Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yorgunsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 40%

Hayatınızda bazı değişiklikler yapıyorsunuz ve doğru yoldasınız. Kariyerinizde yeni bir yol izlemeye karar vermiş olabilirsiniz. Ortaya çıkarmak istediğiniz birçok yeteneğiniz var ve işinizin buana engel olmasını istemiyorsunuz. Kişisel yaşamınızda da bir değişiklikteen geçiyorsunuz. Bugün, bu ilerlemeniz hakkında sabırsızlanabilirsiniz, ancak doğru olanı yaptığınıza emin olun.

Yaratıcı ve özgür bir düşünür olmak harika bir şey, ancak düşüncelerinizi gerçeğe dayandırmadığınızda, fikirleriniz hiç kimseye iyi gelmediği oldu mu? Patronlarınızın siz ve büyük şemalarınızdan oldukça rahatsızlık duyuyor olması muhtemeldir. Bugün değişim için başkalarının fikirlerini dinleyebileceğiniz bir gün. Meslektaşlarınızdan ne kadar şey öğrenebileceğinize şaşırabilirsiniz.

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

Her konuda insanları suçlama. Kendi eylemlerinin sorumluluğunu alacak kadar yetişkin oldun artık. Her şeyin senin istediğin gibi yaşanmayacağının farkına varmalısın. Bazen iyiyi kötü yanlarıyla kabul etmen gerekir. Güne karamsar bir mod hakim ve bu da senin normal tavırlarını etkiliyor. Yine de odaklanmak ve disiplinli kalmak için elinden geleni yap.Kendi eviniz varsa, bugün bunun değerini daha iyi anlayacaksınız. Eğer bir eviniz yok ama satın almak istiyorsanız, bakmaya başlamanın zamanı geldi. Şu sıralar, özellikle tarla olarak yatırımlar değer kazanmaya başlayacak fakat sonuç almanız biraz zaman alabilir. Bununla birlikte, söz vermeden önce tüm olasılıkları dikkatlice değerlendirmeniz önemli. Bu, içgüdülerinizle hareket edeceğiniz bir zaman değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birileri senden bir sır saklıyor. Hepimizin başkalarıyla paylaşmak istemediği özel konuları vardır ancak bu durum seni etkiliyor. İç güdülerin muhtemelen bu kişinin kim olduğunu sana söylüyor. Çok baskı uygulamadan onun açılmasını dene. Bitmemiş işler seni çılgına çevirebilir. Büyük bir silindirden kaçar gibi onlardan kaçmaya çalışabilirsin, bu seni aşırı derecede strese sokabilir. Hayati önem taşıyanları yap, gerisini salla. Bu akşam bir film izleyerek rahatla.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görüntünüzle, tarzınızla ilgilenebilir; beslenme düzeninizde değişiklik yaratabilir, kendinizi kontrol etme noktasında daha iradeli olabilirsiniz. Gün içinde hızlı duygusal dalgalanmalardan kaçının, ya hep ya hiç eğiliminde tavırlar sergilemeyin.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yorgun şekilde uyanacak olman, planlarını ertelemene neden olabilir. Geçmişe ait bazı konuların yeniden gündeme gelmesiyle birlikte, kararlarını sorgulayacaksın. Aile içerisinde gündeme gelecek konularda hislerini rahatlıkla dile getireceksin. Bugün aynı zamanda yenilenmek ve geçmiş ayların yorgunluğunu üzerinden atmak için cilt bakımı yaptırabilir, farklılık olması için saçlarını kestirebilirsin.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük sorumluluklarınızı yerine getirirken çevrenize karşı öfkeli davranışlar içerisinde olabilirsiniz. Yaptığınız her işi sevmeyebilirsiniz ama buna karşı tepki vermek doğru değil. Ya yaptığınız işten keyif almaya çalışın ya da keyif alacak noktalar edinin.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evdeki konularla ilgilenmek ve ailenizle daha çok uğraşmak durumunda olabilirsiniz. Evde daha fazla zaman geçirmek gerekebilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız olan Akrep’ler kendilerini aşk fırsatlarına açmaya cesaret edebilirler. Duygusal konularda olumlu başka haberler de almanız mümkün.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündeminizde aşk var. İkili ilişkiler açısından gergin etkiler söz konusu. Bugünlerde soğukkanlı kalmaya çalışmanızda, bu esnada eski defterleri açmamaya özen göstermenizde fayda var.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar daha önce fark etmedikleri bazı yönlerinizi takdir etmeye başladıkça asıl eksiğin bu olmadığını fark edebilirsiniz. Gerçek mutluluğa ulaşmak için asıl olarak ne istediğinizi bulmanız gerekiyor. Yeni yollar keşfetmek için farklı arayışlar içerisine girebilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizemli yaşamaktan hoşlanmanıza rağmen, isteklerinizde belirleyici davranıyor ve duygularınızı mantıklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Yaşamınızda aksayan sorunları bir şekilde ele alarak, yeni bir formüller üreteceksiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile olan aşkınızı alevlendirecek bir şey yapmayı deneyin. İş yerinizde motivasyonunuz çok yüksek ve etrafınızdaki insanlara ilham veriyorsunuz. Sağlığınıza daha fazla önem göstermelisiniz.  

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşündüğünüz olayları çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir gün. İletişim konusunda oldukça başarılı bir grafik çiziyorsunuz. İlgi alanlarınız çok fazla ve geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Tercihlerinizi doğru yapmaya özen göstermelisiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 59' 59" R
Ay
Boğa
17° 30' 52" R
Merkür
Koç
21° 53' 14"
Venüs
Boğa
10° 37' 24"
Mars
Koç
05° 44' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 19"
Satürn
Balık
17° 13' 48"
Uranüs
Boğa
22° 47' 49"
Neptün
Balık
29° 08' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 27"
Lilith
Başak
24° 12' 15"
True Node
Koç
15° 21' 11"
Son Güncelleme : 08/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>