Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Alışveriş ve Yenilik İsteğin Seni Yönetebilir Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bazı ilginç sosyal davetiyeler alabilirsiniz. Belki bazı arkadaşlarınız çılgın bir partiye katılmanızı isteyebilir. Veya bir kolej veya lise buluşmasına davet edilebilirsiniz. Bu etkinlik için ne giyeceğinizi düşünebilirsiniz. Dolabınız ve görünüşünüzle meşgul olabilirsiniz. Nasıl göründüğünüz hakkında çok fazla endişelenmeyin. Mükemmel görünmenizi sağlayacak doğru kıyafetleri seçeceksiniz.

Zevklerinizin değiştiğini keşfedebilirsiniz. Eskiden belli bir tarzda giyinirdiniz, ama şimdi farklı bir yönde olgunlaştığınızı görüyorsunuz. Sürekli olarak günlük sıradan şeyler giymek yerine, takım elbise giymekle daha çok ilgilendiğinizi görebilirsiniz. Resmi giyinmek zorunda olduğunuz bir işte çalışıyor olsaydınız, şimdi kot pantolon giydiğine ve evden çalıştığına şükrederdin.

Bugün aileniz ve arkadaşlarınız size sinir bozucu gelebilir. Etrafınızdaki hrkes üzgün görünüyor ve düzgün bir biçimde iletişim kuramıyorlar. Ve öfkeniz çok uzun sürüyor. Ani ve yıkıcı öfke patlamalarından kaçının, bugün evden ve gerginlikten uzaklaşmak sizin için iyi olacak. Rutin hayatınızdan çıkıp kendinize küçük bir mola verirseniz, sizi daha sakin bir ruh haline sokan insanlarla tanışabilirsiniz.

Kendini başkalarına nasıl sunuyorsun? Bugün kendine sorman gereken soru budur. Son dönemlerde girdiğin sosyal ortamları düşün. Çok mu fazla konuştun? Yoksa konuşmadın mı? Eğer konuşmadan önce düşünürsen, hem enerji hem nefes tasarrufu yapmış olursun. Kimse üçkağıtçıları sevmez. Olduğun kişi ol, insanların senden olmanı beklediği kişi değil.Arkadaşınız olduğunu düşündüğünüz birinin davranışlarından şüphelenmenize sebep olacak rahatsız edici rüyalar görebilirsiniz. Bu kişi tuhaf davranıyor olabilir, dolayısıyla siz de arkadaşlığınızın geleceğinden endişe duyuyor olabilirsiniz. Rüyanızdaki sembollere bakmak ve size vermeye çalıştıkları mesajlara odaklanmak yerinde olacaktır. Arkadaşınızla ya da sizinle igili ya da her ikinizi birden kapsayan bir şeyler söylüyor olabilirler. Bunu bir düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sabah aldığınız övgü nedeniyle kendinizi dünyanın en değerli insanı gibi hissedebilirsiniz ancak bu duygunun başınızı döndürmesine izin vermeyin. Üzerinize bol bol övgüler yağdırılsa da her daim mütevaziliğinizi korumaya çalışın. Akşam olduğunda, yalnızca konuşmakla idare edemeyeceksiniz. Eylem, kelimelerden çok daha yüksek sesle konuşacağı için halihazırda bir tür planınızın olmasında fayda var.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Koç burcunda hareket ediyor. Ay ve Venüs arasındaki uyumlu açı sayesinde sabah sizi şaşırtan romantik sürprizler yaşayabilirsiniz. İyimser düşündüğünüzde göreceksiniz ki kötü gittiğini sandığınız şeyler sadece sizin mükemmeli arzu ettiğinizden kaynaklanıyor. Ay-Satürn arasındaki uyumsuz açı nedeniyle geceye ilerlerken sağlığınıza önem vermelisiniz. Günün yorgunluğunu dinlemeden geçiştirirseniz halsiz düşebilirsiniz.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini her ne kadar yorgun hissetsen de aklına koyduğunu yapacağın bir gündesin. Yaşam alanında değişiklikler yapabilir, kullanmadığın eşyaları değerlendirebilir ya da atmayı tercih edebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan değer verdiğin kişiyle yaşam alanınızı ferahlatacak değişiklikler yapabilirsiniz. Bugün aynı zamanda entelektüel konularda farklılıklar yakalamak ihtiyacı duyabilirsin. Yapacağın seyahat seni bu açından besleyecektir. Sergi açılışları, bir konferans kokteyline katılmak gibi hem şık hem de görkemli mekânlarda yer alman seni mutlu ediyor. Akşam saatlerinde sürpriz bir davet alabilirsin. Heyecanına heyecan katacak bu davet, önemli gelişmeleri de beraberinde getirecek.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişprojeleriniz ya da ilişkilerinizde bugün önemli konuşmalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde takınacağınız tavır çok önemli bir noktaya sizi taşıyabilir. Olumlu olmasını istiyorsanız daha hoşgörülü olmalısınız.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi geliştirmek ve yeni insanlarla bir araya gelmek adına çok şey yapabilirsiniz. Dışadönük işlere özellikle ağırlık verin.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir şeyler tam olarak istediğiniz gibi yerli yerine oturmayabilir ancak yine de sakin bir şekilde beklemeli ve sürecin geçici olduğunu bilmelisiniz

9 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

9 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki kişilerin hayatlarında yaşadıkları olumsuzlukların ucu size dokunmuyor gibi görünüyor olabilir. Fakat özellikle bugün bu tarz durumlara dikkat etmenizde fayda var. Etrafınızda yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu düşünüyorsanız daha da büyümeden müdahale etmelisiniz.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Koç burcundaki seyahati cazibenizi artıracaktır. Seyahatler hızlanır, uzaklardan gelen haberler yenilikler taşır. Şartların hızlı değiştiği bir gündesiniz. Seyahat arkadaşlarınıza yenileri eklenecektir. Yolda tanıştığınız yeni kimseler size farklı başlangıçlar yaptırabilir. Uzak ülke yatırımlarınızda hızlı gelişmeler yaşanır. Akademik konular öne çıkar.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Her şey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki insanların ne dediğini o kadar umursamamalısınız. Siz resmen başkalarının lafı ile günün kendinize zehir edebiliyorsunuz. Özgüven konusunda kendinizi dengelemeniz gerekiyor. Kim olursa olsun sizin dengenizi bozmamalı. Çok güzel gözüküyorsunuz. Kendinizden bir ışığınız var ve herkesi de rahatsız eden bu. Kem gözlere inat siz gülümsemeye devam edin.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün hayata bakış açını ve görüşlerini değiştirmeni gerektiren olaylarla karşılaşabilir, gelişmelerden dolayı farkındalığının arttığını hissedebilirsin. Sevdiklerinle bir arada olmaktan keyif alabilir, zevk alabileceğin uğraşlara yönelebilirsin. Fakat çalışma hayatının getirdiği zorunluluklar üstünde baskıya yol açabilir.

9 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 08' 02" R
Ay
Oğlak
07° 24' 09"
Merkür
Koç
16° 27' 34"
Venüs
Koç
29° 21' 42"
Mars
Balık
28° 41' 60"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 50"
Satürn
Balık
16° 27' 26"
Uranüs
Boğa
22° 16' 17"
Neptün
Balık
28° 52' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 01"
Lilith
Başak
23° 11' 25"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:05

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>