Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kalıcı Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Modernliğin ne olduğu üzerine kafa yormak için güzel bir gün. Kendinzi yıllarca, figüratif resmin avangard akımın kalbinde olup olmadığını sorgulayan soyut bir ressam gibi hissediyorsunuz. Ya da artık hiçbir akımın sizi tatmin etmediğini düşünebilirsiniz. Hal böyleyse, belki de işe kendinizden başlamalısınız.

Uzaklardan gelen bazı huzursuz haberler sizi stresli hissettiriyor olabilir. Dikkatli olmazsanız, bugünkü çalışmanızı etkileyebilir, zihniniz işten, haberlere oradan da etkilerine bir gidip bir geri gelebilir. Odaklanın! Tüm işaretler, duyduğunuz her şeyin şu anda göründüğünden çok daha az sorunlu olacağı yönünde. Gerçekleri anlayana küplere binmemeye çalışın.

Sonunda, harika bir gün! Liderlik becerileriniz bugün çok daha önemli olacak. Eğer bir ekipten sorumluysanız, bir işin başında veya bir orkestranın şefiyseniz ekibinizdeki insanlarla doğrudan konuşun. İnsanlar sizi ciddiye alacak bu da bitmeyen bazı zorlu problemleri çözmenizi sağlayacak.

Dilediğin her şeyi elde etmene destek olacak, beklenmedik bir enerjinin sana güç vereceği harika bir gün. Bu güzel modun ve insanlarla kurduğun güzel ilişkilerin keyfini çıkarmalısın. Kendine yönel; keyif aldığın şeyler yap. Ailene de vakit ayır ve pozitif enerjiyi onlarla paylaş.Bugün sözleriniz büyük yankı bulabilir, bu yüzden konuşmadan önce iyi düşünün. Duyguların varlığını göz önüne almazsanız, kolayca diğerlerinin hislerini incitebilirsiniz. Her türlü telefon konuşmasında normalde olduğundan daha dikkatli olmaya çalışın ve her zaman kendinizi net ifade ettiğinizden emin olun, özellikle de talimat verirken. Bugün yalnızca yüzeyde dolaşmak yerine derinlere inin, böylece insanlar da size karşı açık olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi hep olmak istediğiniz o spontane insan olmaktan uzak tutan içsel engellerden arındırmak ve özgür hissetmek için iki haftadır kafanızda yapısal bir takım değişiklikler yapıyorsunuz. Bu gerçekten harika! Kendinizi ifade etmek için içinizden gelen o doğal isteksizliği aşmak için yola koyulmuşsunuz. Sırf kendinizi başkalarına açıyorsunuz onlarla doğanızı paylaşıyorsunuz diye, zavallı bir insan olmazsınız, merak etmeyin. Onlar da böylesi özel bir dokunuşla taçlandırılabilecekler.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 12.57'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor olacak. Bu saate kadar beklentileriniz ve istekleriniz ile hayatınızdaki mevcut koşullar daha uyumsuz olabilir, size daha uyumsuz gelebilir. Elinizde olmayana odaklanmayın. Öğleden sonrahayatınız için yenilikler ortaya çıkacaktır.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşının davranışları seni hayal kırıklığına uğratabilir. Kırgınlığını dile getirmek isteyebilirsin. Hayatında geleceğe yönelik kararlar alabilir ve kalıcı adımlar atabilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir Akrep burcuysan, aceleci davranmak istemeyecek ve piyasanın durumunu yakından takip edeceksin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinle birlikte baş başa vakit geçirmenin planlarını yapabilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz ile aranıza mesafe koymak isteyeceksiniz. Değerinizi düşürmek isteyenlere karşı tepkisiz kalamıyorsunuz. Karşı tarafa sınırlarınızı net bir şekilde çizdiğiniz sürece kimse size zarar veremeyecektir.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde göz önünde olmak sizi iyi hissettirecektir. Gelecek yönünde atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilir ve onlar için harcama yapabilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Jüpiter’in Kova burcunda seyredeceği 28 Aralık’a kadar ev ve aile konuları gündeminizi kaplayabilir. Geçmişle bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Büyük bir eve geçiş söz konusu olabilir, ailenize yeni kişiler katılabilir.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünü eğlenceye ayırmak isteseniz de sorumluluklarınızı erteleyemeyebilirsiniz. Bu durum, disiplin kazanmanıza ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır. İstediğiniz mutluluğu şu an sahip olduklarınızda bulmamanız için bir sebep yok.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her anlamda güçlü bir tablo çiziyor olmanız; çevresel faktörlerinizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Seçimleriniz konusunda yapacağınız tercihler için yardım almak istemiyorsunuz. Bugün maddi konularla yeni fikirlere açıksınız.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski sevgilinizi bir türlü aklınızdan çıkaramıyorsanız, bugün ona bir mesaj göndermeyi deneyebilirsiniz. İş yerinizde daha enerjik olmaya özen gösterin. Bugünkü planlarınızı iptal edin ve kendinize zaman ayırın.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 12' 56" R
Ay
Koç
05° 23' 12"
Merkür
Koç
19° 36' 08"
Venüs
Boğa
07° 04' 57"
Mars
Koç
03° 31' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 46"
Satürn
Balık
16° 59' 50"
Uranüs
Boğa
22° 37' 51"
Neptün
Balık
29° 03' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 03"
Lilith
Başak
23° 53' 07"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>