Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kontrolü Elden Bırakmıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevgiliniz bugün meslektaşlarıyla bazı küçük kişilik çatışmaları yaşıyor olabilir ve bu nedenle size oldukça uzak ve meşgul görünebilir. Sorun her neyse yarın iyi geçebilir, ancak onu rahatlatmak kolay olmayacak. İhtiyacı olursa yanında olduğunuzu açıkça belirtin, sonra oturup bir kitap okuyun. Bu olayı yalnız kalarak atlatabilir.

Tümarkadaşlarınız steroid almış gibi görünebilir. Ofisteki hareket temposu olağanüstü ve siz de bu tempoya yetişmekte zorlanıyorsunuz. Denemeyin bile. "Acele giden ecele gider" atasözü bugün için çok doğru. Kendi temponuzda çalışmaya devam edin. Günün sonunda, herkesten daha iyi birçıkardığınızı göreceksiniz.

İş hayatınızla ilgili bazı arzularınız olsa da, şu an isteklerinize göre hareket edeceğiniz bir zaman değil. Bunun zamanı düşündüğünüzden çok daha erken gelecek! İçinizdeki değişimin doğasını anlama aşamasındasınız. Açık bir şekilde sizi yeni yönlere çeken de bu. Sabırlı olun; bırakın dönüşüm rotasını tamamlasın.

Bugün evine odaklanacağın bir gün. Göksel enerjiler seni biraz seçici bir moda sokabilir. Mobilyaların ve evin dekorasyonu sinirini bozmaya başlayabilir. Yaşam alanına yeni şeyler eklemek isteyeceksin. Duvarlarını değiştirebilirsin. Bırak yaratıcılığın konuşsun.Konu ne olursa olsun, çok fazla vakit harcamamaya dikkat et. Çözümlemesini zor bulduğun bir mesele seni hapsetmiş olabilir. Tüm yumurtalarını bir sepete koyma. Bir konunun icabına bak ve bir sonrakiyle ilgilenmek üzere yoluna devam et; ama aklın bir öncekinde kalmasın. Odaklanma gücün oldukça kuvvetli; bugün verimli şekilde birçok meselenin üstesinden geldiğini görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün "az, çoktur" felsefesini benimseyin. Hayatınızın belli alanlarında ne kadar sadeleşirseniz yeni ve heyecan verici şeylere de o kadar yer açmış olacağınızı unutmayın. İnsanlara hayır demekten korkmayın ve bunu yaptığınızda da kendinizi kötü hissetmeyin. Çevrenizdeki insanların ihtiyaçlarına gösterdiğiniz duyarlılığı kendinize de gösterin.

30 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün taşınmaz mal alım satım ve ev düzeni ile ilgili konularla karmaşık bir süreç kapanacaktır. Bir süredir içinizde tuttuğunuz şeyleri bugün dışa vurabilir, dile getirebilir veya hedefinizi artık daha net belirleyebilirsiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele gezegeni Mars, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Değişen ve son dakika olarak karşına gelen konularda kontrolü elden bırakmayacaksın. Birikimi olan bir Akrep burcuysan, birikimi değerlendirmek için araştırmalarına hız verebilirsin. Taşınma veya şehir değişikliği bugün gündemine gelebilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gruplar içerisinde kadınlarla ilgili gerilim yaşayabilirsiniz. Sebepsiz tartışma içerisine girmemeye çalışın. Ya da kafanıza bir kadın figürünü fazlasıyla takmış olabilirsiniz. Bunları kendi içinizde büyütmeden zaman içinde izleyerek yorumlayın.

30 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerinizi tamamlama yönünde hızlı adımlar atabilirsiniz. Bazı konularda yaşayacağınız sıkışmalar keyfinizi kaçırabilir. Elinizde olmayan nedenlerden ötürü kazalara maruz kalabilirsiniz. Kabullenme içine girip, sakin kalmakta fayda var.

30 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yöneticiniz Plüton bugün öğle saatlerinde Ay ile olumsuz etkileşimde olacak. Bugünün enerjisini haftanın son gününde yapılacaklar listenizdeki rutin işleri tamamlayarak kullanmak iyi bir fikir olabilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayata dair umutlarınızın arttığı, kendinizi moralli hissettiğiniz, yeni ilişki tekliflerine açık olduğunuz, çocuklarınızla iletişiminizin güçlendiği, tatil planları yapabileceğiniz, eğitimler ve seyahatlerde fırsatlarınızın olduğu, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz bir zamanda iken, akşam saatlerinde hayatınızdaki insanların problemleri ve problemli tavırları geçici olarak size yansıyabilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili çözülmeyi bekleyen bir problemle bolca vakit ve efor harcayabilirsiniz. Yetiştiremeyeceğinizi düşünüp ertelemektense bir ucundan başlarsanız zihnen de daha rahat olacaksınız. Bu olaydan çıkardığınız derslerle çevrenizdekilere de yardımcı olabilirsiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kombinasyon burcunuz Balık’ta geri giden Neptün, kişisel cazibenizi olumlu bir şekilde arttırırken, aşk yaşantınızda bir hareketlenme söz konusu olacak. Dostlarınızın gösterdikleri ilgi karşısında oldukça mutlu olacaksınız.

30 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda uzun mesafeler varsa bugün birbirinizi çok özleyeceksiniz. Pahalı bir şeye yatırım yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olmalısınız. Kendinizi çok neşeli ve huzurlu hissedeceksiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ailenizin ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Onların problemlerinin canınızı sıkmasını istemiyorsunuz. Mantık ağırlıklı düşüncelerden yola çıkarak, çözümleyici noktaları bulacaksınız. Sezgileriniz çok yoğun.

30 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 13' 13" R
Ay
Yay
11° 45' 14"
Merkür
Koç
16° 04' 07"
Venüs
Koç
26° 56' 07"
Mars
Balık
27° 10' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 23"
Satürn
Balık
16° 16' 44"
Uranüs
Boğa
22° 09' 35"
Neptün
Balık
28° 48' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 17"
Lilith
Başak
22° 58' 18"
True Node
Koç
15° 30' 25"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>