Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sıkıntılı günler geçiriyorsunuz. Sevgilinizle konuşmak istediğiniz şeyler var ve bunları konuşmak için fırsat bulamıyorsunuz. Bugün belki fırsat bulabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili önemli bir dönüm noktasındasınız. Çalışma temponuzun oldukça yüksek olması başarıyı getirecektir. Performansınızı düşürmeyin, terfi edebilirsiniz.

Maddi olarak zor bir gün geçirebilirsiniz. Yakınlarınızdan borç istemek ya da harcamalarınızı yapmamak zorunda kalabilirsiniz. Ailenizden para yardımı istemelisiniz.

Sinirleriniz çok çabuk geriliyor. Bugün bir yakınınızı istemeden kırabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünleri, hayata daha geniş bakan insanlarla bir arada geçirmelisiniz. İçinizde barındırdığınız endişeler, sizi yaşama karşı isteksiz yapacak şeyler değil. Birkaç gün içinde sonuçlanacak oldukça önemli beklentileriniz var. Aşırı duyarlılığınız çoğu zaman karşılığını bulamıyor. Bu durum, insan ilişkilerinde birtakım umutsuzluklara götürebilir sizi.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcunda ilerlemesine devam ettiği bir gündesiniz. Saat 13:01'de İkizler burcunun 12 derecesinde yeniay gerçekleşiyor. İkizler burcundaki yeniay ekonomik durumunuzu iyileştirecek yeni bir fırsat sunabilir. Yakınlarınızdan veya eşinizden maddi destek görebilirsiniz. Sağlık probleminiz varsa geçireceğiniz operasyonla beraber yeni bir hayata daha sağlıklı olarak gözlerinizi açabilirsiniz. Detaylı bilgileri içeren yeniay yazısı için tıklayabilirsiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile konuları gündeminde!Bugün öğle saatlerinde değişken burçta Yeniay başlayacak. Çok çalıştın ve belli sonuçlar elde ettin; şimdi emeklerine sahip çıkma zamanı? Paranı iyi değerlendirmelisin; yatırımlarının kâra dönüştüğü bir dönemden geçiyorsun. Gün içerisinde iletişim, araştırma, interneti daha fazla kullanma ve sosyal ortam gibi konular öne çıkabilir. Gökyüzü bugün, seni oldukça zorlayan ilişkindeki bütün sıkıntıların çözüleceğini ve taşların yerine oturacağını işaret ediyor! Anne ailen ile ilgili haberlere de hazırlıklı ol. Akşam saatlerinde aile bireyleriyle görüşebilirsin. Sanatla ilgileniyorsan sergi, konferans ya da bir açılışa davet edilebilirsin.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal hayatınızda alacağınız kararlar sizleri sağlam bir şekilde geleceğe hazırlıyor. Aynı zamandahayatınızda da önemli konuşmalarını yapılabileceği bir gün olabilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı koşullarla uğraşabilirsiniz. Gün içinde ilgileneceğiniz yazışma ve görüşmelere özen göstermenizde fayda var. İletişimi yüksek hızlı akan bir gün olabilir. Kriz yaratması olası koşullara karşı dikkat etmelisiniz. Öğlen saatlerinde zihinsel dalgalanma hissedebilirsiniz. Akşama doğru fikirlerde netlik olacaktır. Kararlarınızı almak sizin için daha kolay olacaktır.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevginizi gösterdiğinizde sevgi dolu karşılık alabileceğiniz bir gündesiniz ve partneriniz beklemediğiniz kadar sevgi dolu olabilir. Bu sizi çok mutlu edebilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; seni zorlayacağını düşündüğün bir konuya duygusal yaklaşman ve acele karar vermem mümkün. Yeniay'ın etkisiyle, eş ya da partnerinin gelirinde değişim olabileceği gibi kriz yaşadığın bir konuda sürpriz gelişme ve yenilikler de bekleyebilirsin. Romantik ilişkilerini daha fazla pekiştirebileceğin gibi çıkmaza da sürükleyebilirsin.

3 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi nasıl hissettiğinizi tam olarak ifade etmek, size yorucu gelebilir. Ama bundan kaçınmayın, önemini göz ardı etmeyin. Doktor randevunuz varsa, hiçbir detayı atlamadan her şeyi doktorunuzla paylaşın.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fazla duygusal ve karamsar bir başlangıç yapıyorsunuz haftaya. Özellikle romantik anlamda iyileştirilmesi gereken hikayeleriniz var. Siz konuları kapatmak istediğinizi söylerken bile eskiyi deşiyorsunuz. Mutlaka keyif alacağınız ortamlarda bulunmalı ve dikkatinizi dağıtmalısınız.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 25" R
Ay
Oğlak
10° 40' 49"
Merkür
Koç
16° 31' 47"
Venüs
Koç
29° 39' 55"
Mars
Balık
28° 53' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 17"
Satürn
Balık
16° 28' 46"
Uranüs
Boğa
22° 17' 07"
Neptün
Balık
28° 52' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 51"
Lilith
Başak
23° 13' 03"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>