın çevrenizle eğlence içerikli sosyal faaliyetlere katılmakta bulabilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte eski günleri anımsayacaksınız ve birbirinize duyduğunuz sevgi katlanacak. Finansal harcamalarınıza daha fazla dikkat etmeye çalışın. Yeme ve yaşama biçiminizde bazı değişiklikler yapın.

16 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başkalarına ilgi göstermeniz, partnerinizin kıskançlık duygularını kamçılıyor. Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, tartışmalı günlerin sayısı gittikçe artabilir. İşbirliği yaptığınız insanların düşünceleri size fazla yenilikçi ve iyimser geliyor. Bunlara hemen karşı çıkmak yerine konular üzerinde biraz daha düşünmeli ve kararınızı vermek için fazla aceleci davranmamalısınız. Önünüze çıkacak yeni harcamalar sizi sıkıntıya düşürebilir. Önünüze çıkacak yeni harcamalar sizi sıkıntıya düşürebilir.

16 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 34"
Ay
Kova
26° 02' 21"
Merkür
Koç
17° 54' 17"
Venüs
Boğa
03° 43' 46"
Mars
Koç
01° 25' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 29"
Satürn
Balık
16° 46' 05"
Uranüs
Boğa
22° 28' 27"
Neptün
Balık
28° 58' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 60"
Lilith
Başak
23° 35' 01"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>