Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Teknoloji Konusunda Temkinli Olman Gereken Bir Gün Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 100%

Bu gece evinizde (belki de ruhsal veya metafiziksel anlamda) bir grup buluşması gerçekleşebilir. Bu grubun ulaşmak istediği hedef ne olursa olsun, muhtemelen bu gece bunu ve daha fazlasını yapmayı başaracak. Sezgi, enerji ve hayal gücü şu anda hakim. Bugün vakit geçirmek istediğiniz kişilere yakınlaşavaksınız, bunlar bir arkadaşınız, sevgiliniz veya meslektaşınız olabilir. Gece ise; düşüncelerinizi ve görüşlerinizi not edin, çünkü dönüp bakmak isteyeceksiniz!

Her şeyi kendiniz halletmeye çalışmayın. Bağımsız bir yapınız var ve kendi başınıza projelere özen göstermeyi seviyorsunuz. Fakat bugün başkalarından bazı bilgilere ihtiyacınız olacak. Meslektaşlarınızdan fikirlerini paylaşmalarını isteyin. Ailenizi ve arkadaşlarınızı sohbete davet edin. Enerjinizi daha başarılı bir şekilde odaklamanıza yardımcı olacak bazı önemli fikirler duyabilirsiniz. Açık görüşler sizi ileriye götürecek.

Bugün biraz yolculuk yapabilirsiniz. Şehrin dışına çıkıp farklı yerler görmek size iyi gelecek. Bazen rutin hayat içinden çıkıp yeni ortamlarla kendinizi harekete geçirmeniz gerekir. Eğer bir şehre gidecekseniz, turistik yerleri gezip görmeye zaman ayırın. Bir müzeyi veya bir anıtı ziyaret edebilirsiniz. Tarihi bir bölgeyi gezin ve harika restaurantların tadını çıkarın. Etrafınızdaki güzellikleri de gözden kaçırmayın.

Bugün ajanda kullanmaya gayret et. Günün etkileri düşüncelerinde dağınıklıklar ve parçalanmalar yaratabilir. Planlama yaparken, kendi enerjini de göz önüne al; böylece en zorlu projeleri bile daha kolay tamamlayabilirsin. İşleri teker teker yap ve mümkün mertebe dikkatini dağıtacak şeylerden kaçın. Çok fazla stres yapma. Unutma ki bugünün yarını da var.Bugün kendinize olumlu dokunuşlar yapın, özellikle de dış görünüşünüze. Belki de yeterince feminen görünmediğinizi ya da tarzınız yüzünden kalabalıkta göze çarpmadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi böyle yermeyin. Kadın olmak feminen olmayı da doğal olarak beraberinde getirir. Size geçmişte ne söylenmiş olursa olsun, bunun yazılı bir kuralı, bir yordamı yoktur. Olabilecek en iyi şekilde görünmek istiyorsanız, sadece kendiniz olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkes gerçek bir star olduğunuzu düşünüyor! Sadece siz kendinizi böyle hissetmiyorsunuz. Son zamanlar size neler oldu? Kendinize güveninizi mi yitirdiniz, bunun için bir şeyler yapıyor musunuz? Hayatınızda daha fazla başarı hissine mi ihtiyacınız var? Tüm bunlar mümkün fakat gelişim için almanız gereken riskleri alacak mısınız?

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün başlattığınız herhangi bir argümanın acımasız bir duygusal savaşa dönüşmesi muhtemeldir bu yüzden dikkat edin. Başkalarının çimine basmamaya çalışın, çünkü haklı olarak savunmaya geçeceklerdir. Başkalarına zarar vermeden sorunları çözebilirsin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnternetle içli dışlı olduğun bir gündesin. Bazı ihtiyaçlarını karşılamak adına bazı sitelere üye dahi olabilirsin. Ancak kişisel bilgilerini daha dikkatli bir şekilde girmende fayda var. Özellikle kredi kartınla internet üzerinden alışveriş yapacaksan kart bilgilerinin güvende olduğuna özen göstermelisin. Maddi anlamda kendini güçlü hissediyorsun. Cep faturanla ilgili bir sorun gündeme gelebilir.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hislerinize güvenin ve iyice düşündüğünüz konularda yeni adımlar belirleyin. İyice tanımadığınız insanları hayatınıza hemen alan kişiler değilsiniz ama bugün bir boşluk anıyla karşılaşmamaya özen gösterin. Sırlarınızı paylaşmayın.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda uğraştığınız işlerle ilgili temelleri sağlamlaştıracağınız bir gündesiniz. Kendinize duyacağınız güven ile hedeflerinize daha kolay ulaşabileceksiniz. Gün içinde ailevi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Olayları büyütmeyin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde beklentilerinizin karşılanmadığını hissedebilir. İstediğiniz, yeterli yardım ve desteği göremediğinizi düşünebilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde güç mücadeleleri, mesafe ve soğukluk yaşayabileceğiniz için, bu geçici etki altında önemli konuları paylaşmayı tercih etmemeli, kişilere ve kendinize en azından bir gün zaman tanımalı, olası problemlerde daha anlayışlı ve sabırlı davranmayı tercih etmelisiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Grupla yapılan çalışmalarda otoritenizi korumanız gerekiyor. Bunun için de önceliklerinizi belirlemeli ve buna göre hareket etmelisiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün itibariyle Aslan burcunda seyahat etmeye başlıyor. Sabah saatlerinde rahat olsanız da, öğleden sonrayükünüz artacaktır.Kariyer plan ve stratejilerinizi oluşturmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Partnerinizden veyaortaklarınızdan şaşırtıcı haberler alabilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrepler bir arkadaşınız için çalışıyorsanız, bu durum oldukça karmaşıklaşabilir. İnsanlarla dolu bir odada bile bugün biraz yalnız hissedebilirsiniz. Olumlu bir tutum sürdürmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Emin olmadan konuşmak istemiyorsunuz. Bugün içinde bulunacağınız şartları, ciddi bir bakış açısı içinde değerlendireceksiniz. Moralinizin bozulmasını istemediğiniz için, bazı konularda yorum yapmaktan kaçınabilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 20' 30" R
Ay
Yay
26° 40' 09"
Merkür
Koç
16° 15' 37"
Venüs
Koç
28° 21' 25"
Mars
Balık
28° 04' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 27"
Satürn
Balık
16° 23' 02"
Uranüs
Boğa
22° 13' 30"
Neptün
Balık
28° 50' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 14"
Lilith
Başak
23° 05' 59"
True Node
Koç
15° 26' 33"
Son Güncelleme : 28/04/2024 06:31

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>