Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Bugün Daha Çok Danışılan Kişi Olabilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Evli ya da nişanlı değilseniz, şu an sevgilinizin sizden kaçtığını görebilirsiniz. Ancak, bu sadece sizin hayal gücünüzün ürünü. İlişkilerde her zaman iniş çıkışlar yaşanır, bu yüzden endişelenmeyin. Yanlış bir şey olup olmadığına dair ciddi şüpheleriniz varsa, bunu sevgilinizle konuşun.

En sonunda rahat bir nefes alacaksınız. Bir süre mali durumunuz için endişelenmiş olabilirsiniz. Artık endişelenmenize gerek yok. Bugünün olayları ya sizi o zor zamanlara geri döndürecek ya da orada sizin için açık bir yol gösterecek. Finansal sorunlarınızı çözmek için çok çalışıyorsunuz; şimdi akıllıca bunun üstünde çalışmaya başlayabilirsiniz.

If you are involved in the intellectual activities such as journalism or analyzing, you could be criticized for your objectivity. Intellectual commtment is a problem that Aslan people have been facing often because these people afraid of being considered as unintelligent secretly. Try not to dedicate yourself to the others...

Yüksek nedensellik ve yargılamanın hakim olduğu bir gün. Rafa kaldırdığın projeleri tekrar masaya yatırmayı düşünebilirsin. Sorunlarınla onlarla yüzleşerek başa çıkmayı deneyebilirsin. Yapman gerekenleri daha etkin bir şekilde gerçekleştirmek üzere destek sunan günün enerjisinden sonuna kadar faydalan. Her şeyin üstesinden gelebileceğine inan ve güven.Bu sabah aldığınız övgü nedeniyle kendinizi dünyanın en değerli insanı gibi hissedebilirsiniz ancak bu duygunun başınızı döndürmesine izin vermeyin. Üzerinize bol bol övgüler yağdırılsa da her daim mütevaziliğinizi korumaya çalışın. Akşam olduğunda, yalnızca konuşmakla idare edemeyeceksiniz. Eylem, kelimelerden çok daha yüksek sesle konuşacağı için halihazırda bir tür planınızın olmasında fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dengesiz duygularını ortadan kaldırmak için çok uygun bir gün. Dramalardan geri dur ve iç huzurun için ciddi bazı değerlendirmelerde bulun. Yaptığın her şey seni deliye döndürürken, her şeyin iyiye gittiğini söyleyerek kendini mi kandırmaya çalışıyorsun? Gerçeklerine karşı dürüst ol ve kendini mutlak doğruya götür. Düşüncelerine doğru bir yolculuğa başla.

8 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün 04:12-14:48 arası boşlukta kalıyor. Devamında 14:48'den itibaren Koç burcuna geçiyor. Pozitif bir sürece adım atıyorsunuz. Beklediğiniz olumlu gelişmeleri ardı ardına yaşayabilirsiniz. Akademik hayatınızda kendinizi ispatladığınız bir gün olabilir. Güneş-Neptün arasında meydana gelen olumlu açı sayesinde aile arasında duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Beklenen bir haberin gelmesi herkesi sevindirebilir.

8 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişki ve ortaklıklarda hırslı ve mücadeleci bir tutum içinde olabilirsiniz. Duygusal baskı yaratan güçlü kişiler ve kadınlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak öngörülemeyecek durumlar olabileceğini aklınızdan çıkarmamalısınız.

8 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkiler konusunda önemli bir konuşma yapmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar alabilir ve yeni adımlar atabilirsiniz. Yeni başlangıçlarınız ve yeni kararlarınızla da ilişkinizde göz kamaştıracaksınız. Kararlı olmak en doğrusu olacaktır.

8 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olun. Ortaklı para durumları gündeminizi etkileyebilir. Finansal konularda sabırsız davranabilirsiniz. Ani tepkilerden ve hızlı kararlardan kaçının. İşlerinizi halletmek için kendinizi çok zinde hissedeceğiniz bir gündesiniz. Keyif aldığınız uğraşlarınızla zamanınızı değerlendirebilirsiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı ,bitenleri atmak, eski eşyalarınızı bırakmak gibi konularla ilgilenerek geçirebilirsiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz içinizin sıkıldığını hissedebilirsiniz. Her daim dışarıda ve eğlenceli olan sizin için, korkularınızla ya da finansal hesaplarla uğraşmak sıkıcı gelebilir.

8 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş arkadaşlarınızın sorumsuzlukları artık canınıza tak ediyor. Bugünyerinizde yaşayacağınız huzursuzluklar biraz tadınızı kaçırabilir ama emin olun ki çok kısa zamanda işini iyi yapmayanlar çevrenizden uzaklaşacak.

8 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kariyerinizi ilgilendiren konularda büyük kararlar vermek, atılımlar yapmak için pek uygun zamanlar değildir.Tam tersine kalbinizin sesine kulak verip, mutlu olduğunuz zaman ve mekanları tespit edip orada vakit geçirin. Mutlaka spor yapın. Terapi ve meditasyondan yararlanın.

8 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burcu hislerinizde değişen bir şeyler olabilir. Kendinizden, isteklerinizden, gerçekten mutlu olduğunuzdan emin olamayabilirsiniz. Sizin taze bir kana ihtiyacınız var. Eskiden beri istediğiniz ama bir türlü ilgilenmeye vakit ayıramadığınız bir konuya vakit ayırın. Ailenizle ilgili güzel haberler size iyi gelecek.

8 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; sabah saatlerinde parasal konular hâlâ seni meşgul ederken zihnen de kendini dağınık hissedebilirsin. Öğlenden sonra ise geleceğin ve hedeflerin ön plana çıkabilir. Yurtdışı konuları, eğitim, mahkemelerle ilgili gelişmeler gündemin olabilir. Kendi fikirlerinde ısrarcı davranabilirsin.

8 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 12" R
Ay
Oğlak
10° 24' 10"
Merkür
Koç
16° 31' 25"
Venüs
Koç
29° 38' 23"
Mars
Balık
28° 52' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 59"
Satürn
Balık
16° 28' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 47"
Lilith
Başak
23° 12' 55"
True Node
Koç
15° 23' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>