Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Gururundan Taviz Verebilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2021, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Gerçekten çok çalıştığınız dönemler ile dinlenip tembellik ettiğiniz dönemler arasında mekik dokuyorsunuz. Tüm enerjinizi fiziksel bir egzersizde veya aşk hayatınızda kullanmaya karar vermediğiniz sürece, bugün yıldızlar size çalışmanız gerektiğini söylüyor! Ne yaparsanız yapın, sizi harekete geçmeye zorlayacak kadar güçlü duyguları içinizde barındırıyorsunuz!

Sizin için ufukta harika sürprizler var. Yeni bir kariyer fırsatı ya da duygusal arkadaşlık konularında bir hızlanma söz konusu olabilir. Mevcut gezegensel dizilim sayesinde, hem kişisel hem de profesyonel tatmin için en kuvvetli yönlerinizden faydalanabilirsiniz. Özgün olmak konusunda isteksiz olmayın. Bu, her şeyinizi ortaya koyacağınız bir davranış olacak!

İçinzde olanlara bir bakmak istemez misiniz? Normalde bunu yapmıyorsunuz evet fakat artık özgüven sahibi olmakla ilgili problemleriniz olduğunu inkar etmeyin. Bir defalığına, durup düşünmek sizin için faydalı olabilir. Problemlerinizi göz açıp kapayana kadar çözemeyeceksiniz tabii ki fakat en azından kendinizi çözüme ulaştıracak bir yola koyabilirsiniz.

Güneş enerjisiyle etkileşime geç ve sana sunulan bu inanılmaz yaşam gücünü hisset. İçini enerji dolu güneş ışığıyla doldur ve ayağının altındaki toprağı hisset. Mevcuttaki iyicil enerjiye karşı kucaklayıcı ve açık ol. Sana doğru gelen enerjiye kollarını açarsan eğer, büyük bir içsel sıcaklık ve kendi kendini iyileştirme etkisinin varlığını hissedersin.Süper güçleriniz olsaydı diye hayal etmeyi bırakırsanız rahatlayacaksınız. Siz Superman değilsiniz ve hiçbir zaman da olmadınız. Aslına bakarsanız, kimse değil. Öte yandan, geçmişte sonuna dek kullandığınız bazı yetileriniz var fakat şu an bir işe yaramadıklarına ikna olmuş durumdasınız. Bu konu hakkında bir kez daha düşünmenin vakti geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geçmişte yaşadığın garip deneyimleri hatırlayıp üzerine düşünebilirsin. Okul günlerine geri gidebilirsin. Küçükken ailenle geçirdiğin anları düşünebilirsin. Geçmişinin bazı parçalarını irdelemek yararına olabilir. Kendinle ilgili bir konuda çıkarım yapıp aydınlanma yaşaman olası. Anılardan korkma!

23 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün önemli görüşmeler ve haberleşmeler, ileriye yönelik kararlar, yolculuk ve seyahat programları gündeminizde olabilir. Eşin ailesiyle ilgili gündemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

23 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırslı bir yapıya bürüneceksin. Geleceğin konusundaki isteklerin ve beklentilerin için oldukça tutkulu görünebilirsin. İlişkisi yeni bitmiş bir Akrep burcuysan; karşı tarafı özlediğini fark ederek gururundan geri adım atabilirsin. Ona arkadaşların vasıtası ile haber yolluyorsun.

23 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir eğitime başlamak için kendinizde cesaret bulamıyor olabilirsiniz. Harekete geçmenin farklı bir yolunu arayın. Bu eğitim ya da çalışmayla neler elde edebileceğinizi düşünerek artılar ve eksiler üzerinden kendinize çıkarımlar yapabilir, adımınızı ne yönde ve nasıl atacağınızı bulabilirsiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Yeni şeyler öğrenmek için önünüze farklı yollar çıkabilir. Uğraştığınız işlerde ani değişiklikler yaşayabileceğiniz zamanlar var. Başkalarına duyarlı davranabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Hareket halinde olabilirsiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakin kalmayı kendinize telkin etmeyi hep hatırlayın. Duygusal konularda mutlu olabilmek için empati kurmayı da ihmal etmeyin.

23 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz kalabalık ve sosyal ortamlar aracılığı ile size maddi manevi fırsatlar sunan teklifler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizin gerçekleşebileceği bugün, kuracağınız bağlantılar her zamankinden daha güçlü ve içinde belirli bir fırsat saklıyor olacak.

23 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir soruna daha sert bir şekilde yaklaşmanın zamanı geldi mi ? Sorununuzu çözmek için birkaç girişimde bulunduysanız, ancak işe yaramadıysa, bunu düşünebilirsiniz. "Sert", "yıkıcı" anlamına gelmediği sürece, çok daha ilerici ve ısrarlı bir şeyi denemede başarıyı bulabilirsiniz. Ancak dikkatli olun. Önce dikkatlice düşünün. 

23 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda sizin fikirlerinize ihtiyaç duyan kişiler olacak. Özellikle mantıklı, akıllı yaklaşımlarınız ve olaylara kısa sürede çözüm getirme tarzınızla, her zaman çevrenizde takdir görüyorsunuz. 

23 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı işlerinizi kimseye belli ettirmeden yürütmeye çalışsanız da, fazla başarılı olamayabilirsiniz. İşlerin niteliği anlaşılmayacak olsa da, insanlar, birşeyler gizlediğinizi sezeceklerdir. Sorguya çekilirseniz, ters tepkiler vermeyin.

23 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın zamanda yeni bir ilişkiye girmek istemiyorsunuz ve sadece kariyerinize odaklanmayı planlıyorsunuz. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirecek besinler tüketmeye özen gösterin ve uyku saatlerinizi düzenleyin.

23 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Huzur ve güven içinde geçecek bir gün! Sevgiliniz güven istiyor. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek. İş yerinde ulaştığınız başarı çizgisi gözlerden kaçmıyor. Arkadaşlarınız arasında sevilen birisi olmanıza karşın sert tavırlarınız ve acımasızlığınız nedeniyle büyük eleştiriler alabilirsiniz. Para sıkıntılarınızı en aza indirmek için bütçe planı yapmanızda fayda var. Şeker tüketiminiz had safhada. Şeker ihtiyacınızı meyvelerle karşılamaya çalışın

23 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 58' 24" R
Ay
Başak
11° 24' 33"
Merkür
Koç
17° 27' 15"
Venüs
Koç
17° 45' 57"
Mars
Balık
21° 25' 39"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 34"
Satürn
Balık
15° 34' 14"
Uranüs
Boğa
21° 44' 43"
Neptün
Balık
28° 33' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
20° 02' 29"
Lilith
Başak
22° 08' 49"
True Node
Koç
15° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>