Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Becerilerini Yansıtabilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 90%

Günün yoğunluğuna karışırsanız iyi yaparsınız. Herhangi bir bilmeceyi çözme ve herhangi bir anlaşmazlığın dibine inme yeteneğine sahipsiniz. Bugün bazı büyük projeleri tamamlamanız muhtemel. Fikirleriniz üzerinde düşünün ve vazgeçmeyin. Muazzam hassasiyetiniz en büyük varlığınız. Kendinizi ve duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin.

Birkaç aydır, kendinizi kariyerinize ve aile yaşamınıza adamış bir haldesiniz. Ama şimdi, bir dereceye kadar ikisi arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Kariyerinizi seçmeye istekli olabilirsiniz, çünkü şu anda size bir kişilik olarak büyümeniz için gereken tüm mücadeleleri sunuyor. Sizi durduran şey nedir? Arkanızda ne bırakacaksınız ? Bugün işler size biraz daha net görünebilir.

Bunu daha kibar söylemenin bir yolu yok, tutku bugün aklınızdan çıkmayacak. Bu ruh hali, eğer hayatınızda önemli biri yoksa sizin için oldukça can sıkıcı olabilir. Neden bir değişiklik yapmıyorsunuz? Arkadaşlarınızdan biraz çöpçatanlık yapmalarını isteyin. Ya da, para sıkıntınız yoksa, bir çöpçatanlık hizmetine katılın. Hayatınızda özel biri olacak olursa, bu gece birlikte kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Yeni bir romantizm yaşamak istiyor olabilirsin. Belki mevcut sosyal çevrenden birine kapılmışsındır. Şu anda sadece arkadaş olsanız bile, aranızdaki bağı derinleştirmek konusunda adım atabilirsiniz. Bu kişiyi bir şekilde test et ve hakkında ne düşündüğünü öğren. Hislerinin karşılıklı olduğunu öğrenmek gibi bir sürprizle karşılaşabilirsin!Başkalarıyla olan ilişkilerini gözlemlemek için uygun bir gün. Her zaman insanları incelemek ve onları nelerin harekete geçirdiğini öğrenmek istemişsindir. Aile ve dostların sana içini dökerse bir psikolog rolü oynayabilirsin. Bazı kaygılarını dile getirebilirler ve sen de faydalı olabilecek tavsiyelerde bulunabilirsin. İçgüdülerine güven.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, enerjinizden ve yaratıcılığınızdan dilediğiniz gibi yararlanma şansınız var. Kendinizi en doğru şekilde ifade edebilecek ve ikili ilişkilerde arzu ettiğiniz adımları atacaksınız. Yaklaşımlarınız zaman zaman değişkenlik gösterecek olsa da istediklerinize adım adım ulaşma şansınız var. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir gündesiniz ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

12 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal alanda riskli yatırımlar ve geleceğe yönelik planlamalar gündeminizde olabilir. Akılcı riskler kazandırabilir. İlişkilerden yana maddi-manevi destek ve fayda görebilirsiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fevri davranışlarının nedeni bazı planlarının gerçekleşmemesi oluyor. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan beklemediğin bir arkadaşının ilgisini üzerinde hissedebilirsin. Giyim tarzında hareketlilik yapmak için ufak tefek değişiklikler gerçekleştirebilirsin. İçindeki yeteneklerini el becerilerin ile dışarı yansıtıyorsun.

12 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgisiz hissettiğiniz bir gün olabilir. Tutkularınızı yaşayamadığınızı düşündükçe kendinizi diplere çekiyor olabilirsiniz. Sevgi kadar yalnızlığın da hayatın içinde var olan bir duygu olduğunu kabullenmelisiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olun. Ortaklı para durumları gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda sabırsız davranabilirsiniz. Ani tepkilerden ve hızlı kararlardan kaçının. İşlerinizi halletmek için kendinizi çok zinde hissedeceğiniz bir gündesiniz. Keyif aldığınız uğraşlarınızla zamanınızı değerlendirebilirsiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizlerle ilgilenen çok olsa da konsantrasyonunuzun odağında işiniz ve uğraşılarınız olacağı için önünüzü pek göremeyebilirsiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınız umduğunuz gibi yürümüyor ve görünüşe göre bu bir süre daha böyle devam edecek. İyi haber şu ki, ne istediğinize dair güçlü bir fikriniz var, bu yüzden mesele sadece oraya nasıl gideceğinizi bulmanız olacak. 

12 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içinde olmanıza rağmen en son sözü siz söylemek istiyorsunuz. Kendinizi  zorlamayın.

12 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün ne yaparsanız yapın, diğer insanların arasından sıyrılacak ve girdiğiniz ortamlarda ön plana çıkacaksınız. Bu durum, insanların etrafınızda birikmesine, çeşitli taleplerde bulunmalarına ve beklentiler içine girmelerine neden olabilir.

12 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekar bir aslansanız, sizin için fırsatlarla dolu bir gün olacak. Finansal durumunuz yüzünden kendinizi strese sokmayı bırakın. Pozitif enerjiniz ile çevrenizdeki bütün insanları neşelendiriyorsunuz.

12 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı sürprizlerle gününüze renk ve heyecan katılacak, her saati ile bambaşka bir gün geçireceksiniz. Sevginizi karşı tarafa ifade etmede zorluk çekebilirsiniz. Partnerinizi tanımanın önemini bilmeniz, sağlıklı bir beraberlik ve karşılıklı güven sağlayacak. Şimdiye kadar yaptığınız ya da yapmayı düşündüğünüz bir işi yeniden değerlendirebilirsiniz. Bazı ödemelerinize erken hazırlanmamanız, sonradan zorlanmalara neden olabilir. Sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmayın.

12 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 08" R
Ay
Oğlak
12° 54' 18"
Merkür
Koç
16° 34' 48"
Venüs
Koç
29° 52' 15"
Mars
Balık
29° 01' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 37"
Satürn
Balık
16° 29' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 25"
Lilith
Başak
23° 14' 10"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>