Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Beslenme ve Spor Önceliklerin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 90%

Aklınız bir karış havada ve muhtemelen kalbiniz de öyle. Yapabileceğiniz en iyi şey bir arkadaşınızı çağırmak (kadın olursa daha iyi olabilir) ve onunla tam olarak ne hissettiğinizi konuşmak. Kendiniz ve duygularınız hakkında yargıda bulunmaktan kaçının. Hissettiklerinizden dolayı utanmayın. Size gerçekten yardımcı olabilmesi için içeride neler olup bittiğini arkadaşınızla açıkça konuşun.

Bugün sanatsal yetileriniz bazı engellere takılabilir. Bitirmek için endişelendiğiniz yarım kalmış bir projeniz olabilir fakat bu noktada tam olarak ne yapacağınızı kestiremiyor olabilirsiniz. Panik yapmayın! Bir iki gün başka bir şey yapın. Daha sonra aklınıza mucizevi bir şekilde fikirler hücum edebilir. Kesin bir tarih olmadığı sürece, işi bitirmek için acele etmenize gerek yok. Kendinize biraz zaman verin.

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Senden çok farklı biriyle vakit geçirebilirsin. Normalde aynı arkadaş grubuyla takılmaya eğilimlisin. Ya da yakın aile üyelerinle kafa dağıtıyorsun. Ama bugün daha ilginç bir topluluk içinde olabilirsin. Etnisitesi, dini veya enerjisi seninkinden farklı biriyle tanışabilirsin. Bu kişiyle sohbet ve fikir alışverişi keyifli olacaktır!Bugün biraz farklı bir şey yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bir porje ya da halletmeniz gereken ufak birsizin için biçilmiş kaftan olabilir! Adım atmaktan ve yeni görevler üstlenmekten çekinmeyin. Şu sıralar çeşitlilik arzusu içinde olabilirsiniz. Yetenklerinizin ve yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayan birbaşarmak isteyebilirsiniz. Yeni şeylerin gerçekleştiği bir alana konumlanın. Yenilikçi olmak hoşunuza gidecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iradeniz biraz zayıf olabilir. Eğer dikkat etmezsenizi kendinizi daha sonra pişman olacağınız bir şeyler yaparken bulabilirsiniz. Kilo vermeye çalışıyor olabilirsin. O çikolatalı kek seni market rafından çağırıyor olabilir. Her türlü cazibeye direnmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ama eğer o kiloları verirsen, kendini çok fazla cezalandırma! Bazı günlerde bu baştan çıkarıcı sesleri görmezden gelmek zor oluyor.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgileriniz güçlenebilir, kişilerin ve olayların iç yüzünü sorgulayabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren yaşamınızla ilgili yeni bir karara doğru gideceksiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cumartesi gününe planların hazır bir şekilde başlıyorsun. Zinde başlamak istediğin bugünde, beslenme ve spor önceliklerin arasında yer alacak. Sevgilisinden ayrılmış bir Aslan burcuysan, eski sevgilinin sosyal medya hesaplarını yakından takip edeceksin. Ay, bugün su burcunda hareket etmeye başlıyor. Maddi kaygılarının arttığını hissedeceksin.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi çevrenizden soyutlamak isteyeceğiniz bazı olaylar yaşayabilirsiniz. Sizleri üzen her konuda artık duygusal hareket etmeyi bırakmalısınız. Güçlü ve enerjik yapınızı tekrar ortaya koyma zamanı!

12 Haziran 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay ve Venüs Yengeç burcunda birleşirken, sizi duygusal açıdan bağlayan konular ve hassasiyetler gündeme gelebilir. Korunma duygusu var. Ancak duygularınızı daha iyi paylaşmalısınız.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün dinlenebilir ve yeniden enerji dolabilirsiniz. Kendiniz açısından mutluluk vaat edici gelişmeler yaşayabilir, bu gelişmeleri dostlarınız ile de paylaşmak isteyebilirsiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında karşınızdaki kişiyi eleştirmek gibi davranışlardan uzak kalmanız, zamanınızı işlerinize ve yeteneklerinizi geliştirmek üzere çalışmalarınıza ayırmanız faydalı olacaktır.

12 Haziran 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Profesyonel cephedeki birinin potansiyelinizi fark etmesi muhtemeldir. Hassas bir ev içi mesele herkesi memnun edecek şekilde çözülecek. Uzun süreli bir ilişki içinde olanlar muhtemelen ilişkilerini düğümleyen sorunları çözecektir.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikteyaptığınız kişilerin nitelikli olmaları sizin için oldukça önemli. İş konusunda sempati toplayacağınız, başarıların altına imza atacağınız bir dönem sizi bekliyor. Hayallerinize oldukça yaklaşacağınız bir gün.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşleriniz, arladaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda aşırı kıskanç olmaktan kaçının. Gelecekteki planlarınızı gerçekleştirebilmek istiyorsanız, birikim yapmaya başlamalısınız. Aile bireyleriniz ve arkadaşlarınız ile daha fazla zaman geçirmeye çalışın.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal yapınızı zorlayacak kararlar alabilirsiniz. Üstün yetenekli kişilerle birlikte çalışmaktan hoşlandığınız gerçek. Fakat bu tarz kişilerin orijinal düşüncelerine de saygı göstermelisiniz. Sizin alışkanlıklarınıza bağlı oluşunuz, onlara ters gelebilir. Özgürlüğünüzün sınırlarını esneterek işlerinizi yönlendirmelisiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 32' 34" R
Ay
Başak
18° 17' 21"
Merkür
Koç
17° 11' 09"
Venüs
Koç
18° 29' 07"
Mars
Balık
21° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 34"
Satürn
Balık
15° 37' 41"
Uranüs
Boğa
21° 46' 38"
Neptün
Balık
28° 35' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 31"
Lilith
Başak
22° 12' 42"
True Node
Koç
15° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>