Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sabırlı Ve İyimsersin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün sevgiliniz tutkulu bir havada olabilir. Sevgisinin yoğunluğuna biraz şaşırmış olabilirsiniz! Bugün çalışmak veyayapmak zorunda olmadığınız sürece çok eğlenceli geçecek. Biraz konuşmaya ve yakınlaşmaya zaman ayırmaya çalışın. Sevgilinizle olmanın keyfini çıkarın ve birbirinizi daha iyi tanıyın. Birçok seviyede bağlantı kurduğunuzda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugün, sıkı çalışmanızın karşılığını aldığını görebilirsiniz. Belirli bir kariyer hedefine nişan almış olabilirsiniz. Okulu bitirmeye ya da yeni birbulmaya çalışıyor da olabilirsiniz. Bazı cesaret verici haberler alabilirsiniz. Potansiyel bir işverenden haber alabilirsiniz. Ya da belki de eğitiminizi tamamlamaya yakın olduğunuzu göreceksiniz. Çok yakında, ne kadar ilerlediğinizi görüp memnun kalacaksınız!

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

Duyguların oldukça aktif. Ve kuvvetli, güçlü, dengesiz patlamalar halinde kendilerini gösterecekler. Göz ardı edemeyeceğin ve yok sayamayacağın derecede bir ivme söz konusu. Muhtemelen yaklaşmakta olan bir olay için, söylemen gereken şeyin duruma tam olarak uygun olmadığını düşünüyorsun. Hislerini dışa vurmak yerine görmezden gelmen çok daha büyük zararlara yol açacak.Günün ilerleyen saatlerinde duygusal gerginlik artabilir. Öncü ruhunuz işleri daha ileriye götürmeye çağırdığı için kendinizi eylemin ön saflarında bulabilirsiniz. Elinizde bir çeşit harita bulundurduğunuzdan emin olun; aksi takdirde kendinizi yapayalnız bir halde bulabilirsiniz. Diğer insanlar, o esnada sırtlarını dayayabilecek sağlam bir şey bulabilmek için yaklaşımınızda pratik bir şeyler arıyor olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, düşüncelerinizi ve hislerinizi pek fazla açık etmek istemeyeceksiniz. Gücünüzü ve kontrolünüzü bozabilecek herhangi bir olguyu hayatınızda bulundurmama arzunuz var. Kendinizi güvende hissetme arzunuz var ve bu konuda size zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmak istiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karmik deneyimlerle karşılaşabilir, attığınız adımların uzun vadede geri dönüşleri olabilir. Riskli durumlardan korunabilir, ilahi korunmalar yaşayabilirsiniz. Partnerlik ilişkilerinde duygular ve beklentiler yükselebilir.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının seni özlediğini fark edebilirsin. Onlardan aldığın mesajlar seni mutlu ediyor. Çalışan bir Aslan burcuysanyerindeki sorunlara karşı farklı çözüm önerileri ile yaklaşabilirsin. Hayatında çıkan pürüzler seni yıldırmıyor. Sabrını iyi kontrol ediyor olabilirsin. İyimser tavrından vazgeçmeyebilirsin.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle kavga ediyorsunuz. Yaptığınız küçük bir hatayı bile büyütüyor olabilirsiniz ama bunun bir çözüm olmadığının farkına varmalısınız. Kendinize ve çevrenize karşı adil ve sağduyulu olmalısınız.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal alanda bazı sıkıntıların ya da yanlış anlamaların olabileceği bir gündesiniz. Ortaklı işlerde sınırlarınızı koymayı bilmelisiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizin ve mantığınızın dengede çalışacağı bugünlerde uzun süredir hissetmediğiniz gibi huzurlu hissedebilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

13 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınıza çıkan bir durumu saçma olarak nitelendirip otomatik olarak reddetmeden önce mevcut tüm bilgileri dürüstçe değerlendirdiğinizden emin olun. Bu konudan sıyrılmanın yollarını aramadan önce iyice düşünmelisiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal olan her şeyi sevmenize rağmen, maddi konulara yaklaşımınız son derece duyarlı ve temkinli. Kendinizden başka hiç kimseye güvenmiyorsunuz. Bugün sağlığınızla ilgili hassas bir gün. Her şeyi abartmamaya çalışın.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi kendinizle hesaplaşmaya girişebileceğiniz bir dönemdesiniz. Tüm öfkenizi kendinize yöneltebilirsiniz. Bu, eksiklerinizi gidermeniz açısından yararlı olacaktır ama özeleştirinin dozunu kaçırıp kendinizi yerden yere vurmamaya çalışın.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinizdeki sorunları gizlemeyi bırakın ve eşinize net bir şekilde açıklayın. Doğası gereği çok çalışkan bir insansınız veyerinizde ortaya harika çalışmalar çıkarıyorsunuz. Size negatif enerji veren insanları hayatınızdan çıkarın.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle olan ilişkinizde dikkatli davranmanız gereken bir gün. Ani kararların etkisi altında kalmanız, kıskançlık ve kavgaya neden olabilir. İş arkadaşları arasında bir yanlış anlama yüzünden sinirleriniz bozulacak. Çevrenizdeki kişilerden olumsuz tepkiler almamak için düşüncelerinizi ifade ederken dengeli olmalısınız. Haklı olduğunuzdan emin olduğunuz ve uzlaşma umudu taşımadığınız tartışmaları bir yerde bırakmak size o kadar zor gelmemeli. Maddi konularda fazla esnek davranmak zarar getirebilir.

13 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 12" R
Ay
Oğlak
14° 17' 56"
Merkür
Koç
16° 36' 45"
Venüs
Koç
29° 59' 57"
Mars
Balık
29° 05' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 04"
Satürn
Balık
16° 30' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 47"
Lilith
Başak
23° 14' 52"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>