Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İletişim Dilini İyi Kullanıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevgilinizin garip bir davranışı, bu gece kafanızı karıştırmış olabilir. Buluşma planlarına çok dahil olmadı mı? Telefonlarınıza cevap vermiyor mu? Boşverin. Bazen insanlar çok fazla yakınlığı bağımsızlıkları için bir tehdit olarak görebilir ve bu yüzden bunu görmezden gelebilirler. Bununla baş etmenin en iyi yolu, üstlerine gitmemektir. Dışarda bir akşam yemeği yiyin ve iyi bir arkadaş gibi davranın. Romantizmi şimdilik ilişkinizden uzak tutun!

Bugün uzlaşma ve müzakere alanında çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Ofisinizde bazı politik hareketler olabilir. İnsanlar belirli bir konu üzerinde taraf seçiyor olabilirler. İşler çığrından çıkmadan önce bir grup tartışması yaratmak isteyebilirsiniz! Doğal bir lidersiniz, bu yüzden bununla kolayca ilgilenebilirsiniz. Her iki tarafla da oturup endişeleri dile getirin, sonra birlikte çalışmak için bir anlaşma yapın.

Bugün için bir beklentiniz olmasa iyi olur çünkü bazı sürprizler yaşayacaksınız gibi görünüyor. Sıkıca elinizde tuttuğunuz yapmanız gerekenler listenizi kararlılıkla düzenleyebilirsiniz. Fakat gün ortasında bazı haberler veya sürprizlerin ortaya çıkması rota değiştirmenize sebep olacak. Bugün beklemediğiniz bir şekilde de olsa verimli olmayı bir kenara bırakacaksınız.

Bugün en iyini peşinden koş; sakın ola ki azla yetinme. Hayatının her alanında verimlilik saçabilmene olanak sağlayan, genişlemeye yatkın bir enerji havaya hakim. Durumun kontrolünü eline al ve duygularını da önemseyerek hareket et. Bir şey yapmaya karar verdiğinde, sırf birileri ya da birilerinin duyguları zarar görebilir diyerek kendini tutma. Bil ki herkes başının çaresine bakabilir. Sen sadece kendinden sorumlusun. İçselliğin adına en iyi olanı yapmalısın.Yapınız gereği sosyal bir insansınız ve bugün muhteşem mesleklere sahip heyecan verici insanlarla bir arada bulunma şansını yakalamak sizi normalde olduğundan daha dışadönük ve sokulgan bir ruh haline itebilir. Bugün tanıştığınız herkes sizden etkilenebilir. Görünüşünüzden, zekanızdan ya da tavırlanızdan. Bugün bazı kıymetli etkileşimlerde bulunabilirsiniz, mutlaka bunlardan faydalanın. Kartvizit alışverişi yapmayı unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hukuki meseleleri inceliyor olabilirsiniz. Belki eski bir krediye ait borçları kapatmaya çalışıyorsunuz. Ya da belki devam eden bir hukuk davasının içindesiniz. Hızlı bir çözüm bekliyor olabilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bugün biraz araştırma yapmanın tam zamanı. Bu meseleyle ilgili daha fazla bilgi toplayın. Gerçeklerle, rakamlarla ve raporlarla iyi bir şekilde donanmış olduğunuzdan emin olun. Böylece gelecekte meydana gelebilecek hataları önleyebilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eviniz ve çocuklarınızla ilgilenebilir, aile üyeleri için yardımlarda bulunabilir, evinizdeki eksiklikleri ve karışıklıkları giderebilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi daha dengeli dile getirmeye ve ifade etmeye özen gösterin.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan endişelerini ortadan kaldırabilirsin. İletişim dilinde kendine oldukça fazla güveniyorsun. Bu durumun olumlu yansımalarını kariyer yaşantında da hissedebilirsin. Akşam sevdiğin arkadaşların ile bir araya gelerek aranızda hissedilen sorunlar hakkında konuşabilirsin. 

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişiminizin önem kazanacağı bir gün içerisindesiniz. Düşüncelerinizi aktarırken soğuk ve sert konuşma tarzını benimserseniz yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz. Daha sakin ve empatik hareket etmelisiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda bazı konularda daha fazla farkındalık içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken zamanlar var. İdrak ettiğiniz konular hakkında yeni kararlar vermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kafanızı karıştıran konulardan uzak kalmaya çalışın.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gündelik yaşamınızda hızlı ve pratik yaklaşımlarınızla pek çok işi kolaylıkla halledebileceğiniz bir gün olabilir. İletişim becerilerinizden, parlak zekanızdan yararlanabilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinden biri bugün üzgün olabilir, duygularını kimseye anlatmak istemiyor olmayabilir. Bu,yerindeki atmosferi bozabilir. Bu kişinin size kızıp kızmadığını merak edebilirsiniz, ancak muhtemelen konunun sizden çok işle daha fazla ilgisi vardır. Konsantre olma yeteneğinizi kullanın ve bunun size engel olmasına izin vermeyin.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Bugün, derin konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz. 

15 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konular üzerinde kafa yorarabilirsiniz. Maddi durumunuz, yapmak istediğiniz bir atılımı imkansız kılıyor olabilir. Bu atılımın gerçekleştirilememesinin çevrenizdekileri mutsuz edebileceğini ama kazançların da yakında olduğunu bilin.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize çok güveniyorsunuz. İş yerinizde yanlış yapsanız bile denemekten ve çabalamaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin. Hedeflerinize odaklanmış bir durumdasınız ve duygularınız kontrol altında.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş hayatınızın yoğunluğu yüzünden kendinizi biraz sevgilinizden uzaklaşmış hissedebilirsiniz. Ama emin olun, onun duygularında hiçbir değişiklik yok. İş yerinde yaşadığınız bir problemin üzerine yeterince gitmiyorsunuz. Olanakların yeterli olmadığını düşünmeyin. Gevşekliğe gösterdiğiniz tepki, bazı durumlarda karşı tepkiler doğurabilir. Parayla ilgili karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmanızda fayda var. Rahatsızlığınızın süreklilik göstermemesi sizi gevşetmesin.

15 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 27' 41"
Ay
Kova
24° 22' 04"
Merkür
Koç
17° 50' 31"
Venüs
Boğa
03° 35' 03"
Mars
Koç
01° 20' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 50"
Satürn
Balık
16° 45' 29"
Uranüs
Boğa
22° 28' 02"
Neptün
Balık
28° 58' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 36"
Lilith
Başak
23° 34' 14"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>