Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Beyninin İçinde Bir Düşünce Harbi Var Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 60%

Özellikle aşk ve romantizmle ilgili konular söz konusu olduğunda, maceracı bir yaklaşım benimseyin. İşler yolunda gitmediğinde, karamsarlığa kapılıp moralinizi bozmayın. Tutumunuzu değiştirmek size kalmış bir şey. Dudaklarınızı aşağı doğru büzünce değil, yukarı doğru kaldırınca her şeyin düzeleceğine inanın. En ufak sorunu dert etmeyi bırakın, her şey olacağına varır.

Doğuştan kolay anlaşılabilir biri olmanız, sizi hemen fark ettirecek. Yabancılarla sohbet etmeyi her zaman kolay buldunuz. Dost enerjiniz başkalarından gelecek olan olumlu yanıtları çekiyor. Kendinizi bir çok yeni yüz içeren sosyal bir durumda bulabilirsiniz. Bu tanıdıklarla sohbet ederken, bazı olumlu ilişkiler kuracaksınız. Networkünüzü geliştirmek ve hizmetlerinizi satmak için iyi bir gün. Kendinizi tanıtmaktan korkmayın.

Başka bir ülkede yaşamayı mı düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse, belki artık bunun zamanı gelmiştir. Faaliyet alanınızdaki şeylerin gerçekleştiği yerde olmalısınız. İnsanlar sizin naptığınızla çok ilgileniyor. Bir karar verin ve buna bu karar sadık kalın!

Bugün dikkatlerden kaçınmaya bak ve insanlardan cevaplar almak için onları zorlama. Sağlıklı bir kahvaltı et. Kafeinden uzak dur. İnsanlarla entelektüel ve felsefi seviyelerde bağlantı kur. Hayatın anlamını konuşmak konusunda kendini rahat hisset. Eğer sempati, ağlayacak bir omuz arıyorsan birkaç gün beklemen gerekecek. İnsanlar şu anda bu tarz destekler vermek için uygun modda değil. Şu an özgürlük istiyorlar.Olabileceğiniz kişi hakkında tatlı hayalleriniz… Br film yıldızı, ünlü bir ressam, yetenekli bir piyanist… Şu sıralar ergenlik düşlerinizi yeniden kuruyorsunuz. Belki de duygusal yaşantınızdaki sıkıntılarınızı biraz daha dikkatli bir biçimde gözden geçirmeniz gerek. Özel hayatınızla ilgili oturup enine boyuna düşünme vakti gelmiş olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapay algılardan sıyrılmanın vakti geldi. Onların gerçek hayatla hiçbir bağlantısı yok ve elbette sizin hayatınızla da bir ilgisi yok. Aksiyon filmi izleyip öyle olmadığın halde kendini başroldeki karakterle özdeşletirmenin ne anlamı olabilir ki? Benzersiz özelliklerinize yatırım yaptıkça kendinizden daha memnun ve mutlu biri haline geleceğinizi fark edeceksiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün saat 02:17'den itibaren Boğa burcuna geçiyor. Geleceğinizle ilgili harekete geçmeye karar verebilirsiniz. Ertelediğiniz ya da size engel olan şeyler için bugün düğmeye basabilirsiniz. Sabah itibariyle gerçekleşen Ay ve Uranüs arasındaki kavuşumla kariyerinizde beklentinizden farklı güzel gelişmeler olabilir. Yeni birteklifi alabilirsiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bencilliklere bugün hiç tahammülün yok, çocukların isteklerini mantıklı bulursan birlikte program yapabileceksin. Evinle ilgili değişikliği bugün yapabilirsin. Yaşam alanını değiştirmek istiyorsun. Aile şirketinde çalışan bir Aslan burcuysan, şirketinizi büyütmek için bir araya gelerek, ortak akıl yürütebilirsiniz. Kafandaki düşünceleri gereken anlarda ortaya koymak isteyebilirsin. Ama kafanın içindeki hala yeterli etkiyi yaratamadığına, beklentilerini karşı tarafa yansıtamadığına dair düşünceler bir türlü sona ermiyor. Evlilik hazırlığı içindeysen, evleneceğin kişinin ailesiyle ilgili bazı sıkıntılar canını sıkabilir. Olaylar karşısında göstereceğin olgun tavır dikkatlerden kaçmayacak.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda yeni kararlar alabilirsiniz. İş projelerinizi kimseyle paylaşmamalısınız. Sizi yanılgılara itebilecek insanlar yakın çevrenizde olabilir. Değişmeden bazı şeylerin istediğiniz gibi olması mümkün değil. Değişime ayak uydurmalısınız.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Öğlen saatlerinde üstlerinizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için kurduğunuz ilişkiler önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konuların üzerinde daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde tamamlanmalar olabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hakkınızda karşınıza çıkabilecek dedikodular olabilir. Bu dedikodular stresinizin artmasına vesile olabilir. Hayatınızda radikal kararlar almanız gerekebilir.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde yetenekleriniz ve çalışmalarınızla ön plana çıkarken, aileniz, kurumlar ve çalışma arkadaşlarınızdan daha fazla destek görebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bugün, hayatınızdaki erkeklerle güç mücadelesine girmemeye ve ev alım satımı gibi bir işiniz varsa ertelemeye çalışmanız faydalı olacaktır.

11 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle beraber heyecan verici yeni bir şeyler denemek istiyorsunuz. O zaman el ele verin ve sizi nelerin heyecanlandıracağını düşünün. Beraber yeni maceralara yelken açın!

11 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün meydana gelecek Merkür tutulması ile ev, aile, yuva, aile büyükleri ve de gayrimenkul alanında dikkatinizi vermeniz gereken bir durumla karşılaşabilirsiniz. Sırlar, gizler, zorlu durumlar ya da aile içinde unutulmuş konuların gündeme gelmesi ile uğraşabilirsiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güneş ve Merkür bugün birlikte seyrediyor, düşüncelerinizi ev ve aile konularına odakladığınız bir gün olabilir. Aile, yuva, yurt, anne özlemi zihninizi fazlaca meşgul edebilir. İsteklerinizi, arzularınızı dile getirirken coşkulu tutumunuz yanlış anlama ve anlaşılmaya neden olabilir.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz rahat yerler aramaktasınız. Siz hoş ve duygusal olduğunuz için satış sahasını ya da sevgi ifadesini tercih ediyorsunuz.Siz başkalarının size sempati beslediği gibi başkalarına karşı sempatiksiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 03" R
Ay
Oğlak
07° 37' 58"
Merkür
Koç
16° 27' 51"
Venüs
Koç
29° 22' 59"
Mars
Balık
28° 42' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 05"
Satürn
Balık
16° 27' 32"
Uranüs
Boğa
22° 16' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 05"
Lilith
Başak
23° 11' 32"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>