Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Fikirlerin Kabul Görüyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2020, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Yaratıcılık ve romantizm bugün için anahtar kelimeler. Sanatsal veya kendi yaratıcı projelerinizin, belki de değerli temaslarla tanışmanızı sağlayacak insanların dikkatini çekmesi muhtemel. Sonuç olarak, yeni şeyler üretmek için ilham alacaksınız. Kendinizi özellikle romantik ve seksi hissetmeniz de söz konusu olabilir. Bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle yakınlaşabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa da, özel biriyle tanışabilirsiniz.

Hareket etme zamanı geldiğinde nasıl anlayacaksınız? Kendinize güvenin, bileceksiniz. Bugün fırsatlar için özellikle uyanık olun, çünkü büyük olasılıkla, bir kapı açılmak üzere. Diğer insanlar anahtar deliğine bakabilir ve boş bir koridor görebilir, ancak sizin çok fazla fırsat göreceğiniz kesin. Yaratıcı doğanız görünüşte işe yaramaz bir tüneli karlı bir altın madeni haline getirebilir.

Şu anki gezegen haritası yeni bir dünya görüşünü benimseyeceğinizi söylüyor. Bu "Yeni Çağ" anlamına gelmiyor, daha doğrusu üzerinde düşündüğünüz fikirleriniz var. Yol gösterici insanlar tarafından verilen konferanslara katıldığınızı hayal edebilirsiniz. Elbette ki, cevapları araştırıyorsunuz fakat duyduğunuz her doğruyu da kabul etmeme konusunda dikkatli olun..

Güvenli ve mutlu bir moddasın. Pozitif göksel enerjiler seni destekliyo. Negatif alışkanlıklara ve düşüncelere artık daha az yöneliyorsun. Değişiklikler yapmak sana iyi hissettirecektir. Uzun dönem hedeflerinin bir listesini yapabilirsin. Profesyonel ve kişisel yaşamında ne yapmak istediğini düşün. Sonrasında hayallerini gerçekleştirmek üzere somut planlar yap.Bugün sizin için güzel bir gün olacak. Mutlu, heyecanlı, hevesli ve geleceğe dair iyimser olacaksınız. Aileniz, arkadaşlarınız ve komşularınızla ilişkileriniz muhtemelen sıcak ve uyumlu olacak. Telefon konuşmaları ve ayak işleriyle epey zamanınızı alabilir. Uzun zamandır görmediğiniz biriyle sürpriz bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Biraz eski günleri anıp arayı kapatarak vakit geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne olursa olsun, tek bir felsefeye ve bakış açısına bağlı kalmanın şimdi sırası değil.Hangi yoldan gitmek gerektiğine karar veremiyor olman sebebiyle rahatsız hissedebilirsin, fakat bu sorgulamalar sana iyi gelecektir. Elindeki fenerle olayı araştırmaya devam et bakalım, ancak bu şekilde tekrar sağlam bir umut kazanabilirsin! Sadece senin için ısmarlanmış, hepsinden güzel bir umut olacak bu!

11 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başarılarınız sizinle birlikte devam ediyor şansınız oldukça açık .Ruh halinizde oldukça yerinde. Hayatınızın bu yönde devam etmesi için olumlu sonuçlar doğuran işlerinize yoğunlaşmanız gerekir. Hayal gücünüzün serbestçe akmasına izin verin ve devam edin.

11 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özellikle günün hiç planladığın gibi ilerlememesi seni adeta çileden çıkarabilir. Gerekarkadaşlarıyla gerekse sosyal çevreyle oldukça diyaloğa girdiğin bir gündesin. Maddi anlamda elinizin güçlü olmadığını düşünseniz de gün içerisinde beklenmedik bir maddi destek görebilirsin. Alışveriş için vakit ayırmak isteyebilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinizle belli konular üzerinde fikir birliği sağlıyorsunuz. Seyahat edebileceğiniz bir durum ortaya çıkabilir. Planlarınızı buna göre ayarlıyorsunuz. Sağlığına daha dikkat etmen gerekebilir.

11 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde karşı tarafın eleştirisel bakış açılarına maruz kalabilirsiniz. Hızlı başlatmak istediğiniz ilişkilerin sizin için doğru olmadığını bir kere daha hatırlamalısınız. Yeni bir ilişki kurmak ya da yeni birgeliştirmek için güzel bir gün.

11 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili huzursuz durumlar yaşayabilirsiniz. Ailevi konularda yaşanacak çatışmalar gündeminizi meşgul edebilir. Olaylarla ilgili iç sesinizi dinlemeniz size doğru yolu gösterecektir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destek sizi rahatlatacaktır.

11 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizle ilgili kararları almayı sezgisel olarak ilerleyen günlere erteleyecek, bugünü hayatınız el verdiğince zihinsel tatil modunda geçireceksiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi sosyal ortamlar ve görüşmelerde enerjiniz ve ışığınızla en iyi şekilde gösterebileceğiniz bu zamanda, kalabalık ortamlar ve organizasyonlarda yer alabilir, arkadaş çevreniz ve sevdiğiniz kişilerle keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Gün içinde finansal konularda geçici problemler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

11 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Cömert hissettiğiniz bir gündesiniz. Bu cömertliği sadece maddi konularda değil manevi konularda da gösteriyorsunuz. Arkadaşlarınızla beraberken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile, tek önemsediğiniz şeyler kaliteli vakit geçirmek.

11 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün para evinizde seyahat etmeye devam ediyor. Bugün kendinizi değerli hissetmek için para harcayabilirsiniz.Finansal hayatınızı ilgilendiren konularda atacağınız adımlar uzun vadeli olacaktır. Çalışma arkadaşlarınızla kalıcı ilişkiler kurmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Motivasyonunuzun tam ve enerjinizin bol olacağı bir gün yaşayacaksınız. Bu özelliklerinizin, size azim ve cesaret verecek, gerçeklikten kaçıp hayallere sığınmanızı engelleyecektir. Kendi sorunlarınız size güç yetiremezlerse başkalarınınkine bile el atabilirsiniz..

11 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınız merkeze yerleşmiş durumda. Daha çok çalışıp daha sağlamlaşmak istiyorsunuz. İkili ilişkilerde de pozitif gelişmeler söz konusu. Bazı Aslan burçlarını artık evlendiriyor olabiliriz. Evlilik, ortaklık kurma üzerine beklenmedik ani kararlar söz konusu olabilir. Aileniz büyüyecektir. Hareket etme, yer değiştirme ihtiyacınız artabilir.

11 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; endişe içerisinde olduğun maddi ve manevi konuları büyütmemeye ve aşırı hassasiyet göstererek, mantıklı kararlarına gölge düşürmemeye dikkat etmelisin. İş hayatına ve günlük rutinlerine biraz daha fazla zaman harcıyor olsan da bunlara gelecek hayatına yatırım olarak bakmalısın. Akşama doğru ilişkinde söz sahibi olabilirsin.

11 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 20' 25"
Ay
Kova
22° 36' 07"
Merkür
Koç
17° 46' 37"
Venüs
Boğa
03° 25' 48"
Mars
Koç
01° 14' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 05"
Satürn
Balık
16° 44' 50"
Uranüs
Boğa
22° 27' 36"
Neptün
Balık
28° 58' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 11"
Lilith
Başak
23° 33' 24"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>