Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İlişki İçin Ciddi Adımlar Atabilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 70%

Kalbiniz bugün muazzam derecede geniş ve aydınlık hissediyor. Kendinizi hemen hemen gözünüze çarpan herkesle flört ederken bulabilirsiniz. Kalbinizin gerçek ışığını ortaya çıkarmasını sağlayın. Kendinizi çok özgür hissediyor olabilirsiniz, bu yüzden de birçok sevgi ve şefkat kaynağı aramak istiyor olabilirsiniz. Sınırlara saygılı olduğunuzdan emin olun, ancak böyle gibi bir günde bu her zaman olduğundan daha zor olabilir.

Bugün artan bir iyimserlik hissedebilirsiniz. Belki de nihayet kariyerinizde bir atılım yapabileceğinizi hissediyorsunuzdur? İşinizle ilgili daha olumlu ve mevcut pozisyonda kalmak için daha motive hissedebilirsiniz. Yaptığınız sıkı çalışma için kendinizi tebrik edin ve ne kadar ilerlediğinizi kutlamak için kendinize biraz zaman ayırın!

Bugün, felsefi ya da ruhani konularda bir grup aktivitesine katılmak isteyebilirsiniz. Katılan herkes bu konuyla yakından ilgilenecek böylece tartışmalar da oldukça canlı ve hararetli geçecek. Oradan ayrıldığınızda, başınız tıpkı bir topaç gibi dönüyor olabilir. Bu yüzden, eğer yapabilirseniz biraz yürüyün ki kafanızı boşaltın. Eve geldiğinizde ise, düşüncelerinizi not edin. Daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Seçtiğin kelimelere dikkat etmelisin. Enerji, seni biraz küstahlaştırabilir. Arkadaşların bunu çok umursamayacak olsa da annen umursayabilir! Beraberindekilerle sohbet ederken ekstra hassas ol ve nabza göre şerbet ver. Yazdığın belgeleri iki kez kontrol edersen hata payını azaltmış olursun. Gezegenleri seni biraz düşüncesiz hale getirecektir; o yüzden dikkatli ol!Bugün olmanız gereken noktaya varmak için izlenmesi gereken en iyi yolu ararken biraz gerilebilirsiniz. Bir yandan mutlu ve neşeli bir ses sizi işleri oluruna bırakıp cesur olmaya, sizin için en önemli şeylerin kararlı bir biçimde üzerine atılmaya çağırıyor. Öte yandan, görev duygusu ve kısıtlamalar sizi temkinli olmaya zorluyor. İki tarafın da iyi yönlerini seçip kendinize özgü bir saldırı planı yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kontrol etme isteğinizden feragat etmeniz gerekebilir. Belki de çocuklarınız kontrolden çıkmıştır. Bir ebeveyn olarak elinizden gelenin en iyisini yapıyor olmanıza rağmen çocukları kontrol etmeye çalışmanın gerçekten zor olduğu dönemler vardır. Çocuklarınız, yapmalarını istediğiniz şeyleri yapmadığında kendinize yüklenmeyin. Uygun olduğunu düşündüğünüz alanlarda onlara deneme yanılma yöntemiyle ilerleyebilecekleri bir alan bırakmayı deneyebilirisiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatleri boyunca Ay boşlukta ilerliyor. İnsanlarla ilişkilerinizde anlaşmak ve anlaşılmak daha zor olabilir. Baskın veya kontrolcü olmak kazanmak yerine kaybettirebilir. Akışta kalma zamanı.

19 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini dingin ve üretken hissediyorsun. Özellikle iletişim araçlarında yaşadığın yoğunluk çözümleyici etkin ile hafifliyor. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan sevgilinin ailesi ile tanışmak için adım atabilirsin. Yakın bir arkadaşının başına gelen sorunlara şaşırmakla birlikte ona her halükarda yardım etmek istiyorsun. Planlarını gerçekleştirmek konusunda bazı aksilikleri göz ardı etmemen gerektiğin farkındasın.

19 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bütün taraflar düşüncelerini ifade ederken sert ifadeler kullanabilir. Hem ilişkilere zarar vermemek hem de onaylanmayan konuların yeniden ve daha sağlıklı bir şekilde değerlendirilmesi için olaya profesyonel bir şekilde yaklaşmalı, dürtülerinizle hareket etmemelisiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda yakın çevrenizden fikir alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde kendinizi daha fazla adayabilirsiniz. Ortaklı konularda duygusal bağların olması sizin işlerinizi yavaşlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla güven tazelemeye ihtiyacınız olan zamanlardasınız.

19 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün öğleden sonranızı bir şeyler öğrenmeye harcayabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki aşırı kontrolcülüğünüz üzerinizde de baskı ve stres yaratabilir.

19 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Odak noktanızın ikili ilişkiler olacağı bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızla son derece keyifli paylaşımlarda bulunabilir, güzel haberler alabilir, birlikte kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kıskançlık bugün çirkin yüzünüzü ortaya çıkarabilir. Bu romantik bir ilişkiyle ilgili bir kıskançlık krizini içerebilir.  Partnerinizle iletişim kurmayı deneyin. Bir dezavantajı avantaja dönüştürmek için çaba sarf etmenin tam zamanı. 

19 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter’in Kova burcunda ilerlemesiyle; aile ve yuva ilişkileriniz, önemli bir şekilde lehinize gelişiyor. Yoğun enerjiniz sizi yorgun ve keyifsiz yapabilir. Bugünlerde dinlenmeye özen göstermeli ve yediklerinize dikkat etmelisiniz. 

19 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal çevrenizde ortaya çıkacak bir soruna müdahale etmek ve çözüm getirmek için hiç hesapta olmayan bir sorumluluğu yüklenmeniz gerekebilir. Bu sırada, fazla karamsar yaklaşımların işleri sadece daha da karıştıracağını unutmamalısınız.

19 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finansal konular yüzünden partneriniz ile tartışmamaya özen gösterin. İş yerinizde ortaya çıkardığınız başarılı çalışmalardan dolayı patronunuz sizi takdir edecek. Bugün bir arkadaşınız sizden yardım isteyebilir.

19 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin çok yönlü bir insan olması, ilişkinizin zenginleşmesine yardımcı oluyor. Birlikteliğinizde giderek daha tatminkar ve mutlu günler yaşayacaksınız. Otoriter bir yapıya sahip olmanızilişkilerinizde sıkıntılar yaratabilir. Kendinizi kontrol edin ve yapıcı olun. İsteklerinizin gerçekleşmesi için yalnız gerekenleri belirleyin. Sizden borç isteyecek insanlardan uzak durmaya çalışın. Yeni alışverişlerden önce bütçenizi gözden geçirmeniz faydalı olacak.

19 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 01' 12" R
Ay
Boğa
17° 48' 59" R
Merkür
Koç
21° 54' 20"
Venüs
Boğa
10° 38' 56"
Mars
Koç
05° 45' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 36"
Satürn
Balık
17° 13' 54"
Uranüs
Boğa
22° 47' 54"
Neptün
Balık
29° 08' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 32"
Lilith
Başak
24° 12' 23"
True Node
Koç
15° 21' 06"
Son Güncelleme : 08/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>