Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendini Nadasa Çekmen Sana İyi Gelecek Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2019, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 40%

İnsanlardan çok fazla ilgi göreceksiniz. Karizmanız tıpkı bir film yıldızı gibi, bugün tüm gözleri üzerine çekecek. Sevgiliniz belki de bazı kıskançlıklardan dolayı aniden sizinle daha fazla ilgilenmeye başlayabilir. Birileri sizinle flört etmeye çalışıyor ve bu da onun endişelenmesine sebep olabilir. Arkadaşlarınız bile size daha fazla saygı ve hayranlık gösteriyor olacak, tadını çıkarın!

Önünüzde harika bir gün var. Kesinlikle her şey saat gibi çalışıyor olacak. Gün boyunca, akşam için eğlenceli şeyler yapmaya enerjiniz olacak! Grup etkinlikleri için harika bir gün. Hiç birine dahil değilseniz, neden denemiyorsunuz? Mesela spor, müzik, hobi vb.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Göksel enerjiler seni dünyamıza, kültürümüze ve düşünce şeklimizi karşı daha açık hale getiriyor. Her şeyi tek başına icat etmek; çölde tek başına kalmak zorunda değilsin. Senin için bu daha kolay olabilir çünkü böylece saklanman da basitleşiyor! Toplumumuzda neler var olduğu konusunda biraz merakını arttırmalısın. Fikirlerin bu toplum için değerli.Bugün iletişim rüzgarlarının estiği, yoğun bir gün olabilir. Kendinizi günün büyük çoğunluğunda telefonun yanı başında ve e-postalarla uğraşırken bulabilirsiniz. İyi haber şu ki, karşılaştığınız insanlara kendinizi hızlı ve net bir şekilde ifade ediyor olacaksınız. İkna kabiliyetinize ve netliğinize hayran olacaklar. Her kişiye ayrı ayrı odaklanıp her birinin özel ihtiyaçlarını dikkate aldığınız müddetçe gayet başarılı olacak gibi görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün radyoda eski şarkıları dinleyip durduğunuz ve müziğin sizi eski günlere götürdüğü duygusal günlerden biri olabilir. Birdenbire okulda olduğunuz ve farklı amaçlar peşinde koştuğunuz zamanları anımsayabilirsiniz. O zamanlar çıktığınız bir kişiyi ve onunla birlikte yaşadığınız maceraları düşünüyor olabilirsiniz. Gençlik günlerimizin önemli olaylarını hatırlamamız önemlidir, zira bize ne kadar yol kat ettiğimizi gösterirler.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Ay saat 02:07'de Balık burcuna giriş yapıyor. Ekonomik koşullarınızın ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Ay'ın Uranüs ile yaptığı pozitif kontak sayesinde ummadığınız anda elinize para geçebilir. Kredi başvurularınızda olumlu geri dönüşü alabilirsiniz. Ay-Venüs gergin açısıyla sevdiğinize karşı içten içe kırgın olabilirsiniz. Bunu dışarı yansıtmasanız da kendi içinizde melankolik bir ruh haline bürünebilirsiniz.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma temponun yoğunluğundan dolayı kendine vakit ayıramıyorsun. Biraz dinlemeyi planladığın bir anda yeni bir işin ortaya çıkmasıyla yorgunluğun daha da artabilir. Kendine vakit ayırmak konusunda erteleme yapmaman gerekiyor. Aksi takdirde bu fırsatlar bir daha eline geçmeyebilir. Motivasyonunun düşmesiyle bazı detayları gözden kaçırabilirsin. Detaylardan bihaber olmak cesaretini kırabilir, özgüven seviyeni aşağıya çekebilir. Bugün eski sevgilinin tekrar seni aramasıyla geçmişte hissettiğin duygular tekrar depreşebilir. Ona karşı davranışın şüpheci olabilir. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, partnerin ile küçük tatil kaçamakları yapmak isteyebilirsin. Evli bir Aslan burcuysan da eşin ile yeterli ilgiyi vermemesinden ötürü çeşitli tartışmalarınız olabilir.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta sürpriz haberleşmeler ve yoğun bir iletişim söz konusu olabilir. Yeni tanışmalar da bir o kadar sizi heyecanlı kılabilir. Sağlığınıza oldukça önem vermelisiniz. Bugün tanışacağınız biri sizleri bambaşka başarılara taşıyabilir. Esnek ve değişime açık olmalısınız.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Korku ve endişe duyduğunuz konularla ilgili tartışmalara girebilirsiniz. Ortaklı konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Finansal konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda kadın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha hayalci olabilirsiniz.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha bütünsel hissetme fırsatı yakalayabilirsiniz. Kişisel gelişime önem verebilir, geçmişten gelen yüklerinizi bilinçli olarak atmayı tercih edebilirsiniz.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para hesabı yapmak sizi biraz sıkabilir, belirsizliklerden hoşlanmayabilirsiniz. Öğle saatlerindeortamında ani koşul değişimleri oluşabilir.

6 Kasım 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi biraz halsiz hissediyor olmanız yapacağınız işler için enerjiniz yokmuş gibi hissetmenize neden olabilir. Etrafınızdaki insanların da enerjisinin düşük olması bugün sizi kötü etkileyebilir. Yine de onlara fazla yüklenmemeye çalışın.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihin yerine kalbinizin sesini dinlemelisiniz. Zira koşulsuz sevgi, yardımseverlik ve fedakarlık temaları kapınızı çalabilir. Ama kanmaya ve kandırılmaya dikkat.Kalbinizi bunu hak edenlere açın. Cömertçe sevginizi ve aşkınızı paylaşın. Doğayla buluşun. Eğlence mekanlarına gidip neşelenin.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızdaki konular giderek renk değiştiriyor. Daha doğrusu herkesin gerçek rengini görme fırsatı yakalayacaksınız. Çevrenizde ne kadar insan varsa hepsinin gerçek yüzü ortaya çıkacak. Aşk hayatınız sorunlar deneyimleyerek de olsa gelişiyor. Ani fikir değişikliklerinizin süreçleri zedelemesine izin vermemelisiniz.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; önümüzdeki birkaç gün boyunca finansal konularla ilgili kararsızlıkların olabilir.  Sevdiklerin ya da kendini mutlu etmek için yapacağın alışverişler daha sonra seni mutsuz edebilir, gereksiz harcamalar yaptığını düşünebilirsin. Romantik ilişkilerde beklediğin derinliği yakalayamayabilirsin.

6 Kasım 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 20" R
Ay
Oğlak
09° 17' 36"
Merkür
Koç
16° 29' 58"
Venüs
Koç
29° 32' 13"
Mars
Balık
28° 48' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 50"
Satürn
Balık
16° 28' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 30"
Lilith
Başak
23° 12' 22"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>