Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Fikirlerini Dile Getiriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2021, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Karşınıza çıkan sosyal enerjiye kulak verin. Önemli biriyle yollarınız kesişebilir, bu kişi size yardımcı olabilir veya gelecekte etkili biri olabilir. Bu kişiylehayatınızda karşılaşabilirsiniz. Bu kişi size bazı kariyer fırsatları sunabilir. Ya da size harika bir arkadaşlık sunan kişisel bir ruh eşiniz olabilir. Bugün, mutlu karşılaşmalara açık olun.

Bugün sizin gününüz! Bugün, arkanıza yaslanıp rahatlayabilirsiniz ve iyi yapılmış bir işin ışığıyla güneşlenebilirsiniz. İnsanlar size sık sık aynı anda birden çokyaptığınızı, özellikleyaşamınızda olaylar ve insanlarla fazla uğraştığınızı söyler. Ancak bugün bu tekniğin gerçekten işe yarayabileceğinin kanıtı olacak! Önemli bir projenin tamamlanması için eksik olan unsurların hepsi bugün tamamlanabilir. Ve hepsi sizin muhteşem algısal kişiliğinizden dolayı. Aferin!

Bugün çok hevesli hissedebilirsiniz ve her şeyin yolunda gittiğine olan inancınız oldukça kuvvetli. Bu hissin nereden geldiğini merak edebilirsiniz çünkü dünden aslında farklı bir şey olmadı, fakat bunda bir neden aramaya çalışmayın. Öngörünüz ile gelecekteki trendleri belirliyorsunuz. İş ve para konuları iyi görünüyor, lişisel hayatınız da aynı şekilde. Sezgilerinize güvenin, devam edin ve içgüdülerinizin sizi yönlendirmensine izin verin.

En küçük bir şeye bile karar vermekte zorlanacaksın. Bir miktar belirsizlik de mevcut; fakat kaygılanmana gerek yok. Seni ateşleyecek bir çok enerjiye sahipsin. Geçmişten insanlar karşına çıkabilir ve beklenmedik olaylar vuku bulabilir; gününün akışını etkileyebilir. Ustaca yapılmış planlar bile sekteye uğrayabilecektir. Çok da üzerinde durma. Uyum sağla gitsin.Kendinizi hep olmak istediğiniz o spontane insan olmaktan uzak tutan içsel engellerden arındırmak ve özgür hissetmek için iki haftadır kafanızda yapısal bir takım değişiklikler yapıyorsunuz. Bu gerçekten harika! Kendinizi ifade etmek için içinizden gelen o doğal isteksizliği aşmak için yola koyulmuşsunuz. Sırf kendinizi başkalarına açıyorsunuz onlarla doğanızı paylaşıyorsunuz diye, zavallı bir insan olmazsınız, merak etmeyin. Onlar da böylesi özel bir dokunuşla taçlandırılabilecekler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar hayatınızı bilinçli şekilde yaşamaya özen gösterin. Duruma dair gerçeği görmeyi reddettiğiniz bir inkar sürecinden geçiyor olabilirsiniz. Etrafınızdaki dünyaya açık olun ki mutluluk ve merhamet içeri girebilsin. Sizi gerçekten tatmin etmeyen yüzeysel ilişkilerle yetinmeyin.

27 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kaygı ve panik haline gireceğiniz hallerden, kaygınızı yükseltecek ortamlar ve insanlardan uzak durmaya çalışın. Finansal konularda endişeli olabilir veya geleceği düşünebilirsiniz. Bereket ve bolluk çalışmaları yapabilirsiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilere karşı ön yargılı davranman, çevrenin tepkisine neden olabilir. Kendini açıklamak zorunda kalabilirsin. İş yerinde yüksek mevkide bulunan kişilerle zıtlaşabilir ve fikirlerini dile getirmek isteyebilirsin. Bugün, beklemediğin bir anda eline geçecek bir miktar para, ertelediğin planlarınla ilgilenmeni sağlayacak. Hukuksal konulardaki beklentilerin gün içerisinde karşılık bulabilir.

27 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal olarak alacak verecek konularınız gündeminizde olabilir. Bu konuda harekete geçebilir ve maddi anlamda elinizi güçlendirebilirsiniz. Mantığınız ve duygularınızla aynı anda hareket etmek size olumlu dönecektir.

27 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız konularda risk alabilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için alternatif planlar yapmak faydalı olabilir. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

27 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni ilişkiler özellikle bekar olan Akrep’ler için oldukça uygun. Sosyal çevrenizin genişlediği, aşk ilişkinize layığında önem verdiğiniz bir gündesiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

27 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkileriniz vehayatınızda paralel ilerleyen başarılar mutluluk verici olsa da bu durumun bozulması endişesiyle tadını çıkaramayabilirsiniz. Hevesli olduğunuz konularda başarılı işler çıkarmanız daha cesur adımlar atmanıza sebep olabilir.

27 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hareket dolu bir gün. Düşüncelerinizde fazla idealist davranacaksınız. Başkalarının sizin hakkınızda düşündüklerini önemsemeyecek ve yapacaklarınız konusunda hiç kimseye taviz vermeyeceksiniz. Aşk yaşantınız canlanıyor.

27 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

27 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda her şey yolunda gidiyor ve kendinizi mutlu hissediyorsunuz. İş yerinizde başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz. Son zamanlarda hayatınızda büyük bir değişiklik yaptıysanız, bugün kararınızdan pişman olduğunuzu hissedebilirsiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün yaşayacaksınız. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor.

27 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 34' 35" R
Ay
Boğa
11° 09' 22" R
Merkür
Koç
21° 30' 33"
Venüs
Boğa
10° 05' 04"
Mars
Koç
05° 23' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 08"
Satürn
Balık
17° 11' 42"
Uranüs
Boğa
22° 46' 18"
Neptün
Balık
29° 07' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 02"
Lilith
Başak
24° 09' 20"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 07/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>