Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Güven Tazeliyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 40%

Kendinize güvenin. Birini kişisel yeteneğinizle etkileme fırsatına sahip olabilirsiniz. Bugün için planlarınız varsa, iyi göründüğünüzden ve hissettiğinizden emin olun! Kendinizi ifade etmenin ve bu ateşli Akrep çekiciliğini yaymanın keyfine varacaksınız. Gittiğiniz her yerde olumlu tepkilerle karşılaşacaksınız.

Bugün sanat konuları size çekici gelebilir. Bir film çekmek, bir konsere katılmak veya klasik bir edebiyat parçasını okumaktan hoşlanabilirsiniz. Harika sanatçıların yaratıcı enerjisini içinize çekmek isteyeceksiniz. Bu işlerin kendi hayal gücünüz için bir kıvılcım yaktığını görebilirsiniz. Hayatınızın yaratıcı tarafı ile bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Ruhunuzun güzel şeyler tarafından beslenmesine izin verin.

Bugün kendinizi, özellikle görsel sanatlarla ilgili konularda sanatsal hissedebilirsiniz. Belki de tarihteki büyük ustalardan ilham alarak fazlasıyla engin fikirler üretebilirsiniz. Bir konsere veya tiyatroya gitmek ya da bir sanat galerisinde gezinmek için harika bir gün! Düşündüklerinizi not etmeye çalışın çünkü sonrasında hatırlamak isteyeceksiniz. İyi eğlenceler!

Bugün, özellikle duygusal açıdan senin için yoğun bir gün. İnsanların senin üzerinde güç gösterilerinde bulunduğunu fark edebilirsin. Sana istediklerini yaptırmak için ağırlıklarını ortaya koymak istediklerini göreceksin. Duygusal olarak manipülatif bu tuzağa düşme. Güçlü dur ve kendini savun.Bugün birine felsefi tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Derin düşüncelerin insanısınız ve bazen başkalarının göremediği örüntülerin farkına varabiliyorsunuz. Bir arkadaşınız bir zorlukla baş etmeye çalışıyor olabilir ve siz de ona durumla ilgili faydalı görüşler bildirebilirsiniz. Bu durumun sizin hayatınızdaki bir dönemle benzer özellikler gösteriyor olabilir. Yardımı dokunacağını düşündüğünüz kişisel deneyimlerinizi de paylaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çamaşırlarınızı yıkayın ve fırınınızı temizleyin. Evinizi temizlemek ve güzelleştirmek için bundan daha iyi bir zaman düşünülemez! Organize olmak en önemli unsur! Her şeyi ait olduğu yere koyarsanız onlara ihtiyaç duyduğunuzda aranmanıza gerek de kalmaz. Günün başında uzun bir şiste yapmak ve işleri hallettikçe bu listedeki maddelerin üzerini çizmek sizi inanılmaz derecede rahatlatacak.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal hayatınızda bazı güzel gelişmeler olabilir. Kendinizi yenilenmiş ve enerji dolu hissedeceksiniz. Yaşadıklarınız sizi ortak bir gelecek inşa etmek üzerine düşünmeye itebilir. Bugün kendinizi kelimelerle ifade etmenin kolay olduğu bir gün.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili akrep, aile bireyleri ile parasal anlamda bazı konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Ailenin desteğini gün geçtikçe daha fazla arkanda hissetmeye başlıyorsun, bu senin kendine olan güvenini tazeliyor. İlişkisi olan bir akrep burcuysan, uzun zamandır konuşamadığın konuları konuşma fırsatı bulabilirsin. İlişkine yerleşmiş monotonluğu atmak düşüncesi aklında yer ediyor.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda bazı yeniliklere gidebilir ve böylece önemli bir değişim süreci yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri bozmamaya dikkat edin. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Siz meşgul edebilecek konular ve kararlılık gerektiren durumlar var. Dikkat çekmek zor olmayacak.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza yeni bir aşkı çekebilirsiniz. Aşk hayatınızda çekiciliğinizin artması birden çok karşı cinsin sizinle ilgilenmesine ve kafa karışıklığına sebebiyet verebilir.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

4 Nisan 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birine ders verme fırsatına sahipseniz bunu yapmalısınız. Eğer siz yapmazsanız, bu kişi başkası tarafından daha büyük olaylarla uyarı alacak. Karar sizin.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün kariyer evinizde seyahat edecek. Hemhayatında hem özel hayatınızda iletişimle ilgili konular ön planda.Jüpiter ile Plüton kavuşumu yakın çevrenizle olan ilişkilerinize dikkat çekiyor. Merkür ile Neptün kavuşumunu çocuklarınızla duygusal bağınızı güçlendirmek için değerlendirebilirsiniz.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşıt düşünceli olduğunuz sevgilinizin düşüncelerine saygı duymazsanız, ilişkiniz uzun sürmez. Çelişkide olduğunuz konuların sizin için olan önemini değerlendirin. Bir-iki gündür sinirleriniz biraz gergin. Bu gerginlik size yanlış işler yaptırabilir. Bugün tartışmalardan uzak durmanızda yarar var. Duygularınızın karmaşıklığı ve aceleciliğiniz, maddi konularda hatalı davranmanıza yol açabilir. Yapacağınız spor ve aktiviteler sizi daha da canlı ve hayata bağlı biri haline getirecek.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugünve sosyal hayatında yaşanan olumlu gelişmeler, kariyerinde başarılı olmanı sağlayabilir. Çalışma ortamından ya da akrabalarından aldığın destekle cesur adımlar atabilir, kararlı ve öz güvenli duruşunla dikkatleri üstünüzde toplayabilirsin. Sürprizlere açık bir dönemdesin.

4 Nisan 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 42' 51" R
Ay
Balık
12° 49' 52"
Merkür
Koç
18° 34' 39"
Venüs
Boğa
05° 10' 31"
Mars
Koç
02° 20' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 59"
Satürn
Balık
16° 52' 05"
Uranüs
Boğa
22° 32' 29"
Neptün
Balık
29° 00' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 55"
Lilith
Başak
23° 42' 49"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>