Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Taviz Veriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 90%

Eğitiminiz konusunda bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeyi seviyorsunuz ve belki de belirli bir şeye ilgi duyuyorsunuz. Yeni bir bilgisayar programlama dili öğrenmek isteyebilirsiniz. Veya çok yeni teknolojilerle çalışmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Kariyerinizde size yardımcı olacak bilgileri edinmek isteyeceksiniz. Bir seminere veya kursa kayıt olmak isteyebilirsiniz.

Yeni bir hobi keşfetme havasında olabilirsiniz. Gezegenlerin enerjisi merakınızı artıracak ve size yeni şeyler öğrenmeniz için ilham verecektir. Belki de marangozluk veya ev onarımı gibi bir bir şeyler okuyup bir şeyler öğreneceksiniz. Bu bilgileri kendi deneysel çalışmalarınızla uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Kendinizi eğittiğiniz için kendinizle gurur duyacaksınız.

Bugün kendinizi, bir şeyleri yargılarken bulabilirsiniz. Çoğunlukla profesyonel hayatınızla ilgili iki konuda görüşleriniz istenebilir. Bu konuda şu anki gök haritasının size yardım edeceğini bilmelisiniz. Bunu yaparken taraf tutmaya yönelenleriniz olabilir. Sadakatiniz inanılmaz, sevgili Aslan. Fakat yargılama yaparken tarafsız olmalısınız.

Kendi hayatın üzerinde tam güce sahip olduğunu iddia etmiyorsun. Bunu söylemek elbette ki yaptığın şeyler konusunda bir başkasından daha az etkili olduğun anlamına gelmez. Yine de bugün savaşını her zamankinden farklı bir savaş alanında vermen gerekebilir. Bu değişimi kabul edebilecek misin? Değişime açık olan, özellikle de kariyer alanında, her ne ise başka seçeneceğin olmayabilir. Bugün gerilimli olacak!Bugün senin için çok hızlı geçen bir gün olacak. Zaman sen bir toplantıdan diğerine koşturur, onlarca telefon görüşmesinin altından kalkmaya çalışırken uçup gidecek. Farklı farklı insanlarla iletişim kurmak ve kendini ifade etmen açısından yoğun bir gün geçireceksin. O kadar çok konuşmadan sonra günün sonunda ağzının yorulduğunu hissedebilirsin. Bu hızlı gidişata kendini bırak şimdilik. Yarına işler biraz daha iyi bir hal alacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşler bugün yolunda gidecek gibi duruyor. Öyleyse bu fırsatı değerlendir. Kendini tam merkeze koyarak önümüzdeki haftaları bir değerlendir. Mesela iki aya nerede olmak istersin? İki seneye nerede olmak istersin? Şimdi elindekilerin listesini yapıp bunun desteğiyle geleceği planlayabilirsin. Önünde güzel zamanlar var. O halde zamanını boşa harcama.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etrafınızdaki insanların, sevdiklerinizin duygusal desteğine daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. İnsanların söylemlerine ve tavırlarına karşı daha hassas olabilir, zaman zaman etkilenebilirsiniz. Anlık durumlarla fevri tavırlar, fevri kararlar noktasında tetiklenebilirsiniz, dikkat.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile ilişkilerinde hassas davranacağın bir gün seni bekliyor. Her ne kadar kendinden ödün vermek istemesen de aile içerisindeki tatsızlıkları geride bırakmak için çeşitli tavizler verebilirsin. Aşk ve sevgi gezegeni Venüs, bugün itibariyle toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinin davranışları seni rahatsız edebilir. Tatil planların, beklenmedik gelişmelerin olması nedeniyle ertelenebilir.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde fark edemediğiniz bir konu da aydınlanma yaşayabilirsiniz. Hatalarınızı telafi etmek i̇stemeniz sizi çözüm odaklı kılabilir ve gecikmeli de olsa hataları telafi edebilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişim trafiğinden kaynaklanan aksaklıklara dikkat etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Eşinizi ihmal etmemeye özen gösterin. Yakın çevrenizdekilerle denge de kalmaya çalışın.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tereddüt etmeden karar alabilmeniz oldukça önemli. Kişisel yetenekleriniz sergilerken başkalarının düşüncelerini gereğinden fazla umursamamalısınız.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla olan diyaloglarınızda geçici problemler ve mesafeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde daha keyifli ve başarılı diyaloglar kurabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal hayatınızın hareketleneceği bir döneme yaklaşıyorsunuz. Kime daha çok zaman ayıracağınızı iyi düşünün zira programınız oldukça sıkışık olacaktır. Kısıtlı zamanı en ideal şekilde değerlendirmek için, en sevdiğiniz aktivitelere yönelin.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz. Paylaşımcı yapınızdan dolayı çevrenizdeki kişilerin, fikirlerinden yararlanmaları söz konusu. Verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan birlikteliğinizden çok memnunsunuz. İş yerinizdeki herkese ne kadar çalışkan ve becerikli olduğunuzu göstermelisiniz. Bugün önemli bir karara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olmalısınız.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz ortamı, olduğu gibi sevmeye çalışıyorsunuz. Yaşanan sahteliklere karşı gelişen tepki reaksiyonlarınız sizi rahatsız ediyor. Haksızlığa uğradığınızı düşünerek sürekli şikayet etmek yerine sıkıntınızı ifade etmelisiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 28' 05" R
Ay
Başak
17° 23' 18"
Merkür
Koç
17° 13' 10"
Venüs
Koç
18° 23' 28"
Mars
Balık
21° 49' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 32"
Satürn
Balık
15° 37' 14"
Uranüs
Boğa
21° 46' 23"
Neptün
Balık
28° 34' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 15"
Lilith
Başak
22° 12' 11"
True Node
Koç
15° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>