Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Rahatsın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün gerçekten halletmeniz gereken ve sizin çok zor birvar. Aklınız başka kalbiniz başka söylerken bir şeyleri dengede tutmak aradığınız çözümü bulmanızı zorlaştıracak. Çok stresli olmamaya çalışın. Ne kadar az endişe duyarsanız ve kontrol etmekten ne kadar vazgeçerseniz, sorunları da o kadar kolay ve acısız bir şekilde çözebileceksiniz.

Son zamanlarda biraz sinir krizinin eşiğinde hissediyorsanız, endişelenmeyin. Sadece tüm bu duygulardan biraz arınmanın zamanı geldi. Her şeyden biraz bıkmış hissediyorsunuz. Herkesi her zaman denemek ve memnun etmek biraz yorucudur. Üzerinize çok gitmeyin. Son yirmi günde çok şey başardınız. Hepsine bir ara verin!

Son 30 gün adeta bir deprem gibi görünebilir. Yeni aya girerken hala sarsıntılarını hissediyor olabilirsiniz. Neyse ki, önünüzdeki 30 gün yoğnluk anlamında bir farklılık yaratmasa da daha sakin geçecek. Ev hayatınızla ilgili son zamanlarda aldığınız kararları uygulayabilecek ve önemli konuları kesin olarak çözüme kavuşturacaksınız.

Bugün hislerini hareketlendirecek agresif bir etki olduğunu fark edeceksin. Büyük olasılıkla bu his dikkatini yönetecek ve yapman gereken bütün şeylere karşı daha durağan ve nedensel olmanı gerektirecek. Dürüst ve anlayışlı ol. Bir miktar pratik kullanımı olmadığı sürece, hiç kimse senin garip metaforlarını ve şakalarını anlamayacaktır. Çiçeklerini sula ve bahçendeki bitkileri biç. Toprağa yakın oldukça daha iyi hissedeceksin.Son zamanlarda kendinize koyduğunuz hedeflere ulaşmak konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. Maalesef sizin için bugün de farklı bir gün olmayacak. Şu anda hayatınızın nereye doğru gittiği konusunda biraz kendinizi memnuniyetsiz hissedebilirsiniz. Hayat amaçlarınız hakkında kendinize bir takım sorular sormak isteyebilirsiniz: Kişisel yaşantınızda bu amaçlara ulaştınız mı ve bu mükemmel yaratıcılığınızı istediğiniz gibi ortaya koyabildiniz mi?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlardan gelen ilginç mesajlar ya da telefon çağrıları olası dünya gelişmeleri ya da belki de tanıdığınız insanlar hakkında bazı merak uyandırıcı dedikodular çevresinde dönebilir. Söyledikleri şeyleri dinleyin ve keyfini çıkarın ancak duyduğunuz her şeyi de doğru olarak kabul etmeyin. Duyduklarınızın çoğu gerçeklikten ziyade birisinin yaratıcı hayal gücünün ürünleri olabilir. Yakın çevrenize yapacağınız kısa yolculuklar sayesinde cemiyetinizde yaşanacak değişiklikler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Beklenmedik şeylere hazır olun!

14 Haziran 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilirsiniz. Gün içinde yapılacak işler ve sorumluluklar vaktinizi alabilir. Sorun çözme, şartları iyileştirme odaklı olabilir ve daha çok hayal kurabilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerindeki gelişmeler, seni mutlu ediyor. Kendini rahat bir konumda hissedeceksin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinle daha fazla vakit geçirmek isteyeceksin. Eskiyen teknolojik aygıtlarını, yenileri ile değiştirmek için aceleci olmamalısın. Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Aslan burcuysan, seçimlerine müdahale edilmesi sinirlenmene neden olabilir.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızdaki monoton akışı fark ettiğiniz bir gün olabilir. Farkındalık kazandıktan sonra eksiklikleri düzeltmeniz ise sizin için hiç zor olmayacak. Yeni bir bakış açısı sizi farklı yollara yönlendirebilir.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularla ilgili zaman harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda mücadele verdiğiniz konularda kendinizi daha başarılı görebilirsiniz. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş alanındaki belirgin başarılarınız farklı çevrelerce de dikkat çekip yenifırsatları doğurabilir. Eğitim alanında da belirgin başarı gösterebilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşüncelerinizi ve duygularınızı ifade etmek için güzel bir gün. İletişim kurmak daha kolay olacağından üstlerinizden isteklerinizi dile getirmeyi tercih edebilirsiniz. Bir seyahat isteğiniz varsa şartları zorlayarak bir tatil yaratmak yaza güzel bir başlangıç yapmanıza sebep olacaktır.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partneriniz duygularınızı paylaştığı zamanlar yaşama gücünüz artıyor. Kalbi boş olanlar için, ufukta güzel günler görülüyor Şanslı dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Bugün özellikle hızlı düşünüp hızlı karar vermelisiniz. 

14 Haziran 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte eğlenceli bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Sürekli işe geç kalan biriyseniz, bugün daha erkenci olmaya özen gösterin. Aile bireyleriniz ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye çalışın.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde fırtınalar koparken, çevrenize gülücükler dağıtmanız, sizi zorlayacak. Bugün duygularınızı kimseyle paylaşmak istemiyor ve çevrenizi içinizden yargılıyorsunuz. Eleştirici yönlerinizi denetlemek zorunda kalmaktan yorulabilirsiniz. İş şartlarınızı gözden geçirin.

14 Haziran 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 10' 11" R
Ay
Başak
13° 47' 05"
Merkür
Koç
17° 21' 32"
Venüs
Koç
18° 00' 51"
Mars
Balık
21° 35' 01"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 20"
Satürn
Balık
15° 35' 26"
Uranüs
Boğa
21° 45' 22"
Neptün
Balık
28° 34' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 11"
Lilith
Başak
22° 10' 09"
True Node
Koç
15° 37' 07"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>