Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Haklılığın Kanıtlanıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün özel biri ile biraz çapkın anlar yaşayabilirsiniz. Birine aşık olursanız, onunla heyecan verici bir sohbetin tadını çıkarmanız mümkün. Sizinle ilgilendiğini anlamanız için size mesaj veriyor olabilir. Bu ilişkinin neler sunabileceğini keşfederken eğlenmeyi de unutmayın. İkiniz bir ilişki içerisine girip romantik bir akşam yemeği veya arkadaşça bir öğle yemeğine çıkabilecek misiniz, bir bakın.

Çabalarınızı başkalarıyla uyumlu hale getirmeniz gerekebilir. Kendi başınıza çalışmayı seviyorsunuz, ancak şu anda bir grupla işbirliği yapmanız gerekiyor. Belki de ekibinizin önemli bir projeyi tamamlamak için bir araya gelmesi gerekiyor. İhtiyaç duymaları halinde başkalarına yardım etmeniz gerekebilir. Zamanınız ve sabrınızla cömert olun. İş arkadaşlarınızla etkili bir şekilde iletişim kurarsanız, işinizi sorunsuz bir şekilde bitirebilmelisiniz.

Merakınızı uyandıran ilginç bilgiler kitaplarda, not almada ve kendi fikirlerinizi yazmada saklı. Bir konu hakkında bir çok şey öğrenmeye karar verebilirsiniz. Bu konu, iş, cari işler ya da tarih, felsefe gibi entelektüel konular olabilir. Bir süre bu konuya ilgili olacaksınız gibi görünüyor. O zaman öğrenmeye hazırlıklı olun!

Açık fikirli olmak en iyisidir. Bugün sürprizler ve değişimler günü olabilir. Olan biten her şeyi kontrol edemeyebilirsin, o yüzden biraz bağımsız ve tarafsız olmaya bak. Esnek bir tutum seni her duruma uyum sağlaman için destekleyici olacaktır. Sakin ol ve hislerinin kontrolünü elinde tut. Dengeli ve güvenli kalmak için elinden geleni yap, gerisini akışa bırak.Öğrendiğinde biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin ama, etrafındaki insanlar senin kişiliğinin yansımalarıdır. Gezegenlerin bu dizilimi sırasında biraz kendine inanmaya çalışmalısın. Özgüvensizsin. Eğer onlar takdire şayan insanlarsa büyük ihtimalle oldukça kalifiyeli insanlar olduklarındandır. Ve sen de öylesin! Sürprizler tam yolun tam köşesinde seni bekliyor!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar için aşırı çaba sarf etmeyin ve onlardan da aynı şeyi bekleyin. Bir şeyi önemsediğiniz için yapıyorsanız sorun yok, ancak iyilik yaptığınız kişiden bir beklentiniz olduğu için yapmamalısınız. Bugün büyük dram ve duygu gösterileriyle bir yere varamazsınız, bu yüzden denemeyin bile. Lafla peynir gemisi yürümez.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün burcunuzda dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızın farklı pek çok alanında yeni kararlar ve yepyeni tavırlar içerisinde olacaksınız. Karşınızdaki kişiler sürpriz adımlar görebilirsiniz. Sezgileriniz güçleniyor.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde yapacağın konuşmalar ile sorun yaşadığın kişilerin güvenini tekrar kazanabilirsin. Ailenin sana karşı yaptığı eleştirilerin haksız olduğunu kanıtlıyorsun. Çalışmayan bir Akrep burcuysan,tekliflerini değerlendirmek isteyeceksin. Aile içerisinde sağlık problemleri olan birisi gündeme gelebilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizle ilgili yeni bir gelişme yaşanabilir. Yeni sözleşme imzalanırken ayrıntıları dikkat etmeyi unutmayın. Çıkacağınız yeni yolda artan sorumluluklarınıza uygun planlar yapmak süreci daha etkin geçirmenizi sağlayabilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapma niyetinde olduğunuz zamanlar olabilir. Gün içinde sizi yavaşlatacak olaylar yaşayabilirsiniz. Kişisel önem verdiğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı olacaktır. Kararlarınızda daha net olabilirsiniz. Duygularınızı daha rahat ifade edebileceksiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar hayatı çocuksu bir coşkuyla karşılamak için bir an da olsa dinlenmeye ya da pasif zaman geçirmeye ihtiyacınız olabilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında işle ilgili karşınıza çıkan teklifleri son derece dikkatli değerlendirmenizi önermekteyim. İş hayatı alanınızda gerçekleşen yeniayın zorlu görünümleri sebebi ile hafta boyunca çalışma hayatınızda olası krizlere, ani öfkelenmelere, ilişkilerin bozulmasına ve varolan şartların zorlayıcı olması gibi etkilere açık olacaksınız. Sağlık konusunda problemlere açık olduğunuz hafta boyunca, bedeninize her zamankinden daha özenli bakmanız gerekecek. Yeniay haftasının sizin için olumlu tarafı ikili ilişkilerinizi geliştirebilecek fırsatlarınızın olması ve özel hayatınızda uyum ve dengeyi yakalayabilecek olmanızdır.

28 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gününüzün büyük bir kısmı muhtemelen aile ve yakın arkadaşlarla geçecek. Bu sizin için çok keyifli ve teşvik edici bir gün olacak. Önem verdiğiniz ve sevdiğiniz insanlar etrafınızı saracak. Ayrıca romantik bir partnere daha güçlü bir şekilde bağlanmanız da muhtemeldir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, burcunuzda ilerlerken duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişimler içindesiniz. Gün içinde, bir takım kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bağımsızlık duygularınızda biraz çılgınlık gizli ve ilişkinize yansıtıyorsunuz...

28 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugününüzü, kendi iç dünyanıza çekilmiş şekilde geçirmeniz mümkündür. Çevrenizdeki olaylara uyum sağlamakta da zorlanabilirsiniz. Çözümü, huzurlu, sessiz bir köşeye çekilip biraz dinlenmekte bulabilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel olarak, bugün sizin için harika bir gün olacak. İş hayatınızda hata yapmaktan korkmayın ve zorlandığınız zamanlarda arkadaşlarınızdan destek isteyin. Beslenme programınızda bazı sağlıklı değişiklikler yapın.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dolunayın ardından Ay burcunuzda ilerlerken cesaretinizi de topluyorsunuz. İkili ilişkilerde söz sahibi bir tutum sergileyebilirsiniz. Maddi ve parasal konularda biraz daha temkinli davranmanız gereken bir gün olabilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 05' 46" R
Ay
Yengeç
02° 18' 18" R
Merkür
Koç
24° 57' 41"
Venüs
Boğa
14° 33' 53"
Mars
Koç
08° 11' 18"
Jüpiter
Boğa
26° 32' 34"
Satürn
Balık
17° 28' 38"
Uranüs
Boğa
22° 58' 58"
Neptün
Balık
29° 13' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
21° 15' 45"
Lilith
Başak
24° 33' 33"
True Node
Koç
15° 05' 14"
Son Güncelleme : 11/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>