Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Araştırmacısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 40%

Bugün aşk hayatınızda her şey sizin için iyi gidecek. Sosyal ortamlarda yaratıcı projeleri takip edin. Başkalarıyla ne kadar çok zaman geçirirseniz, günün sonunda o kadar tatmin olmuş hissedersiniz. Başkalarının enerjisiyle besleniyorsunuz. Sevdiğiniz insanlarla ne kadar beraber olursanız, o kadar fazla güvende ve özsaygı hissedeceksiniz.

Günün büyük çoğunluğunu diken üstünde geçirebilirsiniz. Osite gerginlik hüküm sürüyor. İş arkadaşlarınız normalde olduklarından daha huzursuzlar ve onları rahatlatmak için yapabileceğiniz çok az şey var. En iyi taktiğiniz onlardan mümkün olduğunca uzak durmak olacaktır. Odanızın kapısını kapatın ve işinize odaklanın. Sadece sular durulduğunda dışarı çıkın.

Bugün yaşadıklarınızın gerçek olup olmadığını anlamak için kendinizi bir çok kez çimdikleyebilirsiniz. Başarı ve şans, yalnızca küçük aksilikler ve olayları biraz güçlendirmesinin dışında hızlı ve yoğun bir şekilde size geliyor. İş, para ve kariyer başarınız en yüksek seviyede ancak kendinizi sonrasında ne olacağı konusunda endişelenirken bulabilirsiniz. Endişelenmeyin. Akışına bırakın.

Bazen duygularının fişini çekebiliyorsun, acı verici durumların üzerini örtüp çözümler üretmekten kaçıyorsun. Kendini bu şekilde koruyarak, keşif içerikli bir ilişkiyi kaçırıyorsun. Şu anda, sana karmaşık duygular yaşatan biri hayatında bulunuyor olabilir. Aranızdaki bağlantıyı kontrol edemediğini hissettiğin için bu durum sinir bozucu olsa da, olayı biraz irdelemekten çekinmemelisin. Bu kişiyle harika bir arkadaşlık; belki de bir romantizm geliştirebilirsin!Başkalarını düşünme ve onları dinleme yetin bugününü oldukça etkileyecek. Sana yakın olan birisi zor zamanlardan geçiyor ve problemlerini nasıl açıklayacağını bilemiyoru. Bu insanın sana ihtiyacı var ve senin ona yardım edebilecek tek kişi olduğunu da biliyor. Onu sabırla dinle ve beraber problemlere karşı çözüm bulun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz farklı bir şey yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bir porje ya da halletmeniz gereken ufak birsizin için biçilmiş kaftan olabilir! Adım atmaktan ve yeni görevler üstlenmekten çekinmeyin. Şu sıralar çeşitlilik arzusu içinde olabilirsiniz. Yetenklerinizin ve yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayan birbaşarmak isteyebilirsiniz. Yeni şeylerin gerçekleştiği bir alana konumlanın. Yenilikçi olmak hoşunuza gidecek.

13 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevreniz, görüşmeler ve toplantılar gündeminizde olabilir. İlişkilerinizde bir konudan, bir sorundan uzaklaşabileceğiniz gibi ilişkiden tamamen de uzaklaşabilirsiniz. Yeni tanışmalar olabilir.

13 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Boş vakitlerini değerlendirmek için araştırmalar yapacaksın. Maddi manevi güçlü olman, hatalarından daha az hasarlı kurtulmanı sağlayabilir. Bu durumun getireceği özgüven, yanlış kararlar almana neden olabilir. Ay, bugün boşlukta hareket edecek. Yalnız bir Aslan burcuysan, beklemediğin bir aşk itirafı kapını çalabilir.

13 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki ilişkiniz ile ilgili konular çevreniz tarafından tekrar gündeme getirilebilir. Sizler için kapanmış bir konunun yeniden açılması gerginlik yaratabilir. Bu konuda sizi manipüle etmelerine izin vermemelisiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz sabırlı olmak ve fazla iddialı davranmamak gerekiyor. Duygusal açıdan geçmişten kaynaklanan koşullar ağır basmakta.

13 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sabır, emek ve dikkatle yaptığınız işlerin gözden kaçmıyor olduğunu duymak bugün sizi oldukça motive edebilir.

13 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

13 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başardığınız onca şeye rağmen bir şeylerin eksik olduğu duygusundan uzaklaşamıyorsunuz. Size ne iyi gelecek olan şey sevdiğiniz biriyle kaliteli zaman geçirmektir. Aşk hayatınızda burnunuzun dibindeki şeyi uzaklarda aramayı bırakın.

13 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayların farklı boyut kazanmasından memnun olmalısınız. Ailenizi korumanız gereken konuların gündeme gelmesiyle birtakım yeni olaylar da beraberinde gelecektir. Çevrenizdeki kişilerin sizi kullanmasına izin vermemelisiniz. 

13 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.n

13 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinize pozitif enerjiler vereceksiniz ve onun gününü güzelleştireceksiniz. İş yerinizdeki konumunuzu sağlamlaştırmalısınız ve çok çalışmaya devam etmelisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuz anılardan arınmaya çalışın.

13 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızın farklı düşünceleri sayesinde, yeniden motive olacağınız konular peşindesiniz. Maddesel kaynaklarınızı gözden geçirin ve yeniteklifleri üzerinde düşünün. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, güçlü kişilerle tanışacağınızı gösteriyor. Aşk yaşantınızda hareket var.

13 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 30' 15" R
Ay
Yay
02° 23' 37"
Merkür
Koç
16° 00' 10"
Venüs
Koç
26° 01' 41"
Mars
Balık
26° 36' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 08"
Satürn
Balık
16° 12' 40"
Uranüs
Boğa
22° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 46' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 45"
Lilith
Başak
22° 53' 24"
True Node
Koç
15° 32' 51"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>