Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Derin Düşünceler Etrafını Sarabilir Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün aşk hayatınızda ani bir değişim yaşayabilirsiniz. Bu pozitif bir değişim olabilir, bu yüzden endişelenmeyin! Sevgiliniz artık birlikte hareket etmek, evlenmek veya çocuk sahibi olmak isteyebilir. Veya ilişkinizdeki hedeflerinizin değiştiğini görebilirsiniz. İlerleyeceğiniz ve sevgilinizle bunu yapabilmenin yolunu bulabileceğiniz bir gün olacak.

Bugün havada bir miktar gerilim var. Öncelikli ve önemli şeylere odaklanmanız gerekecek. Zaman baskısı ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz, ancak dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin. Yapabilirseniz, konuşkan insanlardan uzak durmaya çalışın ya da sadece kimsenin sizi rahatsız edemeyeceği bir yere gidin. Başa çıkmanız gereken şeyleri çözmek ve sakin bir yer bulmak için ne gerekiyorsa yapın.

Bugün bolca mükafat alacağınız bir gün fakat bunu tam anlamıyla hak ettiğiniz düşünmezseniz bundan hiç bir zevk alamazsınız. Hayatınızın bu noktasında, burcunuz gerçeklik bekliyor. Öz saygısı olan bir kişinin, kendini saygının ön sıralarda geldiği bir hayata adamasındaki ana sebep de bu.

Bugün hayatı uçlarda yaşayabilirsin. Melodramatik bir ruh haline bürünmen de mümkün. Öfken artarsa, tüm zahmetlere rağmen gidip o kişiyle yüzleşmeye karar verebilirsin. Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatma sakın! Bir konuda rahatsızlık yaşıyor olsan da, ileride bunun çok da abartılacak bir şey olmadığını göreceksin. Yarına kadar, ateş sönecek, ayrıca komik duruma da düşmek istemezsin!Bugün dengesiz duygularını ortadan kaldırmak için çok uygun bir gün. Dramalardan geri dur ve iç huzurun için ciddi bazı değerlendirmelerde bulun. Yaptığın her şey seni deliye döndürürken, her şeyin iyiye gittiğini söyleyerek kendini mi kandırmaya çalışıyorsun? Gerçeklerine karşı dürüst ol ve kendini mutlak doğruya götür. Düşüncelerine doğru bir yolculuğa başla.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim rüzgarlarının estiği, yoğun bir gün olabilir. Kendinizi günün büyük çoğunluğunda telefonun yanı başında ve e-postalarla uğraşırken bulabilirsiniz. İyi haber şu ki, karşılaştığınız insanlara kendinizi hızlı ve net bir şekilde ifade ediyor olacaksınız. İkna kabiliyetinize ve netliğinize hayran olacaklar. Her kişiye ayrı ayrı odaklanıp her birinin özel ihtiyaçlarını dikkate aldığınız müddetçe gayet başarılı olacak gibi görünüyorsunuz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Balık burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Pozitif açılar kuran Ay sayesinde günün genelinde hem maddi hem sağlık olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz. Eşinizin gelirinde artışlar olacağını öğrenebilirsiniz. Ay ve Neptün arasındaki kavuşumla birlikte içinizde olan tüm negatif duyguları tersine çevirecek olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma temponun yoğunluğundan dolayı kendine vakit ayıramıyorsun. Yeni biryüzünden yorgunluğun daha da artabilir.

7 Kasım 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ilişkileriniz ile ilgili iletişim kurduğunuz kişilerle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bunları yönetmek aslında sizlerin elinde olacaktır. Sadece bazı konularda “benim dediğim olsun” fikri içine girmemelisiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Endişe ve korku duyduğunuz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Finansal konularınıza zaman ayırabilirsiniz. Yenilenme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularla uğraşacağınız zamanlar olabilir. İşlerinizde bürokratik engellere takılabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlar yapabilirsiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal yaşantınızda vearkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı iyileşmeler söz konusu olabilir. Aşk ilişkisinde partneriniz sizden ilgi ve destek bekleyebilir.

7 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim, haberleşme, yakın çevre ilişkileri ve görüşmeler açısından fırsatlar elde edeceğiniz bugün, plan proje ve hedeflerinizin desteklendiği, kariyeriniz açısından pozitif fırsatlar elde edip, görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, arkadaş çevreniz ve ikili ilişkilerinizin desteğini alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konu aşk olduğunda beyniniz yerine kalbinizi dinlemeniz daha doğru olacaktır. Bir ilişkinin size ne çıkar sağlayacağını düşünmek bu yüzden yanlış. Biraz rahatlayıp ilişkinizin getirdiği güzellikler içinde kaybolmaya ne dersiniz?

7 Kasım 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün biraz içinizin sıkıldığını hissedebilirsiniz. Her daim dışarıda ve eğlenceli olan sizin için, korkularınızla ya da finansal hesaplarla uğraşmak sıkıcı gelebilir.

7 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Buhayatı veya özel hayat için olabilir. İyi düşünün ve geleceğinizi etkileyecek bu karar için etki altında kalmayın. Sonuca ulaşmak için herşey mevcut. Yeterki istikrarlı olun. İçinize kapanmayın. Sevdiğinizden yardım isteyin.

7 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün boyu sabit fikirli bir tutum içerisinde olabilirsiniz. İnsanların sözlerine kulak asmalısınız. 'Ama' ile başlayan cümlelerinizin ne kadar sıklaştığını farkında mısınız? Maddi anlamda güzel çözümler üretebiliyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar ile kurduğunuz bağları derinleştiriyorsunuz. Aşk hayatınızda değişim rüzgarları esiyor.

7 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi ve parasal konularda mücadeleci bir tutum içinde olabilirsiniz. Karşınıza çıkan güçlü kişiler mücadeleci ruhunuzu test edebilir. Serinkanlı olmaya çalışmalı, gerilimden uzak durmalısınız.

7 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 04' 12" R
Ay
Oğlak
06° 31' 40"
Merkür
Koç
16° 26' 29"
Venüs
Koç
29° 16' 49"
Mars
Balık
28° 38' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 55"
Satürn
Balık
16° 27' 05"
Uranüs
Boğa
22° 16' 03"
Neptün
Balık
28° 51' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 47"
Lilith
Başak
23° 10' 59"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>