Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yoğun Bir İş Temposu Olabilir Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Ailenize veya sevdiklerinize karşı göreviniz olduğunuzu düşünürek bir şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz. Kim olduğunu ve bu dünyadaki görevini anlamak için uğraşan birine yardım edebilirsiniz. Diğerleri için endişelenmeniz, daha düzenli çalışmanız gereken empati duygusunu yansıtıyor. Gücümüz ancak en zayıf halka kadar, tüm zinciri güçlendirmek için üzerinize düşeni yapın.

Hayatınızda bir şeyleri değiştirmek istiyorsunuz, ama aynı zamanda da değişime direniyorsunuz. Bu çatışmayı çözmek için, içeride ve kişisel olarak derin bir düzeyde çok şey yapılmalıdır. Bunu yaparken başkalarından sizi ayıracağını ve günlük rutininizi değiştireceğini hissederek tereddüt edebilirsiniz. Ama geri çekilmek zorunda değilsiniz. Sadece bazı şeyleri stoklamalısınız.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Eyleme geçme zamanı tam da şimdi. Neyi bekliyorsun ki? Eğer işleri yapmak konusunda aşırı sabırsız hissedersen şaşırma. İstiyorsun ve hemen şimdi istiyorsun. Sana istediğini elde etmen konusunda yardım edecek tek kişi sensin, öyleyse adımını at. Oldukça genişlemeci bir enerji seni düşündüğünden de ileri götürmek için bekliyor. Öyleyse geride durma. Sınır diye bir şey yok!Kontrol etme isteğinizden feragat etmeniz gerekebilir. Belki de çocuklarınız kontrolden çıkmıştır. Bir ebeveyn olarak elinizden gelenin en iyisini yapıyor olmanıza rağmen çocukları kontrol etmeye çalışmanın gerçekten zor olduğu dönemler vardır. Çocuklarınız, yapmalarını istediğiniz şeyleri yapmadığında kendinize yüklenmeyin. Uygun olduğunu düşündüğünüz alanlarda onlara deneme yanılma yöntemiyle ilerleyebilecekleri bir alan bırakmayı deneyebilirisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilinçaltınız muhtemelen geçmiş travmaları azad ettiğinden son derece aktif. Uzun zaman öncesinin hatıraları baraj kapıları açılmışçasına zihninize dolabilir. Pek çoğu hoş olmayan hatıralar olacaktır. Her şeye rağmen bu iyi bir şey, bu hatıraların meydana getirdiği engelleri bir bir yok ediyorsunuz. Gün sonuna dek kendinizi öyle hafif hissedeceksiniz ki ayda yürüdüğünüzü bile sanabilirsiniz! Keyfini çıkarın.

18 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün meraklı, sorgulayıcı, araştırmacı veya kaygılı olabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek, yaşamda emin adımlar atmak isteyebilirsiniz. Eğitim, sınavlar ve mülakatlar gündeminizde olabilir.

18 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oldukça haraketli bir gün seni bekliyor. Aynı anda birçok işle uğraşmak durumunda olabilirsin. Gün içinde seni dinç tutacak yiyecekler tüketebilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan sevdiğin kişinin ailesi ile yakın ilişkiler kurmak istiyorsun. Maddi durumunu güven altına almak için gereksiz harcamalarını kısabilirsin.

18 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde duygusal olabileceğiniz bir gün içerisindesiniz. Tutkularınızı yaşamak isterken sınırı korumayı unutmamalısınız. Karşınızdaki kişinin duygu durumunu ve olaylara bakış açısını hesap katmadan bir adım atmamaya dikkat edin.

18 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sizi olgunlaştırıcı koşullar oluşabilir. Bazı konuları daha net görebilmeniz söz konusu. Risk alacağınız durumlar olabilir. Akşam saatlerinde kararlar almanız gerekebilir. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var.

18 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilinçli bir çaba göstermeksizin bugün aklınıza gelen fikirler gününüzü kurtarabilir. İç sesiniz hayat yolculuğunuzda sizi hep doğru yere ulaştırır

18 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile finansal anlamda beklediğinizi alabilir, alım satım işlerinizi başarıyla gerçekleştirebilir, para akışı konusunda rahat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek, kendinize olan güveninizi insanlara göstermek vehayatında yeni bağlantılar kurmak için ideal bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerde huzur ve güven duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi profesyonel olarak ilerletebilecek işler sizi sevdiklerinizden uzaklaştırabilir ve biraz duygusal gerginliğe neden olabilir. Sevdiklerinizle birlikte olamadığınız için üzgün olabilirsiniz, ancak şimdi ilerlemenin önemli olduğunu siz de biliyor olmalısınız. 

18 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünceleriniz yoğunlaşmış durumda. Her şeyin altı yapısı incelemekten yorgun düşebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin üzerine gereksiz  kıskançlık duygularıyla gidereke onu bunaltabilirsiniz. Yaşam felsefeniz sürekli değişiyor. 

18 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili sorumluluklarınız ve özel hayatınızda ilgilenmeniz gereken konular arasında kalabilirsiniz. Bu durum sizde bir parça gerilim yaratacaktır. Alışverişe çıkarak rahatlamaya çalışmaktan kaçınmalısınız. Aksi takdirde, bomboş bir cüzdanla dönebilirsiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizdeki bütün sorunlar partneriniz ile birbirinizi dikkatlice dinlemediğiniz için çıkıyor. İş yerinizdeki yoğun çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız ve kendinizle gurur duyacaksınız.

18 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişinin sizi aramasını beklemek zaman kaybı gibi görünüyor. Bugün yeniden karşılaşma fırsatı doğabilir, bunu değerlendirebilirsiniz. İş ve duygusal yaşamınız olumlu ve verimli bir süreç içinde. Bu konulardaki doyumluluğunuz, genel çevre ilişkilerinizdeki tutarlılığı da belirliyor. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir.

18 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 45' 35" R
Ay
Başak
20° 54' 38"
Merkür
Koç
17° 05' 25"
Venüs
Koç
18° 45' 34"
Mars
Balık
22° 03' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 38"
Satürn
Balık
15° 38' 60"
Uranüs
Boğa
21° 47' 22"
Neptün
Balık
28° 35' 32"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 18"
Lilith
Başak
22° 14' 10"
True Node
Koç
15° 37' 53"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>