Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızsınız, ama bu yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz. Çekingenliğinizi bugünlerde fazla hissettiriyor olabilirsiniz. Sıcak kişiliğiniz yalnızlığı hiç hak etmiyor.

Üretken birisiniz, ama bu anlamda destek göremiyorsunuz. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir.

Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektirebilir. Yakında kısmen düzelme içine gireceksiniz.

Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışarak boşuna zaman kaybetmemek için, bugünlerde doğru seçimler yapmak zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her zamankinden daha coşkulu bir döneme giriyorsunuz. Bugün size yakın birisiyle yapacağınız bir konuşmanın bunda etkisi olacak. Beklenmedik bir karşılaşma ya da bir teklif yaşamınızın akışını değiştirebilir. Son günlerdeki kırılganlığınız gerilerde kalacak ve bazı konuları gereğinden fazla büyütüp sorun haline getirdiğinizi fark edeceksiniz.

3 Şubat 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne uyandığınızda enerjiniz yüksek yerinde durmak istemeyen bir ruh haliniz olabilir. Bu güzel enerjiyi yakınlarınızda beraber bir yere giderek harcayabilirsiniz. Sosyal yönünüzün ortaya çıktığı bir gündesiniz. İnsanların fikirlerinize ihtiyaç duyduğu anlar olabilir. Size akıl danışabilirler. Sadece insanlarla iletişim kurarken ani tepkiler vermeyin yanlış anlaşılabilirsiniz. Ay, 13:52-16:02 saatleri arasında boşlukta olacak. Bu zaman zarfında yeni bir eyleme başlamak uygun olmayabilir. Karar almakta zorluk çekebilirsiniz. 16:02 sonrasında daha sakin ve huzurlu bir yapıda olacaksınız. Ailenizle vakit geçirmek isteyeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Sevgiler, Astromeri

3 Şubat 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özeleştiri yapıyorsun!Pazar gününü çalışmak yerine elbette dinlenerek geçirmek isterdin ancak evdeki hesap çarşıya uymuyor. Senin boyutunu aşan duygusal ilişkiler kafanı bugün oldukça karıştırıyor. Eski eşinden aldığın haberler canını sıkabilir. Ay'ın konumu sabahı başka akşamı başka günü işaret ediyor. Bugün istemediğin halde bir grup çalışması içine dâhil olmak seni huzursuz etmeye yetebilir. Gerçekçi olmayan bahanelere karnı tok olan sen, yalanların arkasına sığınan birinden artık ümidini keseceksin. Nicelik olarak olmasa da kendini nitelik olarak güçlü hissetmene neden olan gezegenlerin seyri, görüşlerinde netlik kazanmana yardımcı olabilir. Akşam saatlerinde biraz yalnız kalıp düşünmek isteyeceksin. Düşündükçe bazı konuları gereksiz yere dert edindiğini anlayacaksın. Kendine karşı gösterdiğin eleştiriyle, haksızlık ettiğini düşündüğün kişilerden özür dileyebilirsin.

3 Şubat 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşılıklı fedakârlıklarla bazı sorunların üstesinden gelebilecekken yersiz gurur yapmamalısınız ve başka kişilerden duyduğunuz alakasız söylemlere itibar etmeyin.

3 Şubat 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgilenmek ya da evde başkalarını ağırlamak için güzel bir gündesiniz. Başkalarına cömertçe davranabilirsiniz.

3 Şubat 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluk ve eğlence arasında kalıyorsunuz. Dengenin iyi olduğunu hatırlayın. Bir tarafa yönelmek iyi sonuç doğurmayacaktır.

3 Şubat 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle sonrasında daha rahat akacak bir gün. Ailenizle ilgilenebilir, evinizle ilgili işlerle meşgul olabilirsiniz. Mutfakta daha çok zaman geçirebileceğiniz bir gün olabilir. Arkadaşlarınız için güzel ve özenli sofralar kurabilirsiniz.

3 Şubat 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evlilikle alakalı bazı soru işaretleriniz veya istekleriniz olabilir. Aynı durum uzun ilişkileri olan Akrep burçları için de geçerli olacaktır. Çocuklarınız veya sevgiliniz için almak istediğiniz aksiyonlar var. Kendinizi ona/onlara karşı biraz gergin ve öfkeli bir tutum altında bulabilirsiniz. Mutlaka haklı olduğunuz taraflar var. Önce kendinizi iyileştirmeye çalışmalısınız.

3 Şubat 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü heyecanlı ilişkiler ve diyaloglarhayatınızda sizi bekler. Kariyerinizi etkileyecek bir kişiyle aniden tanışabilirsiniz. Hayatınızda uzun zamandır süre giden bir birliktelikle ilgili farklı bir yol izlemeye karar verirsiniz. Yaşamın hem sabit enerjiyle ilerlemeyeceğinin artık çok net farkında olacağınız bir dönem. Yenialanlarına ilgi duyabilirsiniz. Değişim bekleyin.

3 Şubat 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta yakın ilişkilere önem verecek, aile ile olan iletişiminizi tekrar gözden geçireceksiniz. Evinizin durumu, düzeni, temizliği veya yenilenmesi ile ilgili bazı kararlar vermeniz ya da planlamalar yapmanız da mümkündür. Bunları hep kendi içinizde yapacağınızdan, normale göre daha ketum olabilir, kendi düşüncelerinize dalabilirsiniz. BU durum sizi, ister istemez geçmişe de taşıyacak ve bir süreyi anıların arasında geçirmenize neden olacaktır. Sizi bu anılardan çekip çıkaracak şey ise, maddi konularda ortaya çıkacak bazı ufak problemler olabilir. Maddiyat ile ilgili sorunlarla ilgilenirken, dış dünyaya odaklanma zorluğunu gideremez.

3 Şubat 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 06' 08" R
Ay
Başak
07° 05' 11"
Merkür
Boğa
00° 58' 60"
Venüs
Boğa
20° 56' 53"
Mars
Koç
12° 08' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 60"
Satürn
Balık
17° 51' 02"
Uranüs
Boğa
23° 17' 03"
Neptün
Balık
29° 20' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
21° 31' 55"
Lilith
Başak
25° 08' 04"
True Node
Koç
14° 53' 01"
Son Güncelleme : 16/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>