Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Harekete Geçme Vakti Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 100%

İlişkilerde fikir ayrılığı söz konusu olduğunda çok hassas olabilirsiniz. Sevdiğiniz birinin bugün soğuk ve uzak bir tutumu varsa, bunun söylediğiniz veya yaptığınız bir şeyden kaynaklandığını düşünmeyin. Her şeyi kişisel olarak algılmamaya çalışın. Belki sadece kötü bir gün geçiriyor ve bunu ifade edemiyordur. Sevgi dolu ve anlayışlı olun, onun için yapabileceğiniz tek şey bu. Bugün, hayattaki olumlu şeylere odaklanın ve eğlenin.

Bugün sizin oldukça verimli olabileceğiniz harika bir gün. Aşırı disiplinli bir şekilde çalışabiliyorsunuz ve bu tutumunuz sizin yol kat etmenizi sağlayacak. Başkalarına, yolunuza çıkan engeller karşısında muazzam bir ilerleme gücüne ve kararlılığına sahip olduğunuzu gösterin. Kendinize tamamen güvendiğiniz sürece bir çok zorluğu aşabilirsiniz - ki bunu da yapmalısınız.

Eğer bir şirket veya bir ekibin başındaysanız, Bir toplantı veya grup aktivitesi organize etmek isteyebilirsiniz. Bugün insanlar arasındaki etkileşimler için iyi bir gün ve kişisel çıkarların her zamankinden daha fazla olacağı bir gün. Bugün doğru ve yanlışı arasında savrulmak istemiyorsunuz. Kendinizi savunmak kendi kurallarınızı koymak zorunda kalabilirsiniz.

Günün enerjisi sadece ilişkilere odaklanamana sebep olacak. İnsanlarla ilişkiler geliştirmek kolay değil. Bir ilişkide, herhangi birinin taleplerini anlamak zor olabilir. Dahası, başkalarının istekleri seni etkileyebilir veya seni yolundan saptırabilir. Şunu göz önünde bulundur: Bir ilişkide ne kadar az istekte bulunursak, o ilişki o derece esnek ve derin olur! Eğer işler yolunda gitmiyorsa, biraz kendine odaklan. Spor yap ve stresten arın.Bugün sizin için havada romantizm kokusu olacak, bu yüzden halihazırda görüştüğünüz birisi yoksa, yepyeni bir buluşma organize etseniz iyi olur. Çılgın bir müzik yapan bir grubu dinlemeye gitmek ya da alışılmadık ve farklı bir yere günübirlik bir gezi düzenlemek gibi delice bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Zaten birlikte olduğunuz özel bir kişi varsa, plan yaparken onu da dahil edin. Biraz değişiklik yapmaya ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi eviniz varsa, bugün bunun değerini daha iyi anlayacaksınız. Eğer bir eviniz yok ama satın almak istiyorsanız, bakmaya başlamanın zamanı geldi. Şu sıralar, özellikle tarla olarak yatırımlar değer kazanmaya başlayacak fakat sonuç almanız biraz zaman alabilir. Bununla birlikte, söz vermeden önce tüm olasılıkları dikkatlice değerlendirmeniz önemli. Bu, içgüdülerinizle hareket edeceğiniz bir zaman değil.

25 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aile üyeleri veya akrabalardan bazılarıyla mesafeleşme kararı alabilirsiniz. Sınırlı iletişim ve mesafeli tavırlar bugünleri daha huzurlu geçirmenizi sağlayabilir. Bir başlangıç ve yeniliğin olabilmesi için eskinin bitmesi gereken bir durum ortaya çıkabilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki problemler, seni fazlasıyla kısıtlıyor. Ancak harekete geçmek için bugünden daha doğru bir zamanda olamaz. Hayatını ilgilendiren konularda radikal kararlar almak isteyeceksin. Değişime yaşam alanında başlayacaksın. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinle geçmişte aranızda sorun oluşturan bir konuyu tekrar masaya yatırmak isteyebilirsin.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkinizde ani karar alabilirsiniz. Duygularınızın değişime uğradığını hissetmeniz sizi sert ve net kararlara götürebilir. Duygularınızdan emin olmadan harekete geçmek sonra pişman olacağınız olaylara sebebiyet verebilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Saka burcunda iken eve yönelik harcamalar ve keyif veren konular olabilir. Ancak duygusal alanda biraz daha dengeli ve esnek olmaya bakmalısınız.

25 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde dostlarınızı da seçme fırsatı yakalayabilir kimin doğru kimin yanlış olduğunu görebilirsiniz. İki taraf için de dengeyi kurun.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde bulunduğunuz çevrelerde ve ikili ilişkilerinizde daha çok agresif ve baskın bir tavırda görülebilirsiniz. Aile ve kurumlar başta olmak üzere ikili ilişkilerde daha sakin yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev hayatınız istediğiniz sakinliğe kavuşurken samimi bir ortamın eksikliğini hissedebilirsiniz. Hayatınızda romantik bir ilişki isteseniz de kendinizi bu ihtimale açmakta hala zorlanıyorsunuz. Biraz geri çekilmek ve gözlemlemek iyi bir fikir olabilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi  ortaya koyacak işlerin peşindesiniz. Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Liderlik vasıflarına çok çabuk yerleşecek ve isteklerinizi kolayca ortaya koyacaksınız. Gücünüzün farkındasınız, bunu çevrenize de yansıtıyorsunuz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz ve partnerinizin gününü aydınlatacaksınız. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını almaya başladınız. Stresli ortamlardan uzak durmalısınız ve daha pozitif düşünmelisiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ruhsal problemler yaşamak istemiyorsanız, olayları gereğinden fazla irdelemeyin. Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız.

25 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 37' 48" R
Ay
Boğa
11° 57' 56" R
Merkür
Koç
21° 33' 23"
Venüs
Boğa
10° 09' 10"
Mars
Koç
05° 26' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 55"
Satürn
Balık
17° 11' 58"
Uranüs
Boğa
22° 46' 29"
Neptün
Balık
29° 07' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 13"
Lilith
Başak
24° 09' 42"
True Node
Koç
15° 22' 22"
Son Güncelleme : 07/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>