Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Zekanı Daha Aktif Kullanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün sevgiliniz tutkulu bir havada olabilir. Sevgisinin yoğunluğuna biraz şaşırmış olabilirsiniz! Bugün çalışmak veyayapmak zorunda olmadığınız sürece çok eğlenceli geçecek. Biraz konuşmaya ve yakınlaşmaya zaman ayırmaya çalışın. Sevgilinizle olmanın keyfini çıkarın ve birbirinizi daha iyi tanıyın. Birçok seviyede bağlantı kurduğunuzda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugün, sıkı çalışmanızın karşılığını aldığını görebilirsiniz. Belirli bir kariyer hedefine nişan almış olabilirsiniz. Okulu bitirmeye ya da yeni birbulmaya çalışıyor da olabilirsiniz. Bazı cesaret verici haberler alabilirsiniz. Potansiyel bir işverenden haber alabilirsiniz. Ya da belki de eğitiminizi tamamlamaya yakın olduğunuzu göreceksiniz. Çok yakında, ne kadar ilerlediğinizi görüp memnun kalacaksınız!

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

Duyguların oldukça aktif. Ve kuvvetli, güçlü, dengesiz patlamalar halinde kendilerini gösterecekler. Göz ardı edemeyeceğin ve yok sayamayacağın derecede bir ivme söz konusu. Muhtemelen yaklaşmakta olan bir olay için, söylemen gereken şeyin duruma tam olarak uygun olmadığını düşünüyorsun. Hislerini dışa vurmak yerine görmezden gelmen çok daha büyük zararlara yol açacak.Günün ilerleyen saatlerinde duygusal gerginlik artabilir. Öncü ruhunuz işleri daha ileriye götürmeye çağırdığı için kendinizi eylemin ön saflarında bulabilirsiniz. Elinizde bir çeşit harita bulundurduğunuzdan emin olun; aksi takdirde kendinizi yapayalnız bir halde bulabilirsiniz. Diğer insanlar, o esnada sırtlarını dayayabilecek sağlam bir şey bulabilmek için yaklaşımınızda pratik bir şeyler arıyor olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarıyla olan ilişkilerini gözlemlemek için uygun bir gün. Her zaman insanları incelemek ve onları nelerin harekete geçirdiğini öğrenmek istemişsindir. Aile ve dostların sana içini dökerse bir psikolog rolü oynayabilirsin. Bazı kaygılarını dile getirebilirler ve sen de faydalı olabilecek tavsiyelerde bulunabilirsin. İçgüdülerine güven.

13 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sert kelimelerinizin çevrenizdeki insanları nasıl etkilediğinin farkına varamayabilirsiniz. Başkalarının duygularına daha duyarlı olun. Eylemlerinize odaklanın ve cesur olun. Kendinize daima eleştirel bir gözle bakın ve başkalarıyla aynı fikirde olmadığınız durumlarda da ılımlı davranmaya çalışın.

13 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aranın iyi olduğu kişilerle iletişimini geliştirdiğin bir gündesin. Dengeli yapınla etrafındaki insanlarla iyi geçinmeye çalışıyorsun. İşyerindeki sorumluluklarının artması gün içindeki programlarını değiştirmene sebep olabilir. Kendi işini kurmak isteyen bir Aslan burcuysan, işinle ilgili yeni gelişmeler motivasyonunu arttırabilir. Bugün ailenin çözmekte zorlandığı bir durumu çözmek için onlara yardımcı olabilirsin. Pratik zekanı oldukça kullanıyorsun. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgiline sürpriz bir hediye hazırlayabilirsin.

13 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konular üzerinden risk almak zorunda kalmanız sizi ruhsal olarak zor durumda bırakabilir. İsteklerinizi ve beklentilerinizi doğru kanalize etmeyi öğrenmeniz biraz süreç alacaktır.

13 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğitim konusunda yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sabah saatlerinde yazışma ve konuşmalar sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Hazırlayacağınız sözleşmelerde dikkatli olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizle ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde karmanın hayatınızdaki etkileri gözle görülür olabilir. Bol su içmek, düşünceleri pozitif tutmak ve mümkün olduğunca iyilik yapmak önemli olacak

13 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

13 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer bugün bir tartışmaya dâhil olmanız gerekirse açık ve net bir şekilde konuşmaya dikkat edin. Kendinizi savunmak adına ne yapmanız gerekiyorsa yapın, çekinmeyin.

13 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Terazi burcunda seyahat etmeye devam eden Ay, Satürn ile sert etkileşim içinde olacak. Yakın çevrenizle iletişimsel problemler yaşayabilirsiniz.Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kardeşlerinizle ve kuzenlerinizle borç alışverişi yapmak için uygun bir gün değil.

13 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi kendinizle hesaplaşmaya girişebileceğiniz bir dönemdesiniz. Tüm öfkenizi kendinize yöneltebilirsiniz. Bu, eksiklerinizi gidermeniz açısından yararlı olacaktır ama özeleştirinin dozunu kaçırıp kendinizi yerden yere vurmamaya çalışın.

13 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkiler önem kazanıyor. Sevdiğiniz kişi ile, eşinizle uzun vadeli programlar yapabilirsiniz. Bekar Alan burçları içinse hızlı kararlarla marjinal evlilikler söz konusu olabilir. Yabancı bir insan hayatınıza girip her şeyi bir anda değiştirebilir. Duygusal anlamda bağ kurmakta zorlanmıyorsunuz fakat romantizmi kaybetmiş olabilirsiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; senin için değerli olan bir konunun üzerine daha fazla gitmemen gerektiğini fark edebileceğin gibi uğruna savaş verdiğin şeyleri şu saatten sonra anlamsız bulabilirsin. Hayat akışında ve kişisel ifadelerinde değişim yapmak hoşuna giderken yakınlarının da desteklerini alabilir, iletişim ağını büyütebilirsin.

13 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 26"
Ay
Kova
23° 05' 31"
Merkür
Koç
17° 47' 41"
Venüs
Boğa
03° 28' 22"
Mars
Koç
01° 16' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 34"
Satürn
Balık
16° 45' 01"
Uranüs
Boğa
22° 27' 44"
Neptün
Balık
28° 58' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 18"
Lilith
Başak
23° 33' 37"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>