Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüz birlikte olduğunuz kişiden başkasına bağlanmış olabilir. Elindekine razı olma psikolojisi içindesiniz ama tatminsizlik yaşıyor, diğer kişiyi bir daha ne zaman göreceğinizi merak ediyorsunuz. Yanlış bir tutum içindesiniz.

İş yerinizde patronvari tavırlar içine gireceksiniz. Bu tavır, kendinize yakıştırdığınız yeni imajla ilgili. Projeleriniz gerçekçi ve akıllıca olursa insanlar sizi ciddiye almaya hazırlar.

İş hayatınızdaki aktifliğiniz maaşınıza yansıyabilir. Para konularında risk almaktan mümkün olduğunca kaçınmanız gerekiyor. Sizi yüreklendiren kişilerden çok gerçekleri göz önünde bulundurun.

Tartışmalardan kaçınan bir yapınız var. Bu özelliğinizi bilenler üstünüze geliyor. Kendinizi ezdirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ilişki ağı içinde, konumunuzu koruma uğraşı içine gireceksiniz. Sizi bu ihtiyaca yönlendiren gelişmelerde belli oranlarda hatalı yargılar içindesiniz. Bu, sizi yersiz endişelere sokuyor. Aşırı bir duygusallıkla yaşadığınız bir üzüntüde, mantıklı bakmanızı engelleyen güçlü takıntılar var. Duygularınızı kontrol altına almadan bu üzüntüyü azaltamayacaksınız.

6 Mart 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay Balık burcunda hareketini sürdürüyor. Çocuğunuz, partneriniz gündeminizde olabilir. Çocuğunuza daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir. 11:26 olduğunda Uranüs Boğa'ya tekrardan giriş yapıyor. 7 sene boyunca ilişki ve evlilik hayatınızda büyük değişimler yaşayacaksınız. Artık evlenmem diyenler aniden kendini evlilik hazırlıkları içinde bulabilir. Eşinden ayrılmak isteyen ama buna cesareti olmayan kim varsa da bu 7 sene içinde tamamen yeni bir hayata başlıyor olacak. Ortakaçmış olanlar ise 7 sene içinde hem sektöründe hem de gelirinde değişiklikler yaşayabilir. Detaylı olarak okumak için tıklayabilirsiniz. Saat 19:03 olduğunda ise yeniay 15 derece Balık burcunda gerçekleşiyor. Yeniay retronun etkilediği aşk hayatınızda en azından negatif alabileceğiniz etkileri azaltıyor. Belki karşı taraftan emin olmadan ilişkiye başlayıp bir şans vermek isteyebilirsiniz. Genel olarak hayatınızın her konusunda şansınızın açık olduğu bir günde olacaksınız. Çocuğunuzla ilgili yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Daha fazlasını yeniay yazısından okumak için tıklayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

6 Mart 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğin haberi alıyorsun!7 yıllık yeni bir serüvene hazır mısın? Devrim gezegeni Uranüs bugün itibariyle karşıt gezegeninde tam 7 yıllık yeni bir serüvene başlıyor. Aynı zamanda bugün akşam saatlerinde su burcunda gerçekleşecek bir Yeniay'a şahit olacağız. Gezegenlerin konumu içsel sıkıntılarını çözmek için sana alternatifler sunacak. Bir süredir beklediğin haberi nihayet alıyorsun. Destek konuşmaları ve teklifler bugün yüzünü güldürebilir. Eğer uzun zamandır parasal sorunların var ise bugün güzel haberler alabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, kendini yalnız hissetmene neden olabilir. Annenin baskısı evden uzaklaşmana sebep olabilir ancak bunu konuşarak çözmeyi denemelisin. Strese bağlı mide ve baş ağrılarına dikkat!

6 Mart 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınıza dair yeni bir romantik gelişme söz konusu olabilir. İlişkisi devam edenler güzel bir karar alabilirken yalnız olanlar yeni bir aşka ve tutkuyla yelken açabilirler.

6 Mart 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hemhayatınızda hem de özel hayatınız da yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar var. İşlerinizde alacağınız sorumluluklarınız da dikkatli olmalısınız, hayallere dalıp aksaklıklara yol açabilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir, onlara karşı yapıcı olmaya gayret göstereceksiniz. Duygularınızı yaşamaktan çekinmeyeceksiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Anlaşma ve sözleşmelerinizde sabit kalmanızı destekleyen tutum sizi zora sokmayacak. Sağladığınız imkanları beğenmeyen kişiler ile çalışmamak husunda net olmalısınız.

6 Mart 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabaha enerjiniz düşük başlıyorsunuz ama öğleye doğru kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Günlük trafiğiniz çok yoğun ve hayatınızda sürekli beklenmedik olaylar gerçekleşiyor. Özellikle kazalara, spor kazalarına, kesici, delici aletlere dikkat etmeniz gerekiyor. Maddi anlamda yeni yatırımlardan uzak durmalısınız.

6 Mart 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedeflerinizi, iletişim biçiminizi dönüştürmektense kısa yollara kaçarsanız uzun vadede gizler açığa çıkabilir. Gün boyu çelişkiler, yanılsamalar, yönsüzlük duyguları yoğun olabilir. Romantik konularda tedbir önemli.

6 Mart 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ani değişimler gezegeni Uranüs, 7 Temmuz 2025'e kadar Boğa burcuna geçiş yapıyor. İkili ilişkilerinize yıldırım çarpıyor. Ani bitişler ya da başlangıçlar olabilir. Yıllardır konfor alanından çıkamadığınız ilişkileri bir kalemde hayatınızdan silme cesareti gösterebilirsiniz. Her şeye rağmen dikkatli olmakta fayda var. Balık burcunda Yeni Ay meydana geliyor.

6 Mart 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, hak ederek kazandığınız maddi değerlerle ilgili olumlu etkiler alacaksınız. Emeğinizin karşılığını sonuna kadar isteyebilirsiniz. Zam, hizmet bedeli veya harçlık gibi konulardaki taleplerinizi dile getirmekten çekinmeyin. Sağlığınıza dikkat...

6 Mart 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 52' 20" R
Ay
Aslan
09° 11' 46" R
Merkür
Koç
28° 08' 58"
Venüs
Boğa
18° 06' 11"
Mars
Koç
10° 23' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 15"
Satürn
Balık
17° 41' 19"
Uranüs
Boğa
23° 08' 59"
Neptün
Balık
29° 17' 34"
Plüton
Kova
02° 04' 25"
Chiron
Koç
21° 24' 47"
Lilith
Başak
24° 52' 41"
True Node
Koç
14° 53' 40"
Son Güncelleme : 14/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>