Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Garantici Bir Yapı Sergileyeceksin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk konusunda güzel duygular seni bekliyor olacak. Bugün kendini karşı tarafa daha iyi ifade edebilecek ve aşkını daha da belli edebileceksin. Eğer bir ilişkin varsa, sevdiğin kişiyle keyifli vakitler geçirebileceksin.

Planlı çalışmalarınız kazancınızla ilgili yeni beklentilerinize cevap verecek. Daha iyi bir pozisyonda olma isteğinizi yararsız kişilere ulaştırıyorsunuz. Bir süre daha beklemeniz gerekebilir.

Maddi konularda yaşadığın zorluklar bazı şeylerden vazgeçmeni düşünmene sebep olabilir. Ancak bir konudan vazgeçmeden önce ne kadar emek ve zaman ayırdığına da bakman gerekecek. Parasal konularda kendini sıkmaman gereken bir gündesin.

Bol bol su tüketmen gereken bir gün olacak. Hem sindirim sistemini hafifletmek hem de vücudunda biriken gergin enerjiyi atmak için daha fazla su tüketmelisin. Bugün vücudunun ihtiyacı olan suyu alması gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerine adım adım yaklaştığın bir gün. Eğer kendi koyduğun hedeflere ulaşmakta zorlandığını düşünüyorsan daha cesur adımlar atman gerekebilir. Bir süredir kafanda kurduğun planları eyleme geçirme vakti gelmiş olabilir bugün.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünlerde, yenilikçi bir toplantıya katılmanız söz konusu olabilir. Size ilham veren biriyle yapacağınız bir görüşme, sınırlarınızı aşmanızı sağlayabilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parayla ilgili ayrıntıları önemsediğin bir gün olabilir. Yeni tanışmalara,bağlantılarına ve ortaklıkların temel atıldığı bir gün olabilir. Eğer aklında yeni bir eve taşınmak ya da semt değişikliği gibi kararlar varsa, bugünün bir kısmını araştırma yaparak geçirebilirsin.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi yenileyen ve gelişen biri olduğunu gördüklerinde hem toplumda hem dealanınızda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Yeni alanlar keşfetmek, araştırmalar yapmak, sorumluluklarınızın ve maddi durumunuzun da değişmesi yönünde fırsatlar çıkarabilir. Bunları değerlendirmekten çekinmemeniz gereken bir gündesiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha mücadeleci olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konular gündeme gelebilir. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda çaba ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirlerinizle ilgili paylaşım içinde olabilirsiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Negatif enerjilere karşı hassaslaşacağınız bir döneme girebilirsiniz. İşlerinizin yolunda gitmesi için düşüncelerinizi olumlu ve verimli tutmanızda fayda var.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Liderlik özelliklerinin parladığı günlerdesin. Bugün çevrendeki insanların senin gözünün içine baktığını daha net görebilirsin. Etrafına ilham vereceksin. Bugünlerde herkes seni örnek almak isteyebilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki başka bir kişiyle ilgili kafa karışıklığı sizde endişe yaratabilir. Birinin size ne söylemeye çalıştığını yorumlamakta zorlanıyor olabilirsiniz ya da hiç konuşmuyorlar ve siz onların sessizliklerini yorumlamak ve ne düşündüklerini anlamak zorunda kalıyorsunuz. Kendinizi duruma odaklamak ve neyle uğraştıklarını düşünmekten kaçınmak muhtemelen cazip gelebilir ancak iletişim eksikliğinin bir nedeni de bu olabilir. Kendinizi sakinleştirmeye çalışın ve kişisel algılamaktan kaçının. Durum sizinle ilgili olsa bile bunu size uygun bir dille ve açık bir şekilde ifade etmedikleri sürece bu, sizin sorununuz değil.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. Aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunları gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir dönem.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Beklediğin teslimatlar bekletilebilir ya da ertelenebilir. Bugün bir komşun ya da akraban hakkında çok şaşırtıcı bir şey öğrenebilirsin, ve dedikodusu etrafında hızla yayılabilir. Olay abartılıyor olsa da bu durum senin canını sıkabilir. Gerçeği öğrenmek için yakınlarda birkaç kişiye uğrayabilir ya da zamanınızı telefon konuşmaları yaparak geçirebilirsiniz. Bugün duyduğunuz şeyleri çok ciddiye almayın.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi psikolojik olarak rahatsız eden bazı hisleriniz; adımlarınız iz bırakacak güçte olsa bile, sizi yanıltabilecek dış koşulların zeminini hazırlıyor. Yürüttüğünüz birkonusunda baskı hissettiğinizde, bütün veriminiz düşüyor.

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 00' 20" R
Ay
Başak
23° 53' 08"
Merkür
Koç
16° 59' 10"
Venüs
Koç
19° 04' 13"
Mars
Balık
22° 14' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 05"
Satürn
Balık
15° 40' 29"
Uranüs
Boğa
21° 48' 12"
Neptün
Balık
28° 36' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
20° 06' 11"
Lilith
Başak
22° 15' 51"
True Node
Koç
15° 38' 11"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:43

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>