Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Abartı ve Gösterişten Uzaksın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 50%

Düşünceleriniz bugün net ve keskin. Zihinsel farkındalığınız oldukça yüksek ve bunu yeni ve ileriye dönük projelerde kullanmalısınız. Lafı uzatarak zaman kaybetmeyin. Sorunun merkezine inin. Bir kelime oyunu veya satranç oynarsanız, rakibinizi kolayca yeneceksiniz. Beyninizi harekete geçirecek aktiviteler yapın. Bugün kendinizden şüphe etmeniz için hiçbir sebep yok.

Bugün uzlaşma ve müzakereler üzerinde çalışmanız gerekebilir. Aile üyeleri bir şey hakkında tartışmaya katılabilir ve etrafta çok fazla farklı fikir olabilir, bu da biraz gergin bir havaya sebep olabilir. Herkes için bir çözüm bulmaya çalışarak, barışcı bir rol üstlenebilirsiniz. Sakin ve pozitif kalırsanız, insanlar sizi dinler.

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Meditasyon için güzel bir gün. Kendine odaklanıp içindeki rehber veya koruyucu melekle bağlantı kurmak isteyeceksin. Güçlü bir iyileştirici enerji mevcut; sana ilham katıyor. Üst benliğine bazı çözümleri sormak isteyeceksin. Cevaplar ise ilginç tesadüfler veya hisler olarak sana gelecektir.İşler bugün yolunda gidecek gibi duruyor. Öyleyse bu fırsatı değerlendir. Kendini tam merkeze koyarak önümüzdeki haftaları bir değerlendir. Mesela iki aya nerede olmak istersin? İki seneye nerede olmak istersin? Şimdi elindekilerin listesini yapıp bunun desteğiyle geleceği planlayabilirsin. Önünde güzel zamanlar var. O halde zamanını boşa harcama.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yerlerde, dolabınıza ya da çekmecenize sakladığınız çizimleriniz mi var? Geçtiğimiz aydan ya da daha da öncesinden beri, yaratıcı yönünüz üzerine düşünüyorsunuz. Çizim, fotoğraf ve yazıya yönelik yeteneklerinize sırt çevirmeye meyillisiniz ama ne yaparsanız yapın bunlar sizinle gelen yetiler. İnsanlar sizden daha fazla şey bekliyor. Bir fırça ya da kalemi elinize alıp kendi yolunuzu çizin!

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün isteklerinizi kendinize çekebilir ve enerji alanınıza göre deneyimlerle karşılaşabilirsiniz. Negatif alanda kalmamaya ve dedikodudan, enerjinizi emen konuşmalardan kaçmaya özen gösterin. Yatırımlarla ilgili adımlar atabilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Abartıdan ve gösterişten uzak diyaloglar kurman, arkadaşlarınla aranı daha sıcak bir hale getirebilir. Beklenmedik olayların dışında kalmaya çalışman, sana iyi gelecektir. Akıllı telefonun ya da bilgisayarın seni her an yarı yolda bırakabilir. Bu durum bütçeni zorlayacak harcamalar yapmana neden olacak. Evli bir Akrep burcuysan, eşinle baş başa vakit geçirmek isteyebilir ve bu yüzden de telefonunu sessize almak isteyebilirsin.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizin seviyesini yükseltiyorsunuz. Aldığınız evlilik kararı geleceğinizi şekillendirecektir. Mutluluğunuzu sevdiklerinizle paylaşmak istemeniz heyecanınızı gözler önüne serebilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelmek sizi iyi hissettirebilir. Uğraştığınız işleri tamamlamak ve eksikleri gidermek için fırsatlar yakalayacağınız bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde uğraştıran durumlar söz konusu olabilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan yerinde karar alabilmeniz için bir süre daha düşünmeniz gerekebilir. İş konusunda risk almaktan kaçınmalı ve rasyonel düşünmelisiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ters giden şeyler için suçlayacak birini aramak sizi çözüme ulaştırmayacağı gibi ilişkilerinize de zarar verir. Olayların dışında ve aklı başında biriyle konuyu konuşmak aklınıza daha yaratıcı fikirler gelmesini sağlayabilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal aktivitenizde canlanma söz konusu. Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Radikal düşünceler içindesiniz. Huzursuz bir gün yaşıyorsunuz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte romantik bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Maddi olarak zorlu bir süreçten geçiyor olabilirsiniz, fakat moralinizi yüksek tutmalısınız. Kafein tüketiminizi azaltmaya çalışmalısınız.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, partnerinizin duygularına değer vermeli ve olayları onun açısından değerlendirmelisiniz. Kişisel çabalarınız, çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor. Maddi konularda önce stratejik öneme sahip olan konulara öncelik tanıyın.

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 57" R
Ay
Balık
05° 26' 26"
Merkür
Koç
18° 16' 18"
Venüs
Boğa
04° 32' 32"
Mars
Koç
01° 56' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 45"
Satürn
Balık
16° 49' 28"
Uranüs
Boğa
22° 30' 43"
Neptün
Balık
28° 59' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 12"
Lilith
Başak
23° 39' 24"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>