Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yardım Eli Oluyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2020, Salı

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 90%

Sevgiliniz bugün bir kariyeri hakkında bazı harika haberler almış olabilir ve bunu kutlamak için sizi dışarı çıkarmak isteyebilir. O halde başka ne işin olursa olsun gidin! Sevgiliniz harika bir ruh hali içinde, harika görünüyor, aynı zamanda çok tutkulu ve seksi hissediyor. Unutamayacağınız bir gece istiyorsanız, bu fırsatı geri tepmeyin. Ayrıca çok iyi göründüğünüzden de emin olun!

Gruplarda her zaman rahat olmuyorsunuz, ancak bugün, buluşmalara ya da aile toplantılarına katılmanız gerekiyorsa, görüntünüz daha parlak olacak. Gezegenlerin pozitif enerjisi, her grubun dinamiklerine barış getirmeye yardımcı olacaktır. Bir fikir ifade etmek veya bir öneride bulunmak istiyorsanız, insanlar bugün sizi gerçekten dinleyecektir. Genel olarak, insanlar uyumlu bir şekilde beraber çalışmaya açık olacaklar, bu da sizi iyi hissetmenizi sağlayacak.

Bugün size becerikli olduğunuzu söyleyecek bir kadınla tanışma olasılığınız çok yüksek. Ne söylerse dinleyin. Asla bir şeylerde iyi olmadığınız veya 10 yıl çalışmadan bir şeyleri başaramayacağınız konusundaki düşüncleri kafanızdan atın. Siz doğanız gereği yeteneklisiniz. Övgüleri kabul edin.

İstediğini almana ket vuran engellerin ve manipüle edici durumların üstesinden çok daha kolay gelebileceğin bir gün. Mesela bir izci gruba ormanda rehberlik yapabilirsin; küçük izciler üzerine kitaplar yazabilir veya vahşi doğada hayatta kalma ekipmanları yaratabilirsin! Fakat bütün bu fikirler ve enerji nereden geliyor? Adeta bir mucizeyle karşılaşmış gibisin...Bugün herkes gerçek bir star olduğunuzu düşünüyor! Sadece siz kendinizi böyle hissetmiyorsunuz. Son zamanlar size neler oldu? Kendinize güveninizi mi yitirdiniz, bunun için bir şeyler yapıyor musunuz? Hayatınızda daha fazla başarı hissine mi ihtiyacınız var? Tüm bunlar mümkün fakat gelişim için almanız gereken riskleri alacak mısınız?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak senin için güzel bir gün olacak, ne kadar muhteşem bir insan olduğunun farkına varacaksın. Krallığının etrafında dolaşan bir prenses gibi ve en asil elbiselerini giymek için kendini özgür hissedeceksin. Kaleni nasıl yöneteceğin hakkında sorular sorulduğunda bağımsız bir bakış açısı takın. Yaratıcı, onurlu ve hoşgörülü kurallar benimse.

26 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gezegenleri pozitif enerjisiyle olumlu ve pozitif bir gün geçireceksiniz. Üzerinde çalıştığınız uzun vadeli projeler bugün ileri vitese geçmeye hazır. Bir zamanlar başarılması zor görünen rüyalar şimdi tezahür ettirmek için daha iyi bir şansa sahiptir. Geleceğiniz için büyük planlar yapmak için bu fırsatı kullanın.

26 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

El becerisi konusunda bütün hünerlerini sergilemen gereken bir günde olabilirsin. Ailesiyle yaşayan bir Akrep burcuysan annen bugün senden çok yardım isteyecek gibi… Yakın bir arkadaşını ilişkisinde yaşadığı büyük bir sorun bir anda senin de sorunun haline gelebilir. Ona akıl vermen gereken yerler olabilir. Maddi anlamda beklenmedik harcamalar planlarını değiştirmene sebebiyet veriyor.

26 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta, sevgide yeni bir formül yaratma zamanı denilebilir. Tutkularınızı azaltın. Yanlış ifadelerden dolayı ilişkilerinizde bazı kırgınlıklar oluşmasına izin vermeyin.

26 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konular gündeminizi oluşturabilir. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilir ve onaylanma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek daha kolay olabilir. Bu da sizi olaylara karşı daha iyimser yapabilir. Hayat felsefeleriniz ve inançlarınız hakkında konuşmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne eğitimler, seyahatler, gelecek planlarına odaklanarak başlıyorsunuz. Akşam saatlerinde anlaşmazlıklar sizi biraz yorabilir.

26 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yurt dışından ve yabancılardan haberler alabilirsiniz. Uzaklar ilginizi çekebilir, seyahat planları yapabilirsiniz. Görüş, düşünce ve fikirlerinizi alçakgönüllülükle savunabilir, dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlarla sohbet ederken doğal olmaya dikkat etmelisiniz. Olmadığınız bir kişi gibi davranmak sadece karşınızdakileri değil sizi de rahatsız edecektir.

26 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Hukuk ve eğitim konuları ön planda olacaktır.Derin, felsefi sohbetlerden keyif alacağınız bugünü akademik araştırmalarınız için de değerlendirebilirsiniz. Uzak akrabalarınızdan haber alabilirsiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnanılmaz güzellikte ve eğlenceli bir gün geçirmeye hazır olun. Mutluluktan başınız bulutlara bile değebilir. Gezme tozmalar, davetler, açılışlar, renkli günler devam edecek. Bu pembe tablo maddi durumunuz için de geçerli. Elinize ummadığınız kadar çok para geçecek.

26 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekar Akrepler hayatlarında yeni bir insanı takıntı haline getirebilir. Cildiniz problem alanınızdır. Diyetinizde ve cilt hijyeninizde bazı değişiklikler yapın. Gazlı içeceklerden uzak durun.

26 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızla yapacağınız ortak çalışmalarda, sistemli davranışların size sağlayacağı avantajlardan kazançlı çıkacaksınız. Bugün, pratik düşünmenize rağmen düşünceleriniz paylaşmak konusunda çekimsersiniz. Yolculuk görünüyor.

26 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 00' 55" R
Ay
İkizler
17° 04' 51" R
Merkür
Koç
23° 49' 41"
Venüs
Boğa
13° 11' 18"
Mars
Koç
07° 19' 56"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 45"
Satürn
Balık
17° 23' 32"
Uranüs
Boğa
22° 55' 04"
Neptün
Balık
29° 11' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 11"
Lilith
Başak
24° 26' 07"
True Node
Koç
15° 11' 29"
Son Güncelleme : 10/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>