Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Arayış İçerisindesin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Siz gizli bir mücevhersiniz ve bunu fark eden kişilere son derece sevgi dolu ve bağlısınız. Geri çekilmek ve saklanmak için hiçbir sebep yok. En asil halinize bürünün ve havanızı atın. Barışçıl, çekici doğanız parlıyor ve sahip olduğunuz muhteşem ışıkları etrafa saçıyorsunuz. Bu gece size kim eşlik ediyorsa, gerçekten de çok şanslı. Bu kişinin size layık olduğundan emin olun.

Bugün rakamlara karşı biraz duyarlı olabilirsiniz. Kontrol edilmekten hoşlanmıyorsunuz ve bugün patronunuz ağırlığını atıyor olabilir. Onların kibirli hallerinin size bulaşmasına izin vermeyin. Fazladan biryapmanız söylenirse anlaşmazlıklara girmeyin. Her ne kadar bu ek sorumluluk gündeminizde ve zamanlamanızda ayarlamalar gerektirse de, aslında parlamanız için iyi bir fırsat olabilir!

Bugün arkadaş çevrenizde bazı değişiklikler olabilir. Yeni yüzler görebilirsiniz ya da arkadaşlarınızdan bazıları farklı bir yere taşınabilir. Bu sizi biraz tuhaf hissettirebilir. Kendinizi geleceğinizle ilgili endişenenirken ve kişisel veya profesyonel seçimleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Ani karar vermeyin. Eğer şu anda olduğunuz yerde kalırsanız, yakında her şey kafanızda daha da netleşecek.

Birisiyle hararetli bir tartışmaya girebilirsin. Günün enerjisi seni cesur kılıyor olacak. Kendi bakış açını savunmak konusunda yürekli hissediyorsun. Eğer biri karşıt bir görüşü savunursa, hemen karşılarına dikileceksin!Görüşlerini somut verilerle destekleyebilirsin. Gördüğün gerçeği ifade etmekten çekinme. Çevrendekileri de böylece aydınlatabilirsin.Bugün yeni bir şeyler satın almaya karar verebilirsiniz. Muhtemelen bir süredir yeni bir araba almayı düşünüyordunuz. Ya da belki bilgisayarınızın belleğini yükseltmek için masraf yapmak olabilir aklınızda. Uzun süre kullanacağınız bir şey satın almanın tam zamanı. Biraz fiyat karşılaştırması yapın ve mükemmel bir pazarlıkla alışverişinizi yapın. Biraz uğraşırsanız, sizi mutlu edecek bir ürün bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Konu ne olursa olsun, çok fazla vakit harcamamaya dikkat et. Çözümlemesini zor bulduğun bir mesele seni hapsetmiş olabilir. Tüm yumurtalarını bir sepete koyma. Bir konunun icabına bak ve bir sonrakiyle ilgilenmek üzere yoluna devam et; ama aklın bir öncekinde kalmasın. Odaklanma gücün oldukça kuvvetli; bugün verimli şekilde birçok meselenin üstesinden geldiğini görebilirsin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Mars Başak burcuna geçiyor. Gün içinde yöneticilerinizden, üstlerinizden yeni teklifler alabilirsiniz. Üstleriniz değişebilir. Tepeden gelen değişikliklersürecinizi değiştirebilir, etkileyebilir. Yeni bir yön ve hedef içerisine girebilirsiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde mutsuz olman seni arayışlara itebilir. Görüşlerini keskin bir şekilde dile getirmen, beklenmedik sorunlara yol açacak. Çalışma ortamındaki kişilerle arana mesafe koymak isteyebilirsin. Evli ve çocukları olan bir Akrep burcuysan, ailenle vakit geçirmek için işlerini erteleyebilirsin. Aile içerisinde, çözüme kavuşmamış miras konuları gündeme gelebilir.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ilişkileriniz düzene giriyor. Kariyeriniz ve aileniz arasında kalmanız artık ailenizin size destek olması ile son bulacaktır. Kova burcundaki dolunay ailenizle ilgili konularda yeni bir oluşuma gitmenizin önünü açacaktır. Birlikte alacağınız kararlar neticesinde daha fazla bağımsızlık alanına sahip olmak isteyebilirsiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evliliğiniz ya da ilişkinizle ilgili olarak yeni farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bugün özellikle öğleden sonra saatlerinde ne düşündüğünüze dikkat edin. Karanlık düşüncelerden uzak durmaya çalışın.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha sosyal bir yaşantı için istekli olsanız da, hayatınızın gereklilikleri bu isteğinizi gerçekleştirmenizin önüne geçebilir. Eğer başka bir yol bulamazsanız, arkadaşlarınızdan size engel olan bu durumu aşmanız için yardım isteyebilirsiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oldukça eğlenebileceğiniz ortamlarla değişik kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Sonradan güçlü dostluklar kuracağınız kişilere, yaşantınızda yer açmayı denemelisiniz. Maddi konularda yeni açılımlar söz konusu olacak.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında aşk hayatınızda önemli bir değişiklik olacak. İş yerinizde ortaya çıkardığınız başarılı çalışmalar ile patronunuzun gözüne girmeyi başardınız. Bugün stresli ortamlardan kaçınmaya çalışmalısınız.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Eğlenceli gezi programları gündeme gelecek. Bugün, hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 09' 43" R
Ay
Balık
04° 38' 42"
Merkür
Koç
18° 14' 23"
Venüs
Boğa
04° 28' 25"
Mars
Koç
01° 53' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 59"
Satürn
Balık
16° 49' 11"
Uranüs
Boğa
22° 30' 31"
Neptün
Balık
28° 59' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 01"
Lilith
Başak
23° 39' 02"
True Node
Koç
15° 21' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>