Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hareketlisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 50%

Sevdiklerinizle bir yolculuğa çıkmayı düşünün. Mevcut gerçeklikten uzaklaşıp uzun süreli bir mola, hayatınızda yeni bir romantizm patlaması için gerekli olan şey olabilir. Eğer hayatınızda biri yoksa, yabancı bir ülkeye kaçamak yaptığınız takdirde hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Ufkunuzu genişletin ve yeni düşünce ve inanç biçimlerine açık olun.

Birine boyun masajı yaptırmalısınız. Omuzlarınızı esnetin ve sırtınızın üstündeki bu düğümlerin bir kısmını çözmeye çalışın. İş nedeniyle omuzlarınızda biriken çok fazla gerginlik var ve bunun serbest bırakılması çok önemli, yoksa hayatınızın diğer alanlarında patlayacak ve size zarar verecek. Bugün, bir adım öne, bir adım geriye gittiğinizi hissettiğiniz bir gün olabilir. Öyle ya da böyle, adım atmak için fazla çekingensiniz!

Bugün aldığınız haberler göründüğü gibi olmayabilir, buna dikkat edin. Bu haberler gün boyu canınızı sıkacak teknik sorunlar olabilir. Banka hesap durumunuz tam anlamıyla anlaşılmaz halde ya da tüm faturalarınız eksilerde olabilir. Panik yapmayın. Birkaç telefon görüşmesi yapın ve önce durumu anlayın. Ne yaparsanız yapın, bu haberin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Nihayetin de para bu. Her şey açıklığa kavuşacak bu yüzden rahat olun ve ayaklarınızı şöyle bir uzatın, bi cappuccinoyu hak ettiniz.

Herhangi bir şeyi başarıyla tamamlayabileceğini düşünüyorsun; iyi haber şu ki evet haklısın! Yüksek enerji senle olacak ve telefon konferanslarından, tekliflere, toplantılara her konuda seni destekleyecek. Düşüncelerin ise gayet berrak ve kendini etkili, ikna edici şekillerde ifade edebileceksin. Pozitif enerjiye odaklan, mucizeler gerçekleşebilir.Bugün iradeniz biraz zayıf olabilir. Eğer dikkat etmezsenizi kendinizi daha sonra pişman olacağınız bir şeyler yaparken bulabilirsiniz. Kilo vermeye çalışıyor olabilirsin. O çikolatalı kek seni market rafından çağırıyor olabilir. Her türlü cazibeye direnmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ama eğer o kiloları verirsen, kendini çok fazla cezalandırma! Bazı günlerde bu baştan çıkarıcı sesleri görmezden gelmek zor oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ufacık bir kıvılcım, bir orman yangınına dönüşebilir. Yakınlarınız (dostunuz ya da ebeveynlerinizden biri) aslında hiç de benimsemeye niyetli olmadığınız bir davranışı sergilemeniz konusunda ısrar ediyor gibi görünüyor. Sinsice kaçacak mısınız? Yoksa göstere göstere karşı mı duracaksınız? İkinci seçenek daha muhtemel görünüyor.

11 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgileriniz güçlenebilir, kişilerin ve olayların iç yüzünü sorgulayabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren yaşamınızla ilgili yeni bir karara doğru gideceksiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli bir güne hazır mısın? Mücadele gezegeni Mars, bugün itibariyle burcunda hareket etmeye başlayacak. Sağlık konusundaki şüphelerini ortadan kaldırmak için sabah erken saatlerde harekete geçeceksin. Kafandaki soruları yanıtlamak için bir uzmana görünmek isteyebilirsin. Birden fazla işle meşgul olman, unutkanlığa sebep olabilir. Tatil planları bugün gündeme gelebilir.

11 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün geçmişte bir yolculuk yapabilir ve kendinizi sorgulayabilirsiniz. Kendinize öfkelenmek yerine olan biteni sevgi içinde kabul etmeyi deneyin. Artık yüreğinize yük ettiğiniz konulardan arınma zamanı.

11 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek olayları yönlendirebilirsiniz. Öğlen saatleri daha sakin geçebilir. Akıcı enerjiler söz konusu. Aile ilişkilerinizde kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Kulağınıza yeni dedikodular gelebilir. Fazla önemsememeye çalışın.

11 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karakterinizdeki belirgin değişim ortaya çıkabilir. Bunu fark eden bilhassa hemcinsleriniz tarafından kıskanıldığınızı hissedebilirsiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizden bir gencin uzun süreli bir isteğini yerine getirmekle övgü toplayacaksınız. Daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek için dışarıdan yönlendirme beklemeden harekete geçin. Bazı yeni giderler oluşabilir. Partnerinizle boş olmayan sebeplerle zıt düşebilirsiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde sadakat ve dürüstlük kavramı çok önemli. Ortak çalışmalar içinde bulunacağınız kişilerden çok şey bekliyor ve onları sıkı bir denetimden geçiriyorsunuz. Duygusal bağlarınızda güçlü bir kişilik arıyorsunuz. 

11 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

11 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ciddi bir konuşma gerçekleştirmeniz gerekiyor. Finansal olarak olmak istediğiniz yerde değilsiniz, fakat durmadan çalışmaya devam ediyorsunuz. Kendinizi çok neşeli ve enerjik hissedeceksiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizde yapıcı ve yaratıcı davranarak istediğiniz şartların kendiliğinden oluşmasını sağlıyorsunuz. Grup çalışmalarını sevdiğiniz halde, bugün bireysel davranmaktan kendinizi alamayacaksınız. Oysa, üstün nitelikli kişilerden öğrenmeniz gereken çok şey var.

11 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 22' 30" R
Ay
Akrep
05° 14' 31" R
Merkür
Koç
16° 04' 16"
Venüs
Koç
23° 19' 54"
Mars
Balık
24° 55' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 47"
Satürn
Balık
16° 00' 25"
Uranüs
Boğa
21° 59' 43"
Neptün
Balık
28° 42' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 10"
Chiron
Koç
20° 18' 12"
Lilith
Başak
22° 38' 51"
True Node
Koç
15° 38' 10"
Son Güncelleme : 24/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>