Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Düşüncelerini Dile Getiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2021, Salı

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugün sevdiklerinizle çok özel bir zaman geçirebilirsiniz. Sizi ziyaret eden veya beraber dışarı çıktığınız bir arkadaşınız olabilir, bol kahkahalı ve yartıcı fikirlerle dolu bir zaman geçirebilirsiniz. Ya da sevgiliniz size karşı alışılmadık düzeyde bir yakınlık ve ilgi gösterebilir. Olumlu, sevecen enerjiye sahip olacağınız ve bu hissi sizin için önemli olan diğer insanlarla paylaşacağınız harika bir gün.

İşinizde mükemmel olmalısınız. Aslan, kariyerini ve yaşamını kontrol altına almaktan daha fazla bir şeyden hoşlanıyor olamaz! Bugün, bazı görevleri yerine getirirken ya da müşterileriniz ve meslektaşlarınızla konuşurken güçlü bir başarı hissine sahip olacaksınız. Bilgili ve güvenilir olduğunuzu kanıtlayacaksınız ve bu iyi bir şey. Gelecekte ilerlemenize yardımcı olacak güçlü birini etkileyebilirsiniz.

Eğer kendi eviniz veya gayrimenkulünüz varsa, bugün bu mülkünüzün değerlendiğini öğrenebilirsiniz. Eğer bir eviniz veya arsanız yoksa da, böyle bir mülk edinme fikrini düşünebilirsiniz. Bugün yapacağınız - özellikle de gayrimenkul alanında - herhangi bir yatırım normalde düşündüğünüzden çok daha kazançlı olacak gibi görünüyor. Biraz araştırma yapın, profesyonellere danışın, bu yatırımı değerlendirin.

Senden genç insanlarla çevren sarılmış olabillir. Yeni çalışanları eğitiyor olabilirsin mesela. Ya da genç stajyerlere rehberlik ediyor da olabilirsin. Eğer çocukların varsa onlarla vakit geçirebilirsin. Olgun bilgeliğini onlara sunmak, zihinlerini de olumlu yönde etkileyecektir. Doğuştan öğretmensin; hayat hakkındaki bilgi birikimini paylaşmaktan çekinme!Etrafınızda olan insanlar sizden biraz daha işbirlikçi davranışlar bekliyor olabilirler. Etrafınızda olan insanlara karşı daha nazik davranmalı ve ihtiyaçlarıyla ilgilenmelisiniz. Son zamanlarda biraz huysuz görünüyorsunuz ve zaman zaman bu şekilde davranmaktan da hoşlanıyorsunuz. Dahası bazı günler daha çok oyun oynamak isteyen çocuklar gibisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün gökyüzü konumlanmaları yaratıcı etkinliklerinize yeni bir persfektiften bakmanızı gerektiriyor. Dahil olduğunuz herhangi bir yaratıcı aktivite biraz daha düzenli bir biçimde planlanmış olmayı gerektiriyor. Yaratıcı özellikleriniz muhteşem, fakat bu özelliklerin çeşitli alanlara kanalize edilmesi gerekiyor. Bazı yanılsamalarınızdan kurtulmanız ve gerçekliğe biraz daha tutunmanız gerekiyor.

11 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kariyer hedefleriniz, sorumluluklarınız ve kısa ve uzun vadeli planlarınız ön planda olacak. Kontrollü ve planlı hareket edebilirsiniz. Finansal hareketlilik artıyor.

11 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın kararlarda sezgilerine güvenmelisin. Bugün toprak burcunda Yeniay meydana gelecek. Dış görünüşünde değişiklik yapmak isteyebilirsin. Harcamaların artabilir. Aile içerisinde gündeme gelen konuşmalarda sessizliğini bozabilir, düşüncelerini dile getirebilirsin.

11 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenize karşı yeni bir üslup ve sınır belirliyorsunuz. Bu değişiklik sizi yalnızlaştırabilir. Yalnızlığı kendinizle vakit geçirmek ve gelişmek olarak tanımladığınız müddetçe, bunu bölmek istediğinizde arkadaş / partner seçimlerinizin yönü de daha iyiye varacaktır.

11 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeleri yönlendireceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular, arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz gündeminizi oluşturabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler gün içinde ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Harcamalarınızı kontrol atına almak isteyebilirsiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyalleşmek ve insanlarla fikirlerinizi paylaşmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Sezgilerinizin belirgin şekilde arttığını gözlemleyebilirsiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizi tutkuyla yapın. Bu bocalamanın zamanı değil. Karar vermeye çalışırken zaman ve enerji harcamayın, sadece bir karar verin ve onun peşinden gidin. Görevleri büyük bir inançla kucaklayın ve böylece çevrenizdeki herkes tarafından ödüllendirileceksiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mal varlığınızı arttıracak köklü ve radikal isteklerinizi yerine getirecektir. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız. 

11 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi iyi hissetmenize yarayacak.

11 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün içinde çevrenizle iletişiminiz hızlanıyor. Ulaşmak istediğiniz kişilerden haberler alabilir, siz de atılımlarda bulunabilirsiniz. Kadersel fırsatlarınız olacak.

11 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzak yollarla ilintili olarak eğitim çalışmalarınız gündeme gelebilir. Şehir dışında yapılacak çeşitli seminer ve tanıtım aktivitelerine katılabilirsiniz. Seyahae çıkarken, yakın çevrenize karşı gizemli bir hava takınıp, açıklama yapmamayı tercih edeceksiniz.

11 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 10' 47" R
Ay
Akrep
28° 11' 38"
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
25° 37' 02"
Mars
Balık
26° 21' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 30"
Satürn
Balık
16° 10' 49"
Uranüs
Boğa
22° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 46' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 37"
Lilith
Başak
22° 51' 11"
True Node
Koç
15° 33' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>